• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yüzük görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada altın taşlı pırlanta yüzük görmek, rüyada alyans görmek, rüyada yüzük görmek, rüyada gümüş yüzük görmek rüyada yüzük taktığını görmek rüyada yüzük görmek ne demek
Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Rüyada yüzük görmek hacca gitmeye, itibarın artmasına, samimi dost ve arkadaşa işarettir.

Rüyada parmağında altın gümüş gibi değerli yüzük görmek servetin artmasına,

rüyada yüzüğünü kaybetmek eşiyle arasının açılmasına,

demirden yüzük taktığını görmek birçok cefadan sonra rahata ermeye,

yüzük taşı görmek de çocuğun olmasına işaret eder.

Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır.

Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.

Yüzüğünüzün çalındığını veya kaybolduğunu görmek; işlerinizde sıkıntıya düşeceğinize,

Yüzüğün kırıldığını ve yüzük taşının kaldığını görmek; saygınlığınızın ve görkeminizin devamlılığına,

Yüzüğünüzü başkasına bağışlamak; sahip olduğunuz bazı şeyleri başkasına bağışlayacağınıza,

Yüzüğü satıp ücretini almak; sahip olduğunuz malları satıp harcayacağınıza,

Yüzüğü satıp karşılığında ücret almamak; bazı eşyalarınızı satacağınıza,

Yüzük taşı görmek; saygınlığa,

Yüzük taşının kırıldığını veya kaybolduğunu görmek; malınızın azalacağına veya akrabalarınızdan birinin vefatına işarettir.

GulNur1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,

Gecen aksam ruyamda sag yuzuk parmagimda kocaman pirlanta tasli bir yuzuk gordum. Ama onu cikarip karsimdaki erkege verdim, ama erkegin kim oldugunu tam gormedim sanki.

Cok da buyuk du ama olsun obur parmagimda da bir tane var daha kucuk ama daha fazla deyip elime bakiyorum.
Sol elimin yuzuk parmagini uzatip parmagima bakiyorum. Sol elimin yuzuk parmaginda evlilik yuzugu gibi iki sirali bir suru orta buyuklukte pirlanta yuzuk var, hayal meyal bir erkek sulieti gordum ama kim oldugunu soyliyemiyorum.

Belki bana yardimci olabilirsiniz, bir takim sorunlarla yalniz basima ugrasmak zorundayim.
Istihare duasini yazdim bir gece yaptim o gece tanidigim beyi ruyamda gordum, ikimizde merdivenlerden yukari kosuyorduk, sanki merdivenler kirmizi renkli bir ortu beli hali, ya da kirmizi renge boyanmisti. Ikimizin de elinde Cin susleri gibi kirmizi renkten uzun kagitlar ucusuyordu.
Ben kizdim sanki boyle onunla kostugum icin, yavasladim , kotugumuz sürece o devamli bana bakiyordu sanki onunlamiyim diye, yavaslayinca o da yavasladi, ne oldu diye sordu.
Ben de ona kizarak niye ben boyle kosuyorum ki seninle, hic gerek yok deyince olsun o zaman birlikte yururuz gibi bir sey dedi sanki.
Sonunda merdivenin basina birlikte yuruyerek vardik.

Ondan sonra Istihare duasini yastigimin altindan cikarmadim ama yanlis bir yorumda bulunmamak icin bir daha niyetlenmedim.
Ama her gece Allah'a dua edip bana hakkimda ne hayirliysa onu gorebilmem icin yardimci olmasini diliyorum.

Bana herhangi bir sekilde ferahlayici bir tavsiyede bulunursaniz cok memnun olurum.

Saglicakla kalin,

Gulnur

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada tek tas yüzük görmek ;duygusal bütünlük süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı sembolize eder.
yeni bir ilişki ya da mevcut ilişkinizde başarılı olmak için çaba gösterdiğinizi veya taahhütte bulunduğunuzu gösterir.
Ruyada yuzuk aynı zamanda sadakat idealleri sorumluluklar veya inançları temsil eder.

her sıkıntının ardından bir ferahlık hep ferahlığın ardından bir sıkıntı gelir..bir şeylere cook sevindiğinizde ardından ağlarsınız...
Peygamber Efendimiz (S.A.V) şöyle buyurmuştur:
"Bir kimse kendisi için istediği bir şeyi mümin kardeşi için de istemedikçe hakiki mümin sayılamaz."

Hostur bana Senden gelen. Kahrinda hos lütfunda hos..diyebildiginizde bu imtihani hayirlisi ile feraha anca erebileceginize delalettir..
Kader başa geldiği zaman gönderene kafa tutmak inancı öldürür tevhid nurunu söndürür tevekkül ve ihlâsı yok eder.
Îman sahibinin kalbi “niçin ve neden oldu” gibi sözleri bilmez. Belki “şundan veya bundan oldu” gibi yersiz lafları da dile getirmez...
Bildiği tek şey vardır o da;
“Baş üstüne hoş geldi sefalar getirdi!” diye karşılamaktır...
kahrinda hos lutfunda diyebilmektir..
Hayirli geceler

