• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uzaya gitmek

naturell

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum,gonul sizim..nasilsiniz ? insaallah...ben,ruyamda yaklasik bes ay once bir ruya gordum..ruyamda uzaya cikmisim,bir mekigim yada bir uzay gemim var sanki...ici kitaplarla dolu,deney laboruvari gibi,beyaz ortulu masalar, uzerinde bir takim arac ve gerecler...sanki ben mekigimden yada gemimden cikiyor,arastirmalarimi yapiyor,onlari bir deftere not ediyorum ...bir hayli onemli,kimseler tarafindan bilinmiyen onemli bilgileri not ediyorum surekli..ama icim huzurlu,mutluyum ..yaptigim arastirmalar benim icin de cok onemli ve cok degerli gibi ..buyuk bir azimle sanki insanliga cok fayda getircek duygularla surekli arastirdigim bilgileri defterime not ediyordum...bu ruyami da yorumlarsaniz cok sevinirim..Allah"a emanet olunuz..selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..Hayirdir insallah..
Uzaya gittiğini görmek, Rüyayı gören kimsenin yeni olaylara şahit olacağına işarettir. Bu rüyayı görenin güveni ve inancı artar.
Rüyasında uzaya gittiğini gören kimse bir hikmet sahibi olur, olgunlaşır ve huzur bulur...
Her yaşın bir özelliği ve güzelliği vardır Her yaşta yapılabilecek yararlı işler ve bir iyilik ..bir güzelik, vardir!!

"İnsanın makamı semâdan yüksektir.Terbiyenin aslı insana hürmet göstermektir."

Gönlüm uçmak isterken semavi ülkelere; Ayağım takılıyor yerdeki gölgelere…”
"DİYORLAR, KALSIN ŞİİRDE SÖZDE YERDE,SEN ARAŞTIR, GÖKLERE ÇIKAN MERDİVEN NERDE? "
ÜSTAD Necip Fazıl KISAKÜREK

bir kuş olup AŞK ve UMUT kanatlarim ile
sana doğru uçmak isterdim ..
"AŞK'a uçarsan kanatların yanar” diyorlar..
“AŞK'a uçmazsan kanat neye yarar.” ...
ve her şeyden uzaklaşıp seninle olmak;kendim ile olmak gibidir!!
bu günah çukurundan çıkıp ,nefsimin gölgesinden kurtulmak!!
teslimiyetin zirvesinde senin aşkınla yanip;
ve her şeyin bir kocaaa bir hiç olduğunu farkına varmak isterdim
bu kalabalıklar diyarında yanlızken
hiç birşeye aldırmadan sana koşmak ,,Huzurunda Huzur bulmak!!
sevgili esirgeme sevgini
bir umanın içinde susuz kaldım
sevginden,şevkatinden
Bizi Sen-siz BIRAKMA !! YARRABI.

Üst Alt