• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uçak görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada görülen uçak, makam ve rütbeye işarettir.Uçağın düştüğünü veya parçalandığını gören kimse, bir musibet ve belaya maruz kalır.

Refah ve bolluk içinde bulunan bir kimsenin rüyada uçak görmesi sıkıntıya işarettir.

Bir kimsenin rüyasında bir uçağa bindiğini görmesi; o kimsenin sevdiği kimselerden sevindirici haberler alacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında bir uçak yaptığını veya satın aldığını görmesi; o kimsenin işlerinde başarıya doğru gittiğine delalet eder.

Rüyanızda bir uçağı yaptığınızı görmeniz; