• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yolculuğa çıkmak.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Yolculuğa çıktığını görmek ev ya da arsa alacağınıza işarettir.

Deniz yolculuğuna çıkmak, muradınıza ereceğinizi bildirir.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yolculuğa çıkmak

Selamün aleyküm, sabah saatlerinde bir rüya gördüm hayırdır inşallah;

Rüyamda değişik bir yerdeyim sanki bir evde gibi sanki yatakhane gibi tam olarak hatırlayamıyorum. Bir yolculuğa çıkacağım ama nereye gideceğim neyle gideceğim belli değil yola çıkmak için saatin gelmesini bekliyorum. Sonra bir anda kendimi hastanede gördüm daha önce sol kulağımdan ameliyat olmuştum sanki kontole gitmişim işitme testi vs. bazı tetkikler yapacaklar doktora diyorum ki benim sosyal güvencem yok karşılayamam diyorum, ben hallederim diyor doktor ve işitme testi yapıp kulağımın içine falan bakıyorlardı ve uyandım. Tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırdır inşallah;
yolculuk görmek veya yolculuk yapmak;
başlangıç anlamına gelir. Bir yatırım yapacağınıza, ev veya arsa alacağınıza yada geleceğe yönelik bir yatırım yada yeni bir işe başlamaya yada içinde bulunduğunuz
durumdan inşaAllh kurtulursunuz ,bu durumdan yolculuğa çıkar Rahatta, dinlenmenize işaret eder.

içinde bulunduğumuz üzücü durumdan burdan nereye gideceğinize halen bilmediğinize ama vakti zamânı gelince vakti nereye gideceğinize ve ne yapmaniz gerektiğini bileceksiniz..
İşler vakti zamanı gelince olur. Ondan önce olmaz..Zamanı gelince olur.Vakti tamamlanınca geçer.Sabredersen değer.ama evvela kısmet, evvela kader.

Rüyada Kulak görmek;
kulaklar, denge, duyarlılık, rehberlik, dedikodu, dikkatli olma anlamlarını simgeler. Kendi yargı ve sezgilerinize ve duyduklariniza çok fazla güvenerek hareket ettiğinizi ifade eder
Sol kulağını görme;
sizi üzecek yada öfkelendirecek bazı şeyler duyacağınızı simgeler. Sol kulak alternatif olarak olumsuz dişil duyumları işaret edebilir ( kadın, kadınlık, çekicilik, hanımı, annesi, hakkinda)
Duyduklarinizi araştırın!!Her Duyduğunuza İnanmayın!Selametle..

duaa..

Üst Alt