• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yüksek tepeye çıkmak

ozlemina

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben arkadaşımın benimle ilgili gördüğü bir rüyayı yorumlamanızı isteyeceğim. Ben evli iki çocuklu 31 yaşında bir bayanım, beni rüyasında gören arkadaşımda 30 yaşında evli ama çocuğu olmayan bir arkadaş birlikte dağları aşıp yüksek yeşil bir tepeye çıkıyoruz ve ordan dağları seyrediyoruz. Bulutlara bakıp içinde oynaşan yavru kediler görüyoruz sonra bir gölün önüne geliyoruz, arkadaşım girmeye korkuyor ben önden destek vererek giriyorum. Boyumu aşmadan karşı taraftan çıkıyorum o ve eşi sırayla arkamdan giriyor ve çıkıyorlar şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim hayırlı bayramlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirdir insallah..
Rüyada tepe görmek, ilim sahibi, soylu, varlıklı, makam, güç ve kudret sahibi, itibarlı kimseye işarettir.

Rüyada yüksek bir tepeye çıkmak ;önemli başarılara, rütbe ve şerefe..maddi, manevi yüksek mertebeye işaret eder.
Rüyada dik bir tepeye çıkmak; çok zor bir işi üzerine alıp başarı ile sonuçlanacagina isarettir..
yeterki Yardimi yüksek mevki ve Makam Sahibinden dileyin..
Rüyada göl görmek mutlu olacağınız ve bu mutluluğu sevdiklerinizle paylaşacağınız anlamına gelir.

Kendiniz gibi insanlar ile arkadaşlık,yapin!!
mesela Benim iki tane ufakligim var..kendim 43 yasindayim.. ama evladligim ve koruyuculugunu yaptigim cocuklar, ikiside 7 yasinda olacaklar...
ve benim sectigim arkadaşlarin hep küçük çocuklari var.. cunku ortak yon ve ortak sorunlarimiz.. küçük çocuklar hakkinda konusuyoruz..
bekar veya çocuklari olmiyan, veya büyük olanlari ile vakit gecirmiyorum..cunku onlar benim icinde oldugum durumu anliyamazlar...
bir cok yonden saglikli bulmuyorum..Herkes Dengi Dengine..çocuklarimin da arkadaşlara ihtiyaclari var.. bekar arkadaşlarimin yanina gitsem çocuklarim SIKILIR!!

herkes kendini tamamlayanı bulur.Allah herkesin karşısına maddi , manevi her bakımdan dengini çıkarsın inşallah..
ins. beni anliyabilirsiniz..

hhım

ozlemina

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
yoruma cevap

Allah razı olsun yorumunuz için. yorum sonunda ki tavsiyelerinize pek anlam veremedim bu arkadaş işyerinden arkadaşım çocuğu olmuyor ve bu durumu bilen pek az kişi var evlatlık almayı düşünüyor ve konuyu benimle paylaştığı gece bu rüyayı gördü benim bszı tavsiyelerim olmuştu kendisine.Çok yer gezdiğimiz için çevrem çok geniş ve evli bekar çocuklu çocuksuz birçok arkadaşım var bunun hiçbir olumsuz yanı ile karşılaşmadım.Anlatmak istediğinizi çok iyi anlayamadım sanırım ama ben arkadaşlarımı ahlaki durumlarına göre seçerim.hy..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cumlemizden kardesim.. haklisiniz arkadaşlarımı Dini ve ahlaki durumlarına göre seçmek..
Ben de arkadaşlarımı,Dini ve ahlaki durumlarına göre seçerim Dostlarimi ise ortak yönlerimiz olan Her konuda birbirimize güvendiğim,samimiyettime inanan,kişilere Dost derim..
ve arkadaşlarımı ve dostlarim ile Ailece 'Görüşürüz!' cunku bazi eşler bu durumdan rahatsiz olup..karima akıl hocalığı yapma!!
diyerek yanlis yone cekip ailede huzursuzluga neden olabiliriz...

iyi olur Allah tan kötü olur kuldan bilen,Şükürsüz,her Şeyden Şikayet eden negatig enerjili insanlardan;
Çok stresli insanlar da sürekli negatif enerji üretirler...
stressli, aile sorunlari, olan Kendini aşamamış,insanlardan uzak duruyorum.. cunku benim de cocuklarim ile olan iliskilerimi de olumsuz etkiledigini fark ettim..

Kardesim ben kendimce Size bir nasihat yazdim tutarsiniz, tutmazsiniz bu Sizin tercihiniz...
herkesin mevki, makam ve idraki farklidir..
kimisi bir bardak suda boğulurken digeri..gölde boğulmuyor ..
herkesin kabi ve hacmi farkli..
neyse Ben Ruyaniza binaen bir nasihat yazdim..Şüphesiz O cc. her şeyin en iyisini bilendir…!
Hayirli Gunler...

acilangul1

ozlemina

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür

Allah razı olsun nasihatiniz ve cevabınız için.inanın nasihat dinlemeyi de tutmayı da bilen biriyim.sizi bir konu için bu kadar rahatsız etmemin sebebi de düşüncelerinize ve hislerinize kayıtsız kalamadığımdandır inanın.yanlış anlaşılmam umarım anlayamadığım bir şey var rüya yorumunuz da olumsuz bir şey göremedim ama nasihat kısmında tehlike sinyalleri alıyorum buna 6. his diyebilir miyim mesela

YÖNETİM/EDİT: Bu şekilde olmuyor kardeşim, bu konuyla ilgili ne yazacaksan, bu konunun altına yazacaksın. Sen gidip yeni bir başlık açıyorsun. Ben mesajını buraya taşıyorum, sen teşekkür diye yine bir başlık açıyorsun. Sürekli mesajlarını taşıyamayız.!!

Üst Alt