• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada vapur görmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Gönülsızım abla, rüyada vapur görmek neye işaret olabilir?

Rüyamda araba vapurlarına binilen yerdeydim. Bir vapur kıyıya yanaşmıştı. Ben tam içine binecekken kapılarını kaldırıp gitmeye başladı. Bende vapura binmedim geri döndüm. Ayaklarım deniz suyunun içindeydi. Yukarı çıktım. Hayır olsun inşallah.

Allah'a emanet ol.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Zeyno kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada vapur görmek Çoktandır görmediğiniz bir dostunuzla karşılaşacağınıza işarettir.
Rüyada vapura binmek bir yolculuğa çıkacağınıza yorumlanır... lakin Siz binmedim geri dönmüssunuz..
Hayirlisi...

Rüyada kendi ayağınızı yıkadığınızı veya suya degdigini görmek; arınma, üzerinizdeki ağırlıktan kurtulma, rahatlama ifadesidir.
Kardesim bir seyler olmuyorsa diye zorlamayin.. olmayisinin da bir hikmetti vardir..
fiziksel, ruhsal sagliginiza dikkat edin seklinde ruyaniz yorumlanir.. Allahu alem Hayirli Cumalar..
asagidaki yaziyi lutfen okurmusunuz.. butun Gonul Dostlarima samimi bir hizmet cagrisidir tsk...

https://www.islamiforumlar.net/uyel...r-ve-sorular/28756-bir-uyari-bir-intizar.html

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim ablacım. Herşeyin hayırlısını versin Rabbim inşallah. Beklediğim olmazsa üzülmemeye çalışacağım :( Seninde dediğin gibi elbet bir hikmeti vardır...

huzurgerek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vapura binmek

Merhaba gönül sızım, rüyamı yorumlaya bilirsen çok sevinirim.
Rüyamda bilmediğim bir yerdeyim. Yanımda eşim de var. Ekmek fırınına giriyorum, orada eski bir lise arkadaşımı görüyorum.Beni seven yakın bir arkadaşım. Fırından iki ekmek alıyorum. Birinin ucundan koparıp yiyorum. Yolda giderken güler yüzlü bir polis var arabasıyla.
Sonra eşimle beraber vapura binmek için koşuyoruz. Eşim önden gidiyor ben de arkasından. Duvarda bir yerde de zaman sayacı var, kapılar kapanacak uyarısı veriyor. Ben tam turnikelerden geçiyorum vapura bineceğim, çantamı turnikelerde bıraktığımı fark ediyorum. Almak için çok atik ve hızlı bir şekilde vapura dönüyorum, koşuyorum. Eşim arkamdan bağırıyor adımı ve telaşlı gözlerle bana bakıyor.Tam kapılar kapanacakken eşimin elinden tutup biniyorum vapura. Ve kapılar kapanıyor. Vapurun içerisi kalabalık, ama tanımadığım insanlar. Benim ve eşimin üzerinde beyaz-mavi kıyafetler var.
Değerli yorumların için şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
"Rüyamda bilmediğim bir yerdeyim "
İçinizde bir boşluk var sanki..! Ne hissettiğinizi bile bu günlerde bilmediğinize yorumlanir..
Rüyada Gemiye bindiğini, görmek;
geçmişteki hatalardan ders alındığını ve bundan sonra daha sağlıklı kararlar alınacağını yada yaptığın bir hatadan dolayı affedileceğini gösterir.

Rüyada gemi ,vapur yolculuğu ,yapmak görmek;
Düşüncelerinizi açık ve net, anlaşılır şekilde ifade etmeniz ve karşınızdakinin bunu anladığından emin olmanız gerektiğini temsil etmektedir. Bunu başaramazsanız yeni bir bakış açısı denemek zorunda olduğunuzu belirtmektedir,
bir yolculuğa bir tatile Eşiniz ile çıkmanızda fayda,hayra, selamet olmasina da yorumlanır Eşiniz ile aranıza duygusal mesafenin girmesine izin vermeyin!!selametle..

La ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn."
"Senden başka hiçbir ilah yoktur. Seni tenzih ve tesbih ederim. Ben zalimlerden oldum.."

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada vapura binmek

Cümleten selamunaleykum, ben az önce uyandım uyanmadan önceki rüyam benim için öyle kötüydü ki uyanıncada etkisi sürdü. Ben istanbulda vapurda gidiyorum normalde orada oturmuyorum, tanidigim bi kiz var orada hatta sevdigim diyelim. Ben onu ariyorum vapurda. Sonra kuzeni geliyor bana birseyler anlatiyor uzun uzun. Sana bunu yapmaya gitcem derken aslinda onu yapmiyordu dedi intihar etti dedi, denizde intihar etmis uyandigimda kalbim cok hizli atiyordu.

Üst Alt