• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yüzünü sararmış görmek

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar,
Ben rüyamda bir yere davet edilmişim. Bir aracın içindeyim araçla galiba biraz yol almışız. Aracın içinde karşımda zannediyorum babam var. Ben araçtan inmiyorum. Ben hazırlanmadım, gideceğim diyorum. Sonra yüzümü görüyorum. Hani makyajsız bazı insanların beti benzi geçik bir yüz görüntüleri olur ya kendi yüzümü de öyle görüyorum. Bu rüyanın anlamı nedir acaba hhım. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve aleyküm selam Size de hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar..
Hayirdir insallah..
insan bir olay veya ilişkiye sorumluluk veya mevki makama Talip olmadan icine girmeden ;hazır olmalı...
Herşey hazır olmak ile başlar !!Yoksa hem kendinize hem de Size deger veren,Size ümit bagliyan kişilerin HAKKINA hukukuna girer
hem kendinize hem de Onlara yazik eder stress ve endişeye girersiniz..

Rüyada insan yüzü görmek sevinçle yorumlanır. Yüzünde bir azasının eksik olduğunu görmek bir ayıbı olduğuna;
yüzünün renginin kırmızı olduğunu görmek, feraha ve sevince; sarı olduğunu görmek bir hastalığa,stres,sıkıntı,endişe delalet eder.

Geçmişin diken ve köklerini temizlemeden hasarlı bir temel üzerine geleceği inşa edemezsiniz?
Yaşamınızda, huzursuzluk mutsuzluk,stress tıkanıklıklar varsa durup kendinize sormalısınız. ..
ben nerde yanlış yaptım ve halen de nerede yanlış yapıyorum ...
bu yolla bu amac ve araca HAZIRMIYIM..? Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. hayirli gunler..

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüya yorumu hakkında

Yorumunuz için teşekkürler ama geçmişin diken ve köklerini nasıl temizleyeceğimi bilemiyorum. Yani ne yapacağımı bilemiyorum.

Üst Alt