• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uzun saçlı erkek görmek

Nazlı Yürek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm,hayırlı günler dilerim.Rüyamda tanımadığım bir erkek gördüm.Uzun saçlıydı ve üzerinde siyah ceket vardı.Aynı yolda yürümeye başladık.Bana şehir dışına bir bayan için çıkacağını söyledi.Yolunu değiştırdi ve ben üzüldum.Yanımdan bir kamyon geçti koluma çarptı .Üzgün ve çaresizdim arkadan ona seslendim koşarak yanıma geldi.Elimi tutup bana sarıldı.Uzunca bir süre öyle kaldık içimde bir iç huzur oluştu.Sonra birlikte bir yere gittik.Merdivenlerden çıkıp damı olan bir eve geldik.Damda bembeyaz kar vardı.Orada kaldık.Tanıdığım bir akrabam bize bakarak yanımızdan uzaklaştı.Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.Rabbim kolaylık versin.selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
İki Dünya Arasında takilip kalan guzel kardesim
Hayirdir insallah..
Rüyada erkek görmek hayra yorulur. Rüyada tanımadığınız bir erkek görmek doğru haber ferahlık veren sözler güzel bir iş fırsatı demektir.
Saçınızın uzun olduğunu görmek; üzüntü ve sıkıntı yaşayacağınıza…
lakin saci uzun olan tanimadiginiz erkek ti..bu gunlerde Tedbir ve temkinli olun.. bir insani iyice tanimadan hic kimseye baglanmayin...guvenmediklerinize SIRRINIZI acmayin...

Rüyada merdiven görmek hayatın iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder..
Kardesim insan hayatti boyunca her sey ile imtihan edilebilir.. evladi esi ailesi ile sevgisi ve sadakkati ile...
ama unutmayin her imtihanin bir Hikmetti sebebi vardir...
her zaman daraldiginizda bunaldiginizda Sabir ve Dua ile Allah a Siginin ondan yardim dileyin..
Allah cc. sabredenler ile beraberdir...

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada zamansiz kar görmenin altı tabiri vardır:
1-Rızk
2-Yaşam/geçim
3-Fazla ve ucuz mal
4-Kalabalık ordu
5-Hastalık
6-Üzüntü.
zamaninda gorulen kar ise ferah, ve mutluluga delaletir..
SUN'İ" yapay yüzeysel olduğu gibi gerçeği de öyle yani kendisi aklı kalbi ve fiili ziyade yapmacık... kişilerden uzak durun...
Üzülmeyin Kaybettim sandıklarıniz kurtulduklarındır belki...
şer dediklerimizde dahi bazen
hayır vardır. Hak şerleri hayreyler Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler...
Selamet ile hayra Kalin..

Üst Alt