• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeşil oda görmek

E

EBRAR

Kayıtsız
Misafir
1.rüyam ALLAH cc.dan istediğim bir dileğim duam vardı dua ettim ve yattıktan sonra o gece rüyamda yeşil bir oda gördüm aydınlık ? 2.rüyam bir akşam abimle yengem evli olduğu halde abimin üzerinde damatlık vardı yengemin üzerindede gelinlik vardı abim elinden tutmuş evleneceklerini gördüm .. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler... selametle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum EBRAR kardesim Hayirli ve Huzurlu gunler efendim..
Hos geldiniz misafir kardesim..aslinda hepimiz su Fani dunyada misafir degilmiyiz?
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..ins.
ne Guzel bir gunde geldiniz keske kalip da bize de Dualarinizda yer verseydiniz..Bizler de Size..
ama Dua da Nasip, kismet isidir ayni evlilik gibi bunu biliyormuydunuz?
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin ins..
Herkesin ama herkesin evli ,bekar,evlenememis insanlarinda Dua ya ihtiyaci vardir!
İnsan büyük bir sır, rüyalar da öyle, Herkesin bir kimsesi bir de kimsesizligi ..
herkesin bir gorunur birde oyle gorundugu halde farkli olan gorulmiyen tarafi oldugunu unutmayiniz...
Agbiniz, yengeniz, aileniz ,sevdikleriniz,sevdiginiz icin cokca Dua edin kardesim..
Dualarda YARIM kalabilir!Allah`a yonlendirilmemis, Canu Gonulden arzu edilip ,fakat ibadet ile Teslimiyet Makamina gonderilmemis Dualarimiz vardir..
Yer ile Gok, Kalbimiz ile dillimiz arasinda asilli kalmis Dualarimiz..Onlari bir an once ,Alemlerin Rabbine ulastirmak ne kadar guzel olurdu..
Kim bilir birisi, birileri Hasta, caresiz, ne yapacagini ,ne karar vercegini ,bir turlu kestiremeyince Her seyin HAYIRLISINI bilene donup Sormak, O`na Onun guvenine birakmak en guzeli....

Rüyada yeşil bir oda aydınlık görmek giriştiğiniz işte, zor da olsa Allah-in izni ile mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza ..Aydınlık ve yeşil bir oda huzurlu ve bolluklu yuvadır.
Allahu Alem.. Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...

Dediki Duan da Yorumun da cok uzun Sürdü..dedimki Can-i Ebrar-i inciten HerkeSe Dua ettim..
Kini, kizginlik, kirginligi ,gecmisi bir Yana birakip bu Mubarek gunde ..
Dualarda Buluşmak icin Duallar ettim..
Hayırlı Cumalar

Her dua bir projedir, kabul edilmesi için üzerinde çalışılması gerekir...

aamir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yeşil oda görmek

Selamün Aleyküm, ben bir dileğimle ilgili dua edip yattıktan sonra rüyamda yemyeşil boyanmış bir odada olduğumu gördüm, odaya girince rengi bana tuhaf geldi ve şaşırdım biraz rüyamın içerisinde bu kadar hatırlıyorum... başka bir üyenin de aynı şekilde bir rüya gördüğünü okudum ve çok etkilendim acaba bu rüyalar ne anlama geliyor. Teşekkür ederim. Saygılarımla..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Hayirdir insallah..
Bunlar da gecer Ya Huu. Sabir ve selamet insallah..
Rüyada yeşil bir oda görmek ;giriştiğiniz işte zor da olsa Allah-in izni ile mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza ..
yeşil renkli bir oda ayrica, gerçek yaşamda huzur, sukunet,
mutluluk dolü günlerin arifesinde olduğunuzu, içinde bulunduğunuz sıkıntıların bitmesine yakin olduguna isarettir..

"odaya girince rengi bana tuhaf geldi ve şaşırdım "
zor işlerin sonucunu almanın, meyvesini yemenin de zor olduğunu, sabırlı olmanız gerektiğini temsil eder..
mesele SEn HAZIR olda Rabbimin lutfu ve ikrami gelir...
Sen Leyla ol da mecnunu dile...
Allahu Alem.. Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...
Hayirli geceler...

"Deme şu niçin şöyle!
Yerindedir ol öyle!
Dur sonunu sabreyle!
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler"

aamir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
leyla olmak nedirki,, leylayı leyla yapan mecnundur. mecnunun aşkı olmasa leylanın esamesi okunurmu? :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ey Gönül! Ne tuhaf değil mi? İpeği yapan böcek değil de, nedense giyen kadın gururlanır..
Hz..Mevlana

Bu zaman da Leyla olmak zor gönül
Leyla olursun Sadik ve Vefayi ,Hak icun Sevmeyi Aşk-i bulamazsin...

Leyla olmak zordur. Çünkü, öyle bir olaya sebep oldu ki Leyla, ne değer biçilir ne de ölçülebilir.
Bir kulu (Mecnun) Allah’a yöneltmek, Allah’a aşık etmek, Allah’tan başkasını göremeyecek duruma getirmek ve Allah’ı aramak uğruna çöllere düşürmek Leyla’nın işi olmuştur.(Leyla sebeptir)

Allah ile kul arasında bir köprü olmuştur, zincir olmuştur.
Şimdi buna kim bedel biçebilir, değer biçebilir, ölçebilir?
Leyla olmak, hoştur!

O’nu (Leyla’yı) karşıma çıkardıysan eğer Allah’ım, muhakkak O’nun kalbine giden yol haritasını da bir yere koymuşsundur.
Belki de sana giden yolun ilk başlangıcı, o haritadadır. Leyla’dan başlıyordur belki sana gelen yollar. ..

Üst Alt