• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Ünlü Futbolcu Görmek

2smoke

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle merhabalar,ben bugün bir rüya gördüm ve size iletmeye karar verdim rüyam şöyle :
Rüyamda sanki ben bir stadyumun içinde soyunma odasının oralarındaydım ve birden ünlü futbolcu Burak yılmazı gördüm ve selamlaştıktan sonra yanımda küçük bir çocuk vardı ona telefonu verdim. Bizim bir fotoğrafımızı çekti ve uyandım.Hocam ilk önce bunun bilinçaltı etkisinde olduğunu düşündüm ama sonra son günlerde bununla ilgili düşüncem veya fikrim olmamıştı. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim tekrardan kendinize iyi bakın.
Allah yardımcınız olsun hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar,rüyaniz hayr olsun
Spor, Futbolcu vs bu konuda hiç bir bilgim yoktur!!ünlü futbolcu Burak yılmaz kimdir de bilmem..
ben sadece insan ve Ruh bilimleri konusunda Hamd olsun uzmanim ve Psikoloji,Tasavvuf Açısından Rüyaları Allah'ın takdir ediğinceYorumlamaya çalışırım

Rüyada Ünlü Futbolcu Görmek;
Bastırılmış cinsellik duyguları yada saldırganlık güdüsü içinde olduğunuzu, bu sıkıntıları daha sosyal ,sakin, oturaklı ,sabırlı, olmakla aşabileceğinizi işaret eder.

Aşk, sadece cinsellikten ibaret değildir! Bunu böyle bilmeyen bunu kabul etmeyen Aşık değildir!
Her sabah,gönlünden bir ses gelir; İçindeki Şehveti, saldırganlık duygusunu atabilirsen, o sesi duyar, hakikat yolunun izini bulur, yol alır gidersin! AŞK BURAĞI...
Allah cc. cümlemizin yardımcısı olsun.

2smoke

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
hocam kızmanıza gerek yok bi kusrum varsa affola ben sadece rüyamı merak ettim özür dilerim iyi günler...!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hocam kızmanıza gerek yok bi kusrum varsa affola ben sadece rüyamı merak ettim özür dilerim iyi günler...!

est. Ben size kızmadım Rüyaniza binaen bir abla, bir dost olarak Sizin vesileniz ile genel olarak Genç kardeşlerime nasihat yazdım..selamlar..AŞK BURAĞI...

Rüyada Ünlü Futbolcu Görmek;
Bastırılmış cinsellik duyguları yada saldırganlık güdüsü içinde olduğunuzu, bu sıkıntıları daha sosyal ,sakin, oturaklı ,sabırlı, olmakla aşabileceğinizi işaret eder.

Üst Alt