• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uçurtma görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada uçurtma, izzet, şeref ve yüksek bir dereceye almaya işarettir.

Bazen de arzu ettiği şeyden uzaklaştırılmaya işarettir.

Rüyada uçurtmayla oynadığını gören kimse, boş yere çalışır.

Uçurtmayı havaya çıkarmak yalan ve aldatıcılıktan ibarettir.

Uçurtma, sihir ve efsun yaptırmaya da işarettir.

Rüyada evinin üzerine uçurtma düştüğünü görse, o kimsenin evine sihir yapılır.

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada uçurtma görmek

Selamünaleyküm gönül sızım nasılsınız iyi misiniz? Allah iyilik versin inşallah. Ben dün gece rüyamda elimde uçurtma vardı bir an elimden uçtu ipi elimdeydi hava biraz bulutluydu hayli yukarı çıktı daha sonra çektim çektim elime aldım uçurtmayı ve tam o anda beyaz karışık renk tam olarak hatırlamıyorum uçak geçti. tam yanımdan. O kadar yakın geçti ki anlatamam ve oradan. Küçük bir çekirgeye benzeyen bir hayvan bana doğru geliyordu oradan birisi dediki bana korkma o peygamber böceği dedi. Çok uzun ama aklımda olanlar bunlar gönül sızım Allah razı olsun sizden kendinize iyi bakın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Allah RAZI olsun kardesim Hamd olsun iyiyim cocuklari pazar okulluna yani camiye biraktim da geldim...
Hayirdir insallah..
uçurtmayla oynarken elinden uçtugunu görmek; o kişinin boş şeylerle uğraştığına ,önemsiz şeylere TAKILDIKCA önemli faktör, ilişki,kazanma ,ipini elimizden kacirdigimiza işarettir...
küçük şeylere takıldıkça asıl meseleyi gözden kaçırıyor ve bir gun bu gözden kaçırdıklarimiz ayagimiza TAKILMASIN dikkat edin diye de yorumlanir..
dikkat edin!!Dostluk ,sevgi, guven ipleri kopmasin da ucurtmanin ip kopsa da olur...
İnsanlar bazı şeylerin değerini bilemiyor maalesef illede kaybettikden sonra mı anlamak gerek bence bazı şeyler geç olmadan değerini bilelim...
Sevdiklerimizi kendi ellerimiz ile kendimizden uzaklastirmiyalim..

Uçak rüyaları bazan yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak ve icinizde bulundugunuz ortam ve sartlardan bir an once cikma isteginizi de gosteririr..

Rüyada çekirge, azap ve Allah'ın askeridir. Çünkü çekirge Musa (A.S.)'ın mûcizelerindendir.
Hayirli gunler...

suskun prens

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada uçurtma uçurtmak

Selamunaleyküm. Hayırlı günler dilerim tüm müslüman kardeşlerime.

Hocam 3,4 arkadaş sokakta kurulan pazar ortamında bir araya geliyorduk. Bu arkadaşlar çok eski arkadaşlarım bi tanesi 2 yıl önceki dershane arkadaşım, diğer ikiside 8 sene önceki ilk okul arkadaşlarımdı ve ben bi ara uçurtma uçuruyordum ilk okul arkadaşlarımdan biri elimden almaya çalışıyordu bende çekiştirirken ortam birden ülke sınırında olan dikenli telli bir ortam oldu ve uçurtma tellerde asılı kaldı. Bende aha düşürdün al sana uçurtma dedim. Devamını hatırlamıyorum...

Emeği geçen herkesten allah razı olsun. Allah c.c. devletimize yardım etsin inşallah. Dualarımızı eksik etmeyelim. Hayırlı günler dilerim tekrardan...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Size de Hayırlı günler kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada uçurtma görmek, izzet, şeref ve yüksek bir derece almaya işarettir. Çünkü uçurtma yükseklerde uçar.
Rüyada uçurtma ile oynadığını görmek, boş işlerle uğraşmaya delâlet eder
"arkadaşlarımdan biri elimden almaya çalışıyordu bende çekiştirirken "
gecmisteki önemsiz şeylere TAKILDIKCA önemli faktör, ilişki,kazanma ,umud tellerde asılı kaldı....çok önemli
konulari askıya almanızı delalettir..
küçük şeylere takıldıkça asıl meseleyi gözden kaçırıyor ve bir gun bu gözden kaçırdıklarimiz ayagimiza TAKILMASIN dikkat edin diye de yorumlanir..
İnsanlar bazı şeylerin değerini bilemiyor maalesef illede kaybettikden sonra mı anlamak gerek bence bazı şeyler geç olmadan değerini bilelim...
Sevdiklerimizi kendi ellerimiz ve davranislarimiz ile kendimizden uzaklastirmiyalim..

İnsanlar birbirlerine kızdıklarında, kalpleri birbirinden çok uzaklaşır. Bu uzaklıkta seslerini karşılarındakine duyurmak için bağırmaları gerekir.
Ne kadar çok kızgınlarsa o kadar kuvvetli bağırmak durumunda kalırlar.
Halbuki iki insan aşık olduğunda ne olur? Kalpleri yakın olduğu için birbirlerine bağırmazlar, yumuşak bir şekilde konuşurlar. Aralarındaki mesafe yok denecek kadar azdır.
Sevgileri arttıkça ne olur? Konuşmak yerine birbirlerine fısıldamaya başlarlar. Hatta beraber yaşlandıkça, fısıldamaya bile ihtiyaçları kalmaz,
iletişim kurabilmek için, birbirlerinin gözlerine bakmaları yeterli olur.
Yani kızgın hissettiğimiz zaman, kalplerimizin birbirinden uzaklaşmasına müsade etmememiz lazım.
Kalplerimizi birbirinden uzaklaştıracak kelimeler kullanmamak lazım, yoksa birgün gelir ki, kalpler arasındaki mesafe o kadar artmıştır ki, geri dönüş yolunu bulamayız.
hayirli gunler..

suskun prens

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ettim hocam. Allah sizlerden razi olsun. Karsiliksiz sundugunuz emeginizden dolayi. Hayirli gunler dilerim.

E

Efsannur

Kayıtsız
Misafir
Ucurtma ruyam

Hayirli aksamlar, ruyamda farkli bir ulkede gezerken sehir icinde ulasim saglayan tren bekliyordum. Trene bindim indim farkli bir semte geldim. En son havadan yesil vadileri izlerken buldum kendimi. Havadan ucarak gidiyordum gezmek istedigim semte. Daha sonra yukardan yol esnasinda izlerken yesil bir otlak alan gordum cok hosuma gitti. Gidecegim semtten vaz gectim. O otlaga indim. Orada 3-4 kisi genis otlakta ucurtma ucuruyordu. Ipleri ellerinde tutuyorlar ve havada ucurtmalar dolanmadan suzuluyordu. Ben de heves ettim bir tane ucurtma aldim. Bir kac kez ucurtmayi denedim ama elime dolandi. Son kez denedim bu sefer uctu ama suratle yukseldi, sanki fuze gibi ruzgarda goge dogru firladi gitti. O sirada kendi kendine dolandi ucurtmanin kumasi. Arkasindan bakakaldim. Gokyuzunde gozden kacti. Ruyam bu kadar. Yorumlayabilirseniz cok memnun olurum. Hayirli ise ciksin ins. Hayirsiz ise hayra doner insalllah. Hayirli aksamlar.

Üst Alt