• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Yeniden Dirilmek

fat32

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,

İlk önce şunu açıklamam gerek ki hemen hemen hergün rüya görüyorum bazıları gerçekten çok ama çok derin bazen annemle paylaşıyorum rüyalar anlatılmaz denir ama yorumlayacak yani gerçekten yorumlayacak kişi gerçekten yok.

Hala unutamadığım yaklaşık 2 ay önce gördüğüm rüyayı paylaşmak istiyorum ve gerçekten nasıl tabir edileceğini çok ta merak ediyorum.

Rüyam şu şekilde: Tepelik bir arazide yürürken tren raylarının orda gidiyorum gelen treni fark etmiyorum ve kaçarken hızla bana çarpıp uçurumdan aşağı yuvarlanıyorum uçurumdan düşerken hiç bir dua aklıma gelmiyor ama sadece besmele çekiyorum düşüne kadar besmele çekiyorum ve yere çakılıyorum o andan sonra bambaşka bir boyuta aleme gidiyorum bomboş bir alan ve koca bir saydam dan ekran bana şöyle sesleniliyor: " Şimdi tekrar can bulmak istediğin yeri seç " ekran açılıyor ve size yemin ederim evrendeki bütün gezegenler tek tek ekrana geliyor ve değişiyor. yüzlerce belkide binlerce gezegen o ekranda sırdaşık olarak çıkıyor ve biraz bekledikten sonra yenileri ekleniyor.. hepsi olurken Dünyayı göryorum ve orda kalıyorum oradaki bir ses "Yine mi dünya?" diyor bende susuyorum ve rüya bitiyor..

Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim Sevgi ve Saygıyla..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hos geldiniz..
Hayirli Ramazanlar..Allah cc.oruc, ibadet ve hayir dualarimizi kabul etsin ins.
"Ramazan ayının gelmesine sevineni, Allahü teâlâ, kıyamet gününün korkusundan muhâfaza eder."

"Ramazana çok hürmet etmelidir. Onun rahmeti müminleri sevindiricidir. O öyle bir aydır ki; ilk günleri rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennem ateşinden kurtulmaktır."

"Ramazan ayında bir günah işleyen, iki azaba müstehak olur. Ramazan ayında bir iyilik eden de, iki sevaba kavuşur."
iste boyle mutlu ve huzurlu bir gunde ruyanizi okumak beni daha da cok sevindirdi.. nedeni ise yorumunu yapinca ins. anliyacaksiniz...

kardesim Siz hic yakınlarınizdan birini herhangi bir kazada veya beklenmedik bir anda kaybettiniz mi..?
biliyorsunuz burada gönüllu, hizmet vermekteyim.. asil meslegim psikoloji danismanlik..yapmaktayim..

Bilinmez hangi kırık kalbin duasıdır karanlıkları aydınlatan
Bilinmez kim için ettiğin duadır seni ayakta tutan…
Hasret buram buram buram İki Dünya Arasında..
ne yerde ne de Gökteyim...
iki Dünya Arasında GEl Git-melerde olan bir ruh halinizi anlatiyor..

Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede veya bir bahar sabahında karşına çıkmış.
Bil ki! güzelliklerde var bu hayatta.
Gel git'lerin olmadığı bir hayat düşünülebilir misin?
Hüzün olgunlaştırır. Kaybetmek sabrı öğretir...

Rabbim hayra cevirsin ins..
Rüyanız aile ve kendi içinizde yaşanacak önemli olaylara işaret ediyor. Rüyanızdan ve rüyanızın tabirinden korkmayınız.
Rüyanızda korku ve endişe duymanız sıkıntılardan kurtulacağınıza işaret etmektedir.

"Tepelik bir arazide yürürken "
Tepe üzerinde yürümek sıkıntılardan kederlerden kurtulmaya işaret eder..
Tren..menzil hedef beklediginiz imtihan ve hayirli islerin niyetti dir...
Rüyada tren rayı gören, uzun bir yolculuğa çıkacak demektir..
"tren raylarının orda gidiyorum "
Tren yolu üzerinde yürümek ise, küçük bir tehlike atlatacağınıza,bu günlerde yoğun ve yorgun ,stressli olduğunuza kendiniz ile barışık olmadığınıza delalettir..

"rüyada birinin ölüp tekrar dirilmesi"
yaşayacağınız bir olay,hayatınızda bir dönüm noktası ya da büyük bir değişiklik yaşayabileceğinizi isarettir..
ayrica ölmeden kalbi dirilenlerden olacaginiza yorumlanir..
Ne mutlu ölüm gelmeden evvel Rabb’ine dönebilenlere

besmele cekmeniz. yaşayacağınız değişim nasıl olursa olsun(iyi ve ya kötü) sonu hayırla bitecegini isarettir..
kimbilir belki hayırlı bir evlilik olabilir...belkide gurbette gelin alabilmek.vs..Allah hayra çıkarsın.

