• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda hamileydim ve bebeğin karnımda oynadığını hissediyor görüyordm

G

Gülse

Kayıtsız
Misafir
Selamın Aleyküm Hocam;

Öncelikle Mübarek Miraç Kandilinizi tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Rüyamda hamile kalmışım ve bundan müthiş bir korku duyuyorum. Bebeğin oynadığını görünce anlıyorum hamile olduğumu, eyvah diyorum ben bunu nasıl gizlerim nasıl söylerim, nasıl olur diye panik içindeyim. Çünkü gerçekte de bunu istemiyorum (isteyemiyorum). 7 aylık bir bebeğim var. Yeni işe başladım. Resmi bir kamu kurumunda 16 ay sözleşmeli bir iş bu. İşyerinde beni tanımayan yok, yani aile durumumuzu herkes biliyor. Eşim askerliğini yapmadı ve o da özel sektörde çalışıyor. İşi çok zor buldum, Allah vesile olanlardan razı olsun. İşe çok ihtiyacım olduğu için çalışmak zorundayım ailemin geçimine katkı sağlamak zorundayım. 2.bebeğe hazır değilim ne benim be de eşimin daimi bir işi yok. İnşallah zamansız bir gebelik durumu olmaz. İnsanların ne düşündüğü elbette önemli değil, Allah bunu bana verirse benim ne haddimedir sorgulamak? Ama insanoğlu işte yine de baka şeylere takılmadan yaşayamıyoruz.
Yorumunuzu sabırla bekleyeceğim, hayırlı günler dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykumu Selam kardesim Allah RAZI olsun Sizin de Miraç Kandiliniz Mübarek olsun..
Hos geldiniz misafir kardesim..aslinda hepimiz su Fani dunyada misafir degilmiyiz?
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..
Rüyada hamile olduğunu görmek kisinin hamileligi isteyip istememesi ,O An-ki ruh hali ne göre yorumu degisir...

Rüyada hamilelik Bebek istiyen, dua eden anneler icin Rüyada hamile olduğunu görmek: karninin büyüklügü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder...

Sizin gibi bebegi olup da tekrardan su an 2.bir bebege hazir olmadigini bilen bir Anne icin;
hamilelik görmek;üzüntüye,Endiseye, tazarru ve niyazda bulunmaya.
Ruyada doğum yaptığını görmek ise üzüntüden kurtulmaya...işarettir.
Allahu Alem.Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir..
Kardesim pozitif,olumlu dusunun..bu gunlerde hayattinizda bazi SIKINTILAR yasayabilirsiniz..yasarsaniz bile cook KISA ve gecici ve Sonu su an icinde bulundugunuz durum ve isinizdeki mevki ve statuden daha guzeline Allah-in izni ile ulasacaksiniz..
sadece Allah a teslim olup ne gelirse gelsin SAKIN isyan etmeyin..O cc. sizin icinde bulundugunuz durumu sizden iyi bilendir!!
oooh siz boyle her seye panik ederseniz bir bakarsiniz olmussunuz pani atak...
Selamet ile Hayra kalin..Allah cc.Yar ve Yardimciniz olsun...

Yâ Rabbi!
Doğruyu Doğru Olarak Göster ßize,
Ve Ona Uymak İçin Kuvvet ve Kudret Ver ßize...

Hazreti Ebûßekir Sîddık ( RadiAllahu Anhu )

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm iki tane rüyam var birinde kayinvalidemin bebeğimi emzirdiğini ve biberonda dolu sütünü gördüm.

İkincisi de karnımda bebek hareketleri gibi karnımın oynadıgını gördüm, cok merak esiyorum yorumlarsanız sevinirim.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Hocam aynı rüyayı bende gördüm. Ben evlenip ayrıldım rüyamda 7 aylık hamileyim bebek karnımda tekme atıyordu o kadar hareketliydi ki dışardan görünüyordu o derecede tekme atıyordu. Karnım büyümüştü ama çok fazla değil, bebeğin babasini arıyordum rüyamda hamileyim diye, ne demek acaba hocam.

Üst Alt