acilangul1

cadicik

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yüzük görmek

Selamun aleyküm, size şimdiden teşekkür ediyorum rüyamı yorumlasanız da yorumlayamasanızda. Ben dün gece yatmadan namaz kıldım sevdiğim çocuğun ALLAH'tan bana hayırlı olup olmadığını bana göstersin istedim yüce rabbimden. Neyse rüyamda konuştuğum çocuk ikimize yüzük almış, ben gümüş yüzük aldı sanıyorum, sarı renginde gümüş sanıyorum seviniyorum. Sonra kendimi okulda görüyorum, öğretmenim yüzüğü fark edip bakmak istiyor veriyorum, bakıyor yüzük de sarı üstünde işleme var taşlı bir yüzük olarak görüyorum. Neyse öğretmenim bakıyor yüzüğüme bu altın diyor, sonra yüzüğün üstüne bir taş var zümrüt diyor, yeşil renginde. Neyse ben şaşırıyorum yüzüğü alıyorum takıyorum mutluyum çok güzel bir yüzük altın yüzük üstünde zümrüt taşı var. Neyse arkadaşlar bakmak istiyor vermiyorum öyle geziyorum. Rüyam bu kadar inşallah hayırlı bir rüyadır.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam bir sey degil..Hayirdir insallah..
Rüyada yüzük almak veya vermek arkadaşlığa evlilige ve yeni bir baslangica delaletir Allahu alem...
Rüyada altın taşlı yüzük görmek; iyiye işarettir.
şeref mal ve nimettir...
Rüyada zümrüt yüzük,görmek ; helal mala, iyilik ve başarı kazanmaya,mutlu bir gelecege isarettir..

açıksözlü dürüst ve samimiyet gibi nimet yoktur..
baskı yapmayin ve Problemlerini çözerken baskalarini suçlamak akil kari degildir.. bu da size bir Abla nasihatti olsun..
Hayirli gunler...

sgnl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yüzük almak, rüyada yüzük görmek tabiri.
Selamun aleyküm hocam ablam rüyasında beni bir kaldırımda otururken görmüş. Şimdi ayrıldığim sevdiğim bana yüzük vermeye calışıyormus ama kırgın olduğum için yüzüğü kabul etmiyormusum. Sonra ablamda al diye ısrar edince almışım ama parmagıma takmamisim. Değerli yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim, allah yardımcınız olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam ,rüyası hayr olsun
Rüyada yüzük ;
duygusal bütünlük, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı sembolize eder.

Rüyada yüzük takmak;
bu yeni bir ilişki ya da mevcut ilişkinizde başarılı başarılı olmak için çaba gösterdiğinizi veya taahhütte bulunduğunuzu gösterir.

Rüyada yüzük alip takmamişsaniz;
belirsizlik, çelişki.....

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamanı gelince nasip, kismet olunca anliyacaksin...
Bu bekleyis Senin olgunlaşma devrindir!Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..

Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!

İnsanoğlu olarak bize düşen ALLAH (cc)’ın en büyük nimeti olan aklımızı iyi ve güzel yönde kullanmak O’nun emirlerini
yerine getirerek yasaklarından sakınmak bu şekilde dünya hayatında ki imtihanı başarı ile kazanarak ahiret yurdunun nimetlerine kavuşmaktır.
Allah Yar ve Yardimciniz olsun Selamet ile Hayra kalin...

eylülüm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
gümüş yüzük ile ceviz

Rüyada akik yüzük görmek, rüyada yüzük takmak, rüyada yüzük görmek.
Selam aleyküm ben rüyamda uzun yıllardır arkadaşım olan kişinin evindeydim, o da bir poşet ceviz getiriyordu. Bende cevizler ne kadar beyaz güzel iki tanesi birbirine vurarak kırıyordum içide bembeyazdı güzeldi tadı. Sonra arkadaşımın avucunda akik bir gümüş yüzük vardı ne güzel diye elime alıyordum o da benim cebimde sende kendi yüzüğünü çıkar diye elini cebime atıyordu cebimin en köşelerinde yüzük çıkarıyordu a bu annem hacdan getirmişti diye söyleyip benimkisi ince sade ve gümüştü önce kendimin sonrada onun yüzüğünü koyuyordum işaret parmağıma o da yakıştı taksana her zaman bende yüzük takmayı sevmiyorum deyip onun yüzüğünü veriyordum şimdeden teşekür ederim size.

loverain4

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm arkadaşlar ben 19 yaşında bir kızım, 1.5senedir sevdigim insanla bir ilişkim var, gecen günlerde onunla ilgili hayırli olcak mı diye, istihare yaptıgımda yeşil kaplumbagalar görmüstüm. Bundan 2 hafta once dua edip uyudugumda rüyamda onun ismi yazılı, yazılı bir yüzük takiyordum sizce anlami nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam ,rüyası hayr olsun
Rüyada kaplumbağa görmek;
Sabır, azim, kararlılık ve uzun ömür simgeler. Bilindiği gibi gerçek hayatta da kaplumbağalar uzun ömürleri ve sabırla, azimle ilerlemeleri ile bilinirler.

Rüyada yüzük ;
duygusal bütünlük, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı sembolize eder.
Hayırlı mı hayırsız mı bunu ancak Allah cc. bilir ve zaman bunu Sana gösterecek ..

Merak ve korkuların, kaygılarını işaret etmekte, bir şey için geç kaldığını yada olur mu olmaz mı düşündüğünü ve bu durumun seni büyük bir strese soktuğunu, biraz daha sakin olmak gerektiğini ve bu insan biri hakkımda daha fazla bilgi birikimine ihtiyac olduğunu ifade etmektedir.
Hiçbir şey için acele etmeyin Zaman ;Size bilmek istediklerinizi .! zamanı gelince her şeyi gösterecek acele etme..
KADERİNİZ ve YOLUNUZ AÇIK OLSUN, HAYAT ACELE ETMEYE GELMEZ selametle..

Vadidekizambak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm. Rüyamda kendi tek taş yüzüğümü arkadaşımın parmağında gördüm. Tabir eder misiniz. Evli, nişanlı değilm.

Üst Alt