Bir Aksam Üstü Yüreğin Daralırsa;
Gözlerinden Tövbeler Taşarsa;
Avuçların Dualarla Dolarsa ;
Bir Besmele Çek Gönülden

Katran Karası Geceler Seni Boğarsa;
Vücudunu Soğuk Terler Basarsa;
İcinde Ard Arda Toplar Patlarsa;
Bir Besmele Çek Sessizce

Sır Verecek Bir Dost Bulamazsan;
Günahlarından Ayrılamazsan;
Boğuk Boğuk Hep Ağlarsan;
Bir Besmele Çek Yürekten

Gönül Dostlarını Birgün Bulursan;
O Yüce İlahiyata Kavuşursan;
Şükr Dualarını Hep Okursan;
Bir Besmele Çek Unutmadan

Huzuru Neşeyi Islamda Bulursan;
Başladığın Her İşte Onu Anarsan;
Kalbini Tüm İnsanlara Açarsan;
Bir Besmele Çek Her Seferinde

Nefsinle şeytana Cihad Açarsan;
Her Hayırlı işe Koşarsan;
Muhammed Aşkıyla Tutuşup Yanarsan;
Bir Besmele Çek Kalbten

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rabb’imiz, kâinâtı ilâhî muhabbet gözlüğüyle temâşâ edebilmeyi, onu şuur, duygu, vicdan ürperişleri ve îmânî heyecanlar
zâviyesinden seyredebilmeyi, gözlerden akan nedâmet şebnemleri ile ğufrân iklîmlerine ulaşmayı ve
“ölmeden evvel ölünüz” sırrına ererek hakîkat âlemine uyanmayı nasîb eylesin!Âmîn!..

Ne mutlu ölüm gelmeden evvel Rabb’ine dönebilenlere!
“Nasıl yaşarsanız öyle ölür ve nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz”
ve öyle bambaşka güzel bir boyut Aleminde olursunuz..

acilangul1

https://www.youtube.com/watch?v=ZVp3UEphCis

fat32

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Evet, rüyadan 1 hafta sonra uzun bir yolcuğa çıktım... peki, "tekrar can bulmak istediğin gezegeni seç" sesinden ve gezegenlerin ekranda tek tek çıkması nedir tam olarak ?

Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim inş dediğiniz gibi olumlu şeyler olur..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Evet, rüyadan 1 hafta sonra uzun bir yolcuğa çıktım... peki, "tekrar can bulmak istediğin gezegeni seç" sesinden ve gezegenlerin ekranda tek tek çıkması nedir tam olarak ?

Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim inş dediğiniz gibi olumlu şeyler olur..

Sakın unutma: Hayat seçimlerden ibarettir ve Seçimlerse sana aittir..tekrar can bulmak istediğin gezegeni seç.
Her durumda bir seçim ve tercihin vardır. Sen her durumda nasıl,davranacağını seçersin...o durumda da olaylar gelişir..

evet hayat seçimlerden ibaret,her durumda bir seçim elbet var,ama bizler sanırım herhangi bir sorunda olumsuzluğu seçiyoruz,
eyvah, bittim,yok oldum,tükendim diyoruz,ne kadar Rabbimin rahmetinden ümitvar olsak da eminim hepimiz hayatımızda en az 1 kere böyle düşünmüşüzdür..
olayları akışına bırakmak, yada "su akar yolunu bulur" kaderimi yasiyorum demek harcımız olmuyor..
kimi zaman, madem hayat bizim,onu nasıl yaşayacağımızı biz seçiyoruz ve her durumda bir seçim yapmak zorundayız öyleyse en iyisini en güzelini ,en dogru olanini seçelim..
ve sunu da UNUTMAYIN;Nasıl yaşarsanız öyle ölür ve nasıl ölürseniz ve öyle bambaşka güzel bir boyut Aleminde öyle dirilirsiniz..

"tekrar can bulmak istediğin gezegeni seç"mademki su an icinde bulundugunuz gezegenden cikiyorsunuz ,cikmak zorundasiniz orda hayat yok!!
bari Can, hayat olan baska bir gezegeni secin!!Hayattinizin dönüm noktasıni ya da büyük bir değişiklik ile tekrar Can bulun!!

ben kendimce anlattim Sizde kadarinizca, kaderinizce, idrak ve nasibinizce dediklerimden ins. hissenizi alirsiniz...

Üst Alt