• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yemek daveti görmek

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
rüyada yemek daveti görmek, rüyada yemeğe davet etmek, rüyada yemeğe davetli olduğunu görmek

Rüyada insanları yemeğe davet ettiğini görmek, hayır için toplanmaya, birlik ve beraberliğe, ülfet ve muhabbete işaret eder.

Rüyada kuşluk yemeğine davet edildiğini görmek, uzak yolculuğa, öğle yemeği daveti, sıkıntılardan kurtulup rahata kavuşmaya, akşam yemeğine davet edilmek ise kendisine çeşitli tuzaklar ve hileler yapılmak isteyenler olduğuna, ancak bunlardan kurtulmaya işaretle tabir olunur.

Bir kimsenin rüyada bir topluluğu yemeğe davet ettiğini ve hazır edilmiş yemeği de davetlilerin yediğini görmesi, onların üzerine önder veya yönetici olmaya işaret eder.

Yemek yiyenler için hasta ve üzüntülü biri varsa, o da hastalık ve üzüntüden kurtulur.

Rüyada çok meyve ve şarap bulunan bir meclise davet edildiğini görmek, cihada davet edilmeye ve sonunda şehidliğe ermeye işarettir.

Rüyada düğün yemeğine davet edildiğini görmek, pişmanlık ile tabir olunur.
 

GİSECİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
2 Şubat 2013
Mesajlar
15
Tepkime puanı
0
Rüyada Öğle yemeğine davet edilmek

Selamün aleyküm yorumlarınıza teşekürler rüyamda birisine öğle yemeğine gitmem gerekiyordu. Bir başka kişi de beni öğle yemeğine davet ediyor, kendi kendime diyorum ya ben oraya davetliydim, şimdi buda cağırıyor nasıl edecem diye düşünüyorum. Sadece bu kadar gördüm her ikisinede gitmedim 46 yaşındayım kamuda memurum yorumlarınıza şimdiden teşekür ederim.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykum Selam Hayirdir insallah..öğle yemeğine daveti, sıkıntılardan kurtulup rahata kavuşmasına,lakin ayni anda iki
öğle yemeğine davetine birden davet edilmeniz; iki iş ,iki mevki, veya karar arasında kararsız kaldiginiza yorumlanir.. Hakkinizda Hayirlisi icin Dua edin
lakin siz ikisinide kabul etmediginiz..iicinizdeki korku, endise, guvensizligi sembolize eder..Hayirli gunler..
kabul ederseniz size cok sevdigim bu senai demirciden bir misrayi hediye etmek istiyorum.. ins. nasibinizce, alirsiniz.
 

GulNur1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
11 Temmuz 2013
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Yemek

Merhabalar,

Ruyam belki cok onemli bir ruya olarak cikmayabilir ama Ramazan'da gordugum icin degerli olabilir diye dusundum.

Bir kutlamanin oldugu yerdeyim, etrafimdakiler kardeslerim, babam, teyzem hep yakin akrabalar. Herkes masalarda oturmus yemek yiyor, sanki bayagi buyuk bir solen. Yer yerde degisik degisik bir suru yemek, borek ve tatlilar var.
Ben de bir masaya oturdum, elimde koca bir kesekagidinda buyuk parcalar halinde 4-5 adet borek var. Once bir tanesinden biraz yedim, aslinda baskalariyla paylasmam gerekiyormus ama galiba sonunda hepsnii tek basima bitirdim.
Cunki baska biri bos kagidi ve tabagi kaldirdi. Guzel antika gibi bir tabak. Babami gordum yemek yerken, onun da yemegi neredeyse bitmis cok az tavuk artiklari var, benim kedimin bir tanesi atladi icine bir kucuk artik tavuk parcasi aldi gitti, babam olmaz ki diye biraz kizdi ama cok kizgin degildi. Sonra biri temizlenmis tabagi bana al sonra belki baska bir sey icin kullanirsin dedi. Cok buyuk, derin antika gorunuslu ama ayni andatertemiz ve yeni gibi gorunuyordu. Dis tarafi da hep eski saray tabaklari gibi mavi ciniliy ve desenliydi.
Sonra yillar once kaybettigim annemi gordum, uzerinde acik renkli bir dopiyes vardi, cok huzurluydu, ben ona erkek kuzenimi sikayet ettim, ama sozde kuzenimin kisiliginde siyaket ettigim kisi baska biriymis, annem de gulumseyerek, olsun, o da baban gibi iste.Bazen ne yapacagini, ne diyecegini tam bilemiyor, telasli, olsun dedi. Butun bunlarin hepsi ayni ruyanin icinde ve ayni ruya aninda olanlar. Ve ben bu ruyayi misafir kaldigim evde gordum.Evin sahibi benim ailemi hic tanimiyor.

Eger yorum getirebilirseniz cok memnun olurum.

