• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda baklava ve kurban eti gördüm

S

sebem

Kayıtsız
Misafir
selamunaleykum

çok etkilendiğim bu rüyanın hayırlı bir rüya olması dileğiyle;
rüyam 2 kısımdan oluşuyor aslında geçişleri çok net hatırlamıyorum.. bir kasaba gidiyorum elimde bir tepsi baklava var pişmiş , diğer elimdede poşetin içinde kurban eti var .. kasap kalabalık ama devamlı alışveriş yaptığımız bi kasapmış ondan baklavaları dilimlemesini , kurban etinide kuşbaşı doğramasını rica ediyorum ama o sırada hızlı konuşmanın ve kalabalık olmanın verdiği kargaşa ile karşı taraf beni anlamıyor yok yapamayız diyor .. ben sinirleniyorum tekrar söylüyorum ozaman ha öyle desene diip alıyor ve baklavayı dilimliyor eti doğratıyor . ben malzemeleri alıp yola çıkıyorum yan tarafta bir dükkanın içine doğru bakıyorumki adamın dükkanında 2 kuş var adam yakalamaya çalışıyor .. derken sarı renkte olan muhabbet kuşu geliyor elime konuyor bende kuşla beraber dükkana giriyorum dükkan sahibi şaşırıyor çünkü kuş çok yabaniymiş benim elime konması onu hayrete düşürüyor .. derken kafese koymamı rica ediyor o sırada kuş elimden gidiyor bi ağacın dalına konuyor sonra kuşa sesleniyorum geri geliyor elime , bende yakalıyorum kafese koyuyorum ama kuş kafesten yine çıkıyor diretiyor kafese girmemek için bende öylece bırakıyorum koymuyorum kafese .. derken merdivenin başındada beyaz şu cennet papağanlarından var öylece duruyor ötmüyor uçmuyor öylece duruyor bende adama bu kuşlara yeteri sevgiyi ve ilgiyi gösterirsen onlardan daha sevimli kuş olmaz diyorum kuş bana bakıyor ben kuşa bakıyorum sonra uyanıyorum .. bu rüyayı sabaha karşı gördüm evliyim 30 yaşındayım eşimle ailemle çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. inşallah bu rüya hayırlı bir rüyadır ve bana güzel günleri müjdeler .. yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hos geldiniz kardesim..
insanlar bazen olusan olaylara cok uzulur..KIRILIR.. aslinda uzumek yerine Ben ne yapabilirim..kendimi nasil anlatirabilirim.. diyerek.. bir an oturup dusunse anlarki ortada cok buyuk bir iletisim kopuklugu vardir..
Tek kişinin haklı çıkması yerine, iki tarafın da üzerinde anlaşabileceği bir çözüme yönelinilir. “Ben haklıyım, sen yanlış hareket ediyorsun,” tarzında davranılmaz.
Çözümlerin, her iki tarafın da kabul edebileceği, gerçekçi ve gerçekleştirilebilir ölçüde belirgin ve dengeli olmasına dikkat edilir.
“Sen” yerine “Biz,” “Sen yapmalısın!” yerine “Biz yapmalıyız,” biçiminde ifadelerin kullanılmasına özen gösterilir...

evlilik mücadeleyle devam eder.sakın kocanızi eve gelince eleştirme ailesiyle olan sorunlarını kocana yansıtma kendin hallatmeye çalışin..
sakın unutma kocan ne ailesini nede seni kırmak ister.o senin ellerinde onu yoğuracak olan sensin!Bunuda anlayışlı ve sevgi dolu tavırlarınla yapabilirsin.
Birbirinize Destek ve Dost, en buyuk yardimci olun...
Belliki Esiniz bu aralar bazi konular altinda eziliyor.. disaridan da gelen hava degisimi onu etkiliyor olabilir..
unutmayin kadin ve erkekler olaylara Farkli pencereden baktiklari icin olaylari da farkli gorebilmekteler..
Erkekler aslinda buyuk cocuklar gibidir her an ilgi, sevgi, merhamet, anlayis, destek ve biraz da meth edilmeyi severler...
ama evimizin, basimizin diregi Allah onlari basimizdan da eksik etmesin...amin..

Rüyada kasap görmek, mal taksimi yapan kimseye yahut Azrail Aleyhisselam’a, üzüntü ve kederden kurtulmaya, mahkumun kurtulmasına; kasabın bıçağını almak kuvvet ve kudrete, kasap bazen kan dökücü kimseye, hastalıktan sonra sıhhate, kasabı öldürdüğünü görmek hastalıktan kurtulmmaya delalet eder.

yani burada iki tarafi da Sizi ve esiniz arasini yapan ,yapmaya calisan biri..
lakin Siz SIKINTINIZI ona anlatamadiginiz icin o ilk teklifte HAYIR diyor sonra tmm. diyor...

Kurban eti;adağını yerine getirmeye veya gecmiste verilmis sozlere işaret eder....
Bir kimsenin rüyada baklava görmesi, müjde ile tabir olunur. Çünkü bakla güzel bir taamdır..
kardesim esiniz ne kadar aksi veya bu gunlerde Zor gunler geciriyor olsa da Tatli di, muhabbet, sevgi, saygi, Hurmet ile ona yaklasirsaniz
insallahuRahman aranizdaki bu SIKINTILI donem de biter..

ilk once kendinizi, kalbinizi, aklinizi, evinizi bir guzel toplayin...sadece uzulmek degil elinizden gelen her seyi yaptiktan sonra bu aile huzursuzlugunu Allah a havale edin..
On dan yardim dileyin...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..Allah yuvanizi cennet bahcesine cevirsin..
bir ömür mutlu mesut etsin, gönüllerinize sevgisinden koysun, yuvani derlesin toparlasin huzur sacsin ..insallah..

Hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym

Üst Alt