Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslami Rüya Tabirleri
__Y__
Rüyada yolculuk görmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 75854" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Hayırlı akşamlar sizinde cumanız mübarek Rüyaniz Hayr olsun</span></p><p><span style="color: Black">İç dünyamıza kısa bir yolculuk yaptiktan sonra içimizdeki tüm kırgınlıkları kızgınlıkları,fazlalıkları ,gereksiz ve zamansiz nefsi beklentilerinizi ,stresimizi atip;</span></p><p><span style="color: Black">araba ile yolculuğa çıksanız,Geleceğe daha mutlu,huzurlu rahat bir yolculuk yapardiniz..Allahu alem...</span></p><p> <span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Güzel bir yolculuğa çıktığınızı gördüyseniz, bir takım karlar elde edeceğiniz anlamına gelir. Kötü bir yolculuk, zarara uğrayacağınızın işaretidir. </span></p><p><span style="color: Black">Hayatta yeni bir devrenin başlayacağına,bir başlangıç anlamına gelir..Bir yerden,uzaklaştıkça başka menzilere,mevkiye yaklaşırız.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Rüyada omuzuna şal aldığını görmek, şal örtmek, evli bayan için yaşamında yenilikler, bekar bir kadın için kısa sürede evlilik ifade eder, evliliğin durumunu şalın rengi belirler.</span></p><p><span style="color: Black">kırmızı rengi;Kızgınlığını, öfkenizi ,stresinizi kontrol etmezseniz öfkeniz ve stress seviyeniz Sizi sinirsel olarak kontrol edeceğine yorumlanir..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">tamam Bebek istiyorsunuz ama bu aceleci,sabirsiz biraz da isyan kokan davranışlarınız ile bir yere varamazsiniz!!!</span></p><p> <span style="color: Black">sadece Stresse, deprasyona girer kendi kendinize yazik edersiniz..</span></p><p><span style="color: Black">Her şeyin bir zamani ve hikmeti vardir!!Sabret ki herşey gönlünce olsun...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Rabbime her zaman şükrettim!!Benden nice darda olanları düşündüm ve şükretttim.Ve şunu çok iyi anladım.Dua ederken hayırlısını isteyeceksin...sadece hayırlısını...</span></p><p><span style="color: Black">hayatta başimiza gelen her şeye anlam yükleyip,verdiklerine de vermediklerine Eyvallah deyip şükretmek...</span></p><p><span style="color: Black">’ALLAH’ım, verdiklerin için ve de vermediklerin için,de Sana şükürler olsun...diye Dua ederken;yanımdaki 7 yaşındaki oğlumun dikkatini çekmiş ki..</span></p><p><span style="color: Black"><strong>"Anne Neden vermedikleri için şükür ediyorsunuz ki ? dedi...</strong></span></p><p><span style="color: Black">Ona dedim ki ‘’Bana hastalık, kaza, bela veya sakatlık vermediği için şükür ediyorum...</span></p><p><span style="color: Black">erkek evladim olsa belki Seni evladlik almazdim diye kendi kendime bir An düşündüm...</span></p><p><span style="color: Black">O bunu daha bilmiyor ama Allah'ın her bir işinde binbir hikmet vardır..ve kainatta her şey birbiriyle bağlantılı ve iç içedır...</span></p><p><span style="color: Black">Sizin de bu konudaki stress seviyeniz iyi değil!!Stress insani kasar!!olumsuz etkliler Kendinize gelin kendinize....</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ESTAĞFİRULLAH Dilimle söylediğim tüm kötü sözlere… </span></p><p><span style="color: Black">ESTAĞFİRULLAH Gözümle gördüğüm çirkin şeylere…</span></p><p><span style="color: Black">ESTAĞFİRULLAH Ayağımla gittiğim haram yerlere…</span></p><p><span style="color: Black">ESTAĞFİRULLAH Kulağımla duyduğum faydasız ve boş sözlere…</span></p><p><span style="color: Black">ESTAĞFİRULLAH Bilerek ya da bilmeyerek işlediğim bütün günahlarıma… Estağfirullah! Estağfirullah! Estağfirullah!</span></p><p> <span style="color: Black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 75854, member: 1049"] [COLOR="Black"]Hayırlı akşamlar sizinde cumanız mübarek Rüyaniz Hayr olsun İç dünyamıza kısa bir yolculuk yaptiktan sonra içimizdeki tüm kırgınlıkları kızgınlıkları,fazlalıkları ,gereksiz ve zamansiz nefsi beklentilerinizi ,stresimizi atip; araba ile yolculuğa çıksanız,Geleceğe daha mutlu,huzurlu rahat bir yolculuk yapardiniz..Allahu alem... Güzel bir yolculuğa çıktığınızı gördüyseniz, bir takım karlar elde edeceğiniz anlamına gelir. Kötü bir yolculuk, zarara uğrayacağınızın işaretidir. Hayatta yeni bir devrenin başlayacağına,bir başlangıç anlamına gelir..Bir yerden,uzaklaştıkça başka menzilere,mevkiye yaklaşırız. Rüyada omuzuna şal aldığını görmek, şal örtmek, evli bayan için yaşamında yenilikler, bekar bir kadın için kısa sürede evlilik ifade eder, evliliğin durumunu şalın rengi belirler. kırmızı rengi;Kızgınlığını, öfkenizi ,stresinizi kontrol etmezseniz öfkeniz ve stress seviyeniz Sizi sinirsel olarak kontrol edeceğine yorumlanir.. tamam Bebek istiyorsunuz ama bu aceleci,sabirsiz biraz da isyan kokan davranışlarınız ile bir yere varamazsiniz!!! sadece Stresse, deprasyona girer kendi kendinize yazik edersiniz.. Her şeyin bir zamani ve hikmeti vardir!!Sabret ki herşey gönlünce olsun... Rabbime her zaman şükrettim!!Benden nice darda olanları düşündüm ve şükretttim.Ve şunu çok iyi anladım.Dua ederken hayırlısını isteyeceksin...sadece hayırlısını... hayatta başimiza gelen her şeye anlam yükleyip,verdiklerine de vermediklerine Eyvallah deyip şükretmek... ’ALLAH’ım, verdiklerin için ve de vermediklerin için,de Sana şükürler olsun...diye Dua ederken;yanımdaki 7 yaşındaki oğlumun dikkatini çekmiş ki.. [B]"Anne Neden vermedikleri için şükür ediyorsunuz ki ? dedi...[/B] Ona dedim ki ‘’Bana hastalık, kaza, bela veya sakatlık vermediği için şükür ediyorum... erkek evladim olsa belki Seni evladlik almazdim diye kendi kendime bir An düşündüm... O bunu daha bilmiyor ama Allah'ın her bir işinde binbir hikmet vardır..ve kainatta her şey birbiriyle bağlantılı ve iç içedır... Sizin de bu konudaki stress seviyeniz iyi değil!!Stress insani kasar!!olumsuz etkliler Kendinize gelin kendinize.... ESTAĞFİRULLAH Dilimle söylediğim tüm kötü sözlere… ESTAĞFİRULLAH Gözümle gördüğüm çirkin şeylere… ESTAĞFİRULLAH Ayağımla gittiğim haram yerlere… ESTAĞFİRULLAH Kulağımla duyduğum faydasız ve boş sözlere… ESTAĞFİRULLAH Bilerek ya da bilmeyerek işlediğim bütün günahlarıma… Estağfirullah! Estağfirullah! Estağfirullah! [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslami Rüya Tabirleri
__Y__
Rüyada yolculuk görmek
Alt