• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada vefat etmiş annenin sebze getirmesi

ödsa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a rüyamda annem mavi kocaman bir leğenin içine patlıcan ve şuan hatırlayamadığım yeşil sebzeler getirip koymuştu yerde musluk varmış musluğu açmış yıkansınlar diye ama leğen taşmış odanın içi ve ev hep suydu yerler benim evimde iş yapıyordu bulaşıkmakinesi bozulmuştu onu kaldırtmıştı yerinden anne nasıl oldu bu ev böyle dedim babam niye soruyosun dedi ben de neden oldu demiyorum ki nasıl oldu diyorum dedim sonra annemi öptüm kokladım aynı kızım gibi kokuyor dedim kendime konuştuk bana soru sordu misafirlerini ağırlayabiliyor musun dedi sonra da gitti telefonla aradım neden haber vermeden gittim dedim konuştuk ama sesi cılız geliyordu cevaplarsanız çok mutlu olurum Allah sizden razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Aleykum selam Hayirdir insallah..
rüyada ölüden bir şey almak, iyilik ,bereket ve kazanca; ölüye bir şey vermek, üzüntü ve kayba işaret eder.

Rüyada patlıcan görmek pek makbul bir rüya değildir çevrenizde bulunan kisilerden KIRILIP KIRACAGINIZA delaletir..
Çevrenizde isminizin sarsılmaması icin bu gunlerde haal ve davranislariniza dikkat etmeniz gerektigi seklinde yorumlanir..

Rüyada su görmek sizin bilinc alti ve ruhsal durumunuzu ifade eder. Su psikolojide hayat kaynağıdır ve hayata enerji veren bir unsurdur. Temiz su maneviyat, bilgi, tedavi ve bereket sembolüdür.
insallah rah annenize layik bir evlad olursunuz..
Mekani Cennet olsun..
Hayirli aksamlar...
Hayirli gunler..

Üst Alt