• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda beyaz at gördüm

nihan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm rüyamda dayımın oglu ve eşi bize gelmislerdi degisik bir evdeydik bahçe ya da balkondan resim çekiyorlardı ama oradan bir ada içerisinde alçıdan yapılmıs bir at kafası vardı. onun resmini çekiyorlardı bende diğer taraftan daha mı iyi görünür diye başka bir tarafa dogru yürümeye başladım sonra adanın üzerinde o kabartma at kafasının yanında bembeyaz bir midilli atı vardı dokunacak kadar yakın gibiydim ona yeşil ağaçlar vardı onun altındaydı ama çoook güzel bir attı bu rüyam ne anlama geliyor. şimdiden Allah razı olsun... nihan gurur gazioğlu 9 aralık 1981 doğumluyum vanlıyım ve vanda oturuyorum açık öğretimde üniversite okuyorum selamlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim uyeliginiz Hayirli ve daim olsun ins..
Hayirdir insallah..
Kardesim gecmise fazla takilirsaniz bugun etrafinizdaki guzelikleri korkarim idrak edip goremezsiniz..
Rabbimden hakkiniz da HAYIRLI olani icin Dua edin...
mutluluk bi yolun sonundaki bir amaç değil yolun kendisidir ...

Bizim için önemli olan şeyleri hep erteleriz. Gündelik işlerimizi arkadaşlarımızı ,Sevdiklerimizi ihmal eder küçük meseleleri mazeret göstererek yakınlarımıza karşı sorumluluğumuzu her zaman öteleriz.

Oysa her konuda olduğu gibi insan ilişkilerinde de emek ve süreklilik önemlidir. Sevdiklerinize değer verdiğinizi iddia ediyorsanız ona vakit ayırmalı arayıp sormalı ve gerektiğinde destek vermelisiniz...
Sevdiklerinize zaman ayirmasaniz korkarim bir gun gelir ZAMAN sizi sevdiklerinizin arasina girip ayirir..
Modern insanın hastalıklarından biri olan erteleme; nefis ile mücadele çabasındaki müminin de önemli
bir problemi haline geldi ne yazık ki...
Yani toplumca bir erteleme hastalığına tutulmuş gitmekteyiz. En tuhafı da bunun bir hastalık olduğunun farkında bile olmayışımız.
Hep erteleriz bir şeyleri tüm umudumuzu yarınlara bağlayarak. Ve unutarak bu günlerin de aslında dün'lerin yarın olduğunu.
...
Hep erteleriz bir şeyleri... hep belki daha iyisini buluruz diyerek elimizdekileride kaybederiz...
Ve ne acıdır ki fark etmeyiz asıl ertelediğimizin kendi hayatımız olduğunu!

Peygamber Efendimiz (asm) “Hayırlı işlerde acele ediniz tâ ki bir şer gelip o işi bozmasın” buyuruyorlar. Öyleyse acele edelim “Ömür sermayemiz çok az lüzumlu işler ise pek çoktur”.

Rüyada At Görmek ;Muradiniza ereceginiz seklinde yorumlanir..
Hayirli Gunler...

Üst Alt