• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yıkandığını görmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, 26 yaşında, kimyager bayanım, Kocaeli de bulunuyorum. Rüyada yıkanmak, rüyada yıkandığını görmek ne demektir.
Ben rüyamda kendimi yıkanırken gördüm. Yıkanırken bacaklarıma ve ayaklarıma köpük sürüyordum. Ancak duşakabini açınca karşımda bir bayan daha yıkanıyordu. Ben çıplak oldugum için kendimi tuhaf hissettim. Yorumlarınızı için şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca, dün gece yattığımda kendimi bir otobüste yolculuk yaparken gördüm. Geçtiğim yollar çok güzel ve yeşillikti. Sonra sahura kalkıp yatınca kendimi yine bir otobüsün içinde gördüm. Ancak yerimde başka bir bayan oturuyordu. Onu oradan kaldırdım ve ben oturdum. Tekrardan bir yere gidiyordum. Hayır olsun inşallah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykum Selam Zeyno kardesim hosgeldiniz..Malum Ramazan ayindayiz yoksa size Gurbet Diyarindan bir ACI kahvemizi sunmak isterdi bu deli Gönül SIZI-m...

Sizin ile biraz muhabbet edelim mi?Tmm..
aslinda her kes kendi ruyasini en guzel sekilde yorumliyabilir ..
ben burada sadece misafir kardeslerimin kendi içindeki kendilerine dönmelerine yardimci olmaya calismaktayim..
en iyi yorumcu kendi ruyasi icin kendisir!!!
Ben sadece bir fikir edinmelerine yardımcı olabilirim..
sonuçta hangi yorumun sizin ,onlar için daha geçerli olduğuna yine kendi karar verir....
Size Dosthane bir kucuk SIR!!
Kimse sizi sizden iyi tanıyamaz, onun için rüyalarınızı kendiniz yorumlamaya ve anlamaya çalışın...
bunu yaparken de zihninizi gereksiz şeylerden arındırıp öylece rüyanızı yorumlayın çünkü Sıkıntı içindeki biri olasılıkla rüyanın sadece olumsuz anlamlarına odaklanacaktır.
Oysa sakin, dengeli bir insan tüm olasılıkları düşünüp daha sağlıklı bir sonuca varabilir.
Unutmayın ki, o anda içinde bulunduğunuz ruh hali rüyanın yorumunu kendinizden gizlemenize neden olabilir ya da anlamanızı ..Hazir oldugunuzda ruyanizi ve kendimizi elestirmekten korkmiyalim derim...
Ruyaniza Hayirdir ins diyelim..Rabbim Hayra cikarsin cve Sizi kendi nefis serrinden korusun ins.

Ruyada Temiz sabun köpüğü uçarı mizaçlı insana yahut tutarsız duygu ve düşüncelere; Rüyada köpük, kişinin duyguları ile ilgili hayal kırıklığına işaret eder...Allahu alem..
Görünenin Ötesini ,Görebilmeyi esyanin ve insanin aslini gorebilmeyi Rabbim cumlemize nasip etsin..

Mürekkebine göre barındırırım insanları ,herkes kendi yazısını kendi yazar hayatıma.
Gülüşler geçer üzerinden yazıların ,sahtelikler yıpratır...
Ucuzsa mürekkebi;yazan siler kendini,herkes kendi yazısını yıpratır aslında.
Ben silmem kimseyi icten yazılmamış her yazı zamanla uçup gider..Akliniza fazla guvenmeyin.. cunku akil nefis perdesini YARIP
kalbe ulasamazsa insani yanlis yolcu ve yolculuklara goturebilir Selamet ile Hayra Kalin.

Üst Alt