Son ruyalarimda hep yemekli masalar ve guzel toplantilar goruyorum cogu da aile ve yakin tanidigim kisiler olan ruyalar. Ve hemen hemen hepsinde de annem var.

Yorumlarinizi cok begerniyorum bunun icin ayrica tesekkur ederim.

Saglicakla kalin, iyi ramazanlar tekrar.

Gulnur
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhabalar Hayirli Ramazanlar ve Hayirdir insallah..
Rüyada insanları yemeğe davet ettiğini veya edildiğini görmek; hayır için toplanmaya birlik ve beraberliğe ülfet ve muhabbete işaret eder.
canlıların yaşamını sürdürmesi için gerekli olmazsa olmaz bir eylemdir ve yaşamın her anında vardır.
ayrica Rüyada yemek yediğini görmek ;konularında ana tema ne yenildiği değil; yemeğin kimlerle, nasıl, nerede, ne zaman, neden yenildiğidir..
Çünkü bu bilgiler yemek rüyaları konusunda önemli mesajlar taşırlar.

gerçek yaşamınızdaki değişim ihtiyacınızı bazı şeyleri geride bırakmak arınmak üzerinizdeki ağırlığı atmak hafiflemek ihtiyacınız olduguna delalettir..
ayrica Mübarek Ramazan günlerinde, iftarlara, cemaatlere, katilin.. camiye gidin...insanlar ile sevgi ve muhabbeti paylasmanin Rabbimin ikramindan nasiplenmenize yorumlanir..

Hayat paylaşmaktır.. bunu her kes yapamaz anca asil ruhlu ve insani kamil olan basarabilir..
hayat..bütün güzelliklerin temelinde sevmek ve paylaşmak vardir!!
Hiçbir seyiniz yoksa, gülümseyiniz, gülmek ve güldürmek için.
Sonsuz saadet bahçesinin kapilarini aralamak ve muhabbetin tadina varmak için
rabbim sevmeyi ve sevilmeyi her zaman paylaşmayi nasip etsin...

Rüyada tabak görmek ;iyi, hayırlı şeyler ,hayrat olarak yorumlanır. Yüksek mevki sahibi biri ile görüşme yapmaya, sevince, feraha delalet eder.
Rahmetli anneniz icin bir Hayrat,bir iyilik Yapın!!emanettine sahip cikin seklinde de yorumlanir..

Dengeli bir insan olabilirsek her şeye sevgi ve saygı gösterebiliriz.Ama ifrat ve tefrite kaçacak duygularımız olursa bazen bir hayvanın sevgisine bile muhtaç olabiliriz..
İnsan sevgisi insana, hayvan sevgisi hayvana verilir.Hayvanların bizim sevgimizden ziyade merhametimize ihtiyacı vardır.
yorumlarimi begendiginize sevindim.. cunku Ben de sizin gibi bir gurbetciyim ve kırılmaktan çok kırmaktan korkan bir insanim.. hayirli geceler..


acilangul1
 

jullsezar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Haziran 2015
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Rüyada yemek davetinde bulunmak

Selamün aleyküm, rüyamda yemek dağıtılan bir organizasyonda idim yemek dağıtılmasına yardımcı oluyordum, yüzlerce çeşit yemek tatlı, pasta vardı ve çok kalabalık, mutluydu herkes. Sonra davet bitti ancak ben hic birşey yememiştim etrafın toparlanışına yardımcı olmak adına içeri girdim, bir iki lokma atıştırdım ve birilerine kalan yemekler içinden şunu ye çok güzel diye yönlendirme yaptım fakat daveti düzenleyen ben değildim nedense bunu hissettim.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve aleykümselam bazen insan binlerce nimet içinde olur ama hiç birinden faydalanamaz ne derler kimse kimsenin rızkını yiyemez !! her şey nasip kısmet ,rızk meselesi ..

Haa bir de Vermezse Mabud, neylesin Mahmut…meselesi var.. Şimdi diyebilirsiniz ki, istemeyi bilmekle her şey bitiyor mu? İşin bir de nasip tarafı var elbet. Her şey tamam, bütün şartlar hazır ise , istemenize bile gerek yoktur,bazen de
sadece SABIR ,Dua ve Teslimiyet icinde beklemeliyiz..

Rüyada Yemek Daveti Görmek;
bir kimsenin rüyada yemek daveti verdiğini görmesi, hayır ve nimetin üzerinde toplanmasına delâlet eder.
ama siz daveti düzenleyen değildiniz..

Öleceğin güne kadar vakit geçirirken bari ,boş durma birilerine bir faydan dokunsun!!Hayırlı İşlere Koşun ve İyilik Yapın..!!hayatınıza bir mânâ gaye katın diye size bir uyarı..
bir hayır ,hasenat kapısı Size bin Bereket ,huzur,mutluluk kapısı açar!

Sevgi ışığınız, kalbiniz ve aklınız rehberiniz olsun. Günler akıp gidiyor.
Bu gün Yaşamak zamanı...Selametle
 
Üst Alt