• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada vefat eden kızkardeşinin kendisinden kaçtığını görmek

HasretA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar. Kolay gelsin. Benim 20 yaşında bir kız kardeşim vardı,13 yıl önce vefat etti. Kızkardeşim hayattayken aramız çok iyiydi o benim sanki evladım gibiydi. Kız kardeşim rüyalarımda hiç benimle konuşmuyor, benden sürekli kaçıyor. Neden böyle rüyalar görüyorum. Şuan kardeşim için herzaman yasini şerif okuyorum, duamı ediyorum lokmasını veriyorum, kardeşim kabirde rahat etsin diye elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Lütfen sorumun cevabını verin, şimdiden teşekkürler. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar hayır olsun inşallah.Yüce Allah’tan sevgili kardeşinize rahmet, sizlere sabır diliyorum.
Acınızı tahmin edebiliyorum, lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Dua ve hayır ile kardeşinizi hep yaşatın...

Rüyada ölü birini görmek esas olarak 2 ana mesaj verir;
gerçek yaşamınızda çevrenizde fazlasıyla negatif enerjiye sahip insanlar olduğunu, olaylara daima olumsuz tarafından bakan bu kişilerdeki negatif enerjinin
sizi etkilediğini işaret edebilir..Vesvese ve Evhamdan ,BATIL ve hurafelerden uzaklasmadikca da HAKKI bulamazsiniz...

Rüyada ölmüş birisini görmek özlemleri, hasretleri simgeler. Rüyada bir ölü görmek sevilen birilerinin geleceğini veya sevdiğinizin birisinden iyi haberler almayı haber verir.
Rüyada vefat eden kızkardeşiniz Sizin ile konuşmuyor,Sizden sürekli kaçıyor ise bunun muhakkak bir sebebi Hikmetti vardir!!

Uyku ile insanın bu günle ve cisimle olan alakası zayıflayıp, ruh bir derece serbest kaldığından kendi mahiyetine şu şehadet aleminden daha münasip olan;
misal alemi ile irtibata geçiyor ve o alemde olanlarla irtibat kuruyor.
Mesela ölmüş bir yakınımızı rüyada görmemiz demek bir manada onunla misal aleminde buluşmak anlamını taşıyor. Yoksa berzah alemine gidiyor değiliz.
Ölen yakınımız ile misal aleminde buluşuyoruz...ama O bizden kaçıyor ise Ya bizde,bir eksiklik var !!Yada Onlar da bir fazlalık...

evdeki hesap çarşıya bile uymazken dünyadaki hesap ahirete nasıl uysun Allah cc. Yar ve yardimcimiz olsun..iyi gunler..

Üst Alt