rüyam neden yorumlanmadı?

emineb73

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yeni konu acmama ragmen neden rüyam yorumlanmadı ?

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Kardeşim yeni konu açar açmaz rüya yorumlanacak diye bir kaidemi var.
Ve rüyanızı paylaşan sadece siz değilsiniz ki rüyanız zaten yorumlanmış
Linke tıklayın yorumunuzu okuyun https://www.islamiforumlar.net/ruya-tabirleri/5781-ruyada-olmus-dedesini-gormek.html#post77713
Ve birdahaki rüyanızı paylaşmadan önce rüyanızla ilgili forumda arama yapın rüyanızın benzer konusu yoksa ozaman rüyanızı paylaşın...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Güzel kardeşim, yeni konu açtım demişsin ben göremedim nerede konun. Bir satırlık yazı yazdığın soruyu kastediyorsan o konu değil, paylaşım hiç değil. Bir satırlık bir konu olmaz. Konu açacaksanız içi dolu olmalı...

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamın aleyküm arkadaşım hesap sorar gıbı ne bu şiddet bu celal ? Allahın selamınıda esirgiyorsunuz!! hesap sorar gıbı konuşuryorsunuz!! Birde gelmişsiniz yorum bekliyorsunuz.. iyilik edin kii iyilik bulasınız eyy insanogluuu..

melek34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum.ben de dun bir ruyami yazdim.sonradan hatami fark edip tekrar duzeltip gonderdim.Ama gorunmuyor.ne oldu bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamun Aleykum.ben de dun bir ruyami yazdim.sonradan hatami fark edip tekrar duzeltip gonderdim.Ama gorunmuyor.ne oldu bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler

Aleykümselam, güzel kardeşim, sadece rüya bölümüne bakıyor, mesajınızı arıyor sonra forumdan çıkıyorsunuz. Halbuki bu forumda sadece rüya bölümü yok.. onlarca bölüm var, binlerce konu var, duyurular var v.s... bu duyurulardan bir tanesi de rüya yorumu isteyen üyelere yapılan duyuru ve uyarı, işte o uyarıyı okumadığınız için boş yere mesajınızın cevaplanmasını bekliyor, aynı mesajı iki defa gönderiyor, mesajım neden cevaplanmadı diye soruyorsunuz! Halbuki rüya bölümüne dikkatlice baksanız orada sabit olarak en başta duran bir çok duyuru ve uyarı var... işte o duyurulardan en önemlisi olanı okumanız gerek... buyrun alttaki linki tıklayın... sayfayı dikkatle okuyun lütfen, ondan sonra bir sorunuz varsa görüşelim...

https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

Üst Alt