• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeğenini görmek

Saktim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Ekim 2015
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Rüyada yeğenini görmek, kız yeğeni görmek neye işarettir.
Selamun aleyküm hayırlı cumalar, cumalarımız mübarek olsun.
Rüyamda ablamlar ile bir yerde oturduk çay falan içmisiz, ben hesabı ödedim daha oraya hesabımız olduğunu öğrendim, sonra öderiz dedim. Bayramdı sanırım traş olacaktım, sıra çok dediler ben daha sonra olurum diye söyledim. Ailemle yürürken ayrıldığım kız arkadaşımda geldi, barıştığımızı anladılar çekindim, ne yapacağımı bilemedim. Sonra hep beraber gezmeye gittik, kız arkadaşımın nerde olduğunu sordum, futbol oynadığını söylediler hem şaşırdım hem sevindim. Sonra küçük kız yeğenimin ıstop denilen oyunu oynadığını gördüm, beraber plastik güzel bir topla oynuyorduk bir o havaya atıyordu bir ben. O ismimi söyledi topu havayı attı bende tuttum. Selam dua ile ALLAHA emanet olunuz.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve aleyküm hayırlı cumalar, cumalarımız mübarek olsun.
Rüyada çay içilen çay bahçesi görmek ;
rahat, huzur, paylaşma ,aile ve güzel anları işaret eder.
geçmişmişin hatalarını ,eninde, sonunda yada gelecekte öderiz...

Rüyada eski sevgiliyi görmek ;
bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık işaretidir ..

Rüyada eski sevgili ile barıştığını görmek ;
halen eski sevgiliniz ile aranızda halletmeniz gereken kimi meselelerin olduğunu, bunları onunla oturup konuşarak halletmeniz gerektiğini ve iki olgun insan olarak sorunlarınızı çözmeniz gerektiğini size tavsiye eder.

Rüyada eski sevgili ile buluşmak veya bir araya gelmek,gezmeye gitmek ;
şu anda beraber olduğunuz yeni sevgiliniz ile de geçmiştekilere benzer veya aynı sorunları yaşayabilirsiniz, bu konuya dikkat edip aynı hatalar tekrarlamamak gerektiğini gösterir ,

Rüyada yeğenini görmek ;
Rüyanızdaki yeğen sadece bir simgedir ve rüyanız gerçek yaşamınızda bastırılmış duygularınızı ve savunma mekanizmalarınızı serbest bırakmak, dengeye gelmek gerektiğini, gerekiyorsa ağlamak ,yada karşı gelmek gerektiğini ifade etmektedir.

Rüyada kız yeğenini görmek;
Gerçek hayatta kendinizi iyice tanıyıp, ne istediğinize, ne yapacağınıza karar vermenizi takiben çok makbul işler yapıp, hayır duası alacağınızı delalet eder. selametle..
 

Saktim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Ekim 2015
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
ALLAH razı olsun yorumlarınız için çok teşekkür ederim

selamun aleyküm rüya yorumunuz için RABBİM razı olsun. özür dilerim ayrıldığım sevgilimle barışmış olarak görmenin ve beraber gezmeye gitmenin yorumu ne olabilir. şimdiden ALLAH razı olsun selam ve dua ile...
 
Üst Alt