• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yumurta görmek ne demektir

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yumurta toplamak, rüyada yumurta kırmak, rüyada çiğ yumurta görmek, rüyada kırık yumurta görmek, rüyada pişmiş yumurta görmek, rüyada yumurta sarısı görmek, rüyada yumurta kabuğu görmek
Rüyada yumurta görmek kolay elde edilen rızka, mal ve para biriktirmeye, bekar için evlenmeye, evli kimseler için çocuğa delalet eder.

Birden fazla yumurta görmek endişe duyulan mala,

yumurtayı çiğ olarak görmek hüzün ve kedere, yumurtanın kabuğunu görmek bazı sırların ortaya çıkmasına yorumlanır.

Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder.

Bir kimsenin rüyada taze pişmiş yumurta görmesi, kolaylıkla elde edilen rızka işarettir.

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek, çocuk ile tâbir olunur.

Rüyada çiğ yumurta yemek, haram mala delâlet eder.

Çiğ yumurta yediğini görmek, hüzün ve kedere işarettir.

Rüyada elinde taze pişmiş yumurta olduğunu görmek, zor ve çetin işlerin halledilmesine ve mala işaret eder.

Bazı kere de rüyada yumurta görmek, güzel kadınlara, hısım, akraba ve dostların bir araya toplanmalarına ve para biriktirmeye delâlet eder.

Rüyada taze bir yumurtayı kırıp yağda pişirdiğini ve yediğini görmek, izzet, ferahlık, sevinç, rızık, menfaat ve mala alâmettir.

Rüyada kendisine bir yumurta verildiğini görmek, bir çocuğun olmasına işarettir.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...

Rüyalar bir çeşit ilham sayılır...
Rahman ve Rahim olan vahiy ve ilham ile kullarına hitap edip onları onurlandırdığı ve mesajlarını ilettiği gibi rüya ile de kullarına olan yakınlığını onlarla ilgili rahmet ve inayetini onların kimsesiz olmadıklarını..
Rableri tarafından her zaman gözetilmekte olduğunu göstermesi rahmet ve inayetinin bir gereğidir.

- Rüyalar insanlara manevî alemlere pencereler açan birer realitedir...
Sürekli maddî hayatla meşgul olmaktan yorulan insanlar rüya ile manevî alemlere seyahat etmekle istirahat etmiş olur.

- Hadis-i şerifte -mealen-: “Salih rüya vahyin kırk altı parçasından bir parçadır...
” (Buharî Tabir 5) denilmek suretiyle rüyanın ile kulları arasında işleyen bir manevî telefon hattı mahiyetinde olduğunu gösterilmektedir.

- Alem-i Misal’de seyahat etmekle meşhur olmuş Muhyiddin ibn Arabî alem-i misale çıkmanın ilk basamağı rüyalardan geçer demektedir...
Demek ki doğru rüyalar görecek kadar hayatını istikametle geçirenler rüya yoluyla misal aleminden haber alabilirler. Nitekim buna Peygamber Efendimiz (asv) şöyle işaret buyurmuştur:

“Rüyası en doğru olarak çıkanlarınız en doğru sözlü olanınızdır.” (Müslim Rüya 6)

zahidenergis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada haşlanmış, soyulmuş, beyaz yumurtalar görmek

Merhaba,

Rüyamda mutfak rafında, haşlanmış, soyulmuş portakal büyüklüğünde yanyana sıralanmış 4 yumurta ve bunların önünde 1 ve arkasında 2 tane yine haşlanmış, soyulmuş ama normal büyüklükte yumurtalar gördüm.
Hayırdır inşallah.

Yorumlayabilirseniz Teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hos geldiniz kardesim..
hepimiz Ay gibi bir Gel ve Git melerdeyiz..
Sevsem mi Biraksam mi Keske almasaydim..Yook Yook aldigim iyi oldu vicdanim insanligim huzurlu deyip devamli zor anlarimizda
haal ve davranis ve duygularimizi tartar..biceriz..
bir yanda Nefis bir Yanda iyiligi emr eden ruh ve ikisi arasinda kalmis olan vicdan ve Biz...

Aşk ağlatır dert söyletir GEL-GİT lerdeyim...Ne sana gelebiliyorum Ne senden gidebiliyorum..
ikisi arasinda mekansiz ve kaybolmus bir Alemde donup dolasmaktayim...
Gitmek mi Zor Kalmak mi Hangisi daha Hayirli Goster Bize Allahim...
Hayirdir insallah...
Rüyada Taze pismis yumurta kolaylıkla elde edilen rızık ,nasip, kismettir...
Sadece biraz keskin Dillinize sahip cikin...

Her Söylediğin Hak Olsun Fakat Her Hakkı Söylemeye Senin Hakkın Yoktur.
HER DOĞRU HER YERDE SÖYLENİR! ama herseyin bir vakti ve zamani vardir...

zamaninda hesaba katmadigimiz kucuk seyleriniz degistirebilirsek. gelecekte olacaklar degisebilir...
insanoglu hep hesaba katmadiklari icin kaybetmis ve ACI cekmistir..hesaba katilmamis..Hersey iyi giderken kaybedenler bu kucuk seylerden kaybeder..
Kardesim bugunun hesabini yaparken gelecegi de dusunerek katma deger yapin lutfen...
Her Seyin bir zamani ve olgun olup HAZIR oldugu donem vardir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yumurta görmek

Selamun Aleyküm Canım hocam,

Çok siteye giremiyorum ama bu sizi özlemedim anlamına gelmiyor, siz hep bir yerlerde kalbimdesiniz. Dün akşam ne hikmetse annemle aynı rüyayı görmüşüz. Benim elimde birçok yumurta bir yere doğru vuruyorum ve birçok yumurtanın sarısını görüyorum. Ben tam hatırlayamıyorum ama annemin ki çok ilginç, annecim yerin altını kazıyormuş, kazıdıkça yumurta çıkıyormuş ve o yumurtaların bir kaç tanesi tavşan yumurtası (normalde tavşan yumurtası yok değilmi) dır. Onlardan tavşan çıkacak denmiş. Hocam annemde bende bu yorumu çok merak ettik. Özellikle anneciğimin rüyası yeri kazmak ve yumurta çıkması ve tavşan yumurtası denmesi ne olabilir hocam? Selametle KALBİMDE VE DUALARIMDASINIZ...dgüüll,.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum Rüyasi Hayr olsun..
"annecim yerin altını kazıyormuş "

Annenizin ,hayatında beklemediği bir değişiklik...
"'Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın.
düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"
Şems-i Tebrizi

Rüyada tavşan yumurtası görmek;
Hayatta acele ve telaşla gitme Önce düşün, sonra söyle
Doğru konuşabilmek için, doğru düşünmek şarttır. Doğru düşünmek için de doğru görmek gerekir..emin olmadiğin konuda acele karar verme...

Ey beni Adem UNUTMA;Evlilik ve Bencillik
Bu ikisi bir arada olamaz.olursa evlilik Cehennem hayatti olur!!
Evlilik ben-likten kurtulup biz olmayı başarma sanatıdır.

Mutlu olmak istitiyorsan ben-i mutlu edeceksin değil biz-i Sevilmek istiyorsan, seveceksin
Saygı görmek istiyorsan, saygı göstereceksin ,Anlayış bekliyorsan, anlayış göstereceksin
Kibarlık bekliyorsan, kibar olacaksın,Değer vermesini bekliyorsan, değer vereceksin..
Ve bunların hepsini sadece Allah rızası için yapacaksın!!!Emek vereceksin, zahmet edeceksin, çaba göstereceksin

Öyle armut piş ağzıma düş sapı da yukardan olsun kolaycılığına kaçıp yan gelip yatar her şey ayağıma gelsin dersen elindekini de kaybedersin.
Böylece hiç bir zaman ben olmaktan kurtulup biz olamazsın. O zaman o evlilik hem kendine hem de partnerine asla huzur getirmez.
Dünyayı kendine ve partnerine cehennem edersin vesselam.

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32307-ruyada-koliyle-yumurta-gormek.html

aslhn.murat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyam Yumurta Kabuğu Kırmak

Selamün Aleyküm.
Ben rüyamda en az 5 tane yumurta kabuğu gördüm ve onların hepsini tek tek kırdım.Bir kaç parçaya ayırdım.En son sadece bir tanesini bıraktım.Rüyam bundan ibaretti acaba ne anlama geliyor yorumlarsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Kırık Yumurta Kabuğu Kırmak, Görmek;
Bazı gerçeklerin açığa çıkacağına rivayet edilir ve rüya sahibinin bilmediği bazı konulara vakıf olacağına, belki de kendisinden saklanan konuları öğreneceğine alamet eder.
Kişi, bir takım gerçeklerle yüzleşecektir diye yorumlanır.ama Unutmayin;Bazen her şey göründüğü gibi değildir...

Rüyanız, bir geçiş dönemi yaşamakta olduğunuzu, bu dönemde bazı küçük kayıplar yaşadığınızı, biraz sıkıntı çekeceğinizi ancak sabır ve gayret ile bu dönemi atlatıp,
rahat ve mutluluğa erişeceğinizi simgelerken reel hayatta olduğunuz gibi davranmanız ve verdiğiniz sözleri mutlaka yerine getirmeniz gerektiğini anlatmakta,
yakın bir zamanda yeni gelişmeler, güzel değişiklikler olacağını simgelemektedir...
Yeter ki;DOĞRUYU VE GERÇEĞİ BİLMEDEN İNSANLARI KIRMAYIN...

Her Söylediğin Hak Olsun Fakat Her Hakkı Söylemeye Senin Hakkın Yoktur.
HER DOĞRU HER YERDE SÖYLENİR!Doğru konuşmak ve insanların arkasından konuşmamak güzel bir meziyettir.
Ancak doğru kanuşayım derken insanları kırmak da doğru değildir ..Selametle....

kördgm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tavada soğanlı yumurta yapmak

Selamün aleyküm, ben rüyamda ocakta yağda soğan kavuruyordum. Onlar tamamen piştikten sonra karşımdaki kişiye domates ve salça isteyip istemediğini sordum. O da gülerek sessiz kaldı. O zaman istemiyorsun dedim güldüm, yumurtayı ekleyip karıştırdım pişmesi için. Yumurtanın piştiğini gördüm uyandım. Karşımda gördüğüm kişi bulunduğum ortamda benimle aynı görüşte, düşüncede birisi ama ben onla ilgili hiç farklı bir şey düşünmemiştim. O düşünüyor olabilir emin değilim.
Yardımcı olursanız sevinirim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada yağda soğan kavurmak;
Olgunlaşmaya başladığınıza yorumlanır.

Rüyada yumurta görmek;
Bolluk, bereket, zenginlik ve refah içinde bir hayat anlamına gelir. Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder.

Rüyada yumurta pişirmek;
Rüyanızda yumurta pişirdiğini görürseniz bunun anlamı gerçek hayatınızda başlamış olduğunuz bir işin veya projenin olgunlaşmaya başladığını ve
yakın zamanda size kazanç getirmeye başlayacağını gösterir. selametle..

keleke

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yumurta toplamak

Rüyada yumurta toplamak tabiri.
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda holluklardan iki yumruk büyüklüğünde çok sayıda yumurta topladım. Lakin yumurtaların kabukları elastik gibi hali vardı. Neye çıkar hocam, saygılar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada yumurta toplamak,;
Hayatınızda sıkıntılı günler sonrasi;Bolluk, bereket, zenginlik ve refah içinde bir hayat anlamına gelir.
Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret edebilir..sadece "Flexible"olabilirseniz...
Flexible demek ;esnek olmak,Esnek düşünebilmek!! içinde bulunduğu duruma göre hareket edebilen, değişen/değiştirilebilen,elastikî, eğilebilir olabilen..bazen insan, içinde bulunduğu duruma göre değiştirmek zorundadır.
“Dediğim dedik çaldığım düdük” tarzı bir yaklaşım, ancak egoyu tatmin eder ve diktatörlüğü ortaya çıkarır. Ne kadar esnek ve hızlı düşünürseniz o kadar sorunlara ve olaylara farklı bakar, farklı görür ve farklı çözümler, farklı sonuçlar elde edersiniz.

Şiddetli fırtınalar sonrasında bir ormanda ayakta kalan ağaçlar, esnek olanlardır.
Çam ağaçları esnektir ve onarların köklerinden söküldüklerini, kırıldıklarını görmezsiniz.
Çınar ağaçları ise kalın gövdelerine rağmen esnek değillerdir. Görkemli ve kalın çınar ağaçları fırtınalarda sökülürken, çam ağaçları, fırtınanın yönüne doğru esnek bir şekilde hareket ederler.

Dengeli bir yaşam sürmek, kendi imkan ve sınırlarını tanımak ve ona göre yaşamak demektir. selametle..

loverain4

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yumurta görmek

Arkadaşlar selamun aleyküm ben 19 yasındayım sevdigim bir insan var askerde. Dün gece böyle biraz sıkıntılıydım kibleye dogru dua ederek yattim. Rüyamda sevdigim insani gördüm elimde ufak bir kapta kirilmis yumurta vardi, yumurtanın sarisi beyazi karisik. Onu tutuyordum. Sonra sevdigim insanin ailesinin oturdugu binaya geldik, orada bos daire varmis onlarin oturdugu binada sanirim, biz nikahtan geliyorduk orda o binada onlarla alt alta evimize goturuyodu. Sonra annesine ziyarete gittik, ust kata sofra vardi babasi annesi vardi, sarisin kucuk bir kiz cocugu vardi misafirdi sanirim, aldim sevdim, masallah dedim sacini kesiyolardi, kesmeyin böyle cok guzel dedim. Babasi, annesi bana kızım diyorlardi, anlamadigim sey binada niye elimde kapta yumurta sarisi vardi tesekkur ederim.

meyerey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yumurta toplamak..

Selamun aleykum hocam, esim ruyasında açık alanda birden fazla folluk ve içi yumurta dolu, eşim habire topluyor topluyor kovalar doluyormus ve hatta kucağına bile toplamış, hatta kova getirip toplayacakmis, yumurtalar büyük ve bazıları benekliymis. Ruyamızı yorumlarsaniz çok seviniriz iyi çalışmalar teşekkürler...

Üst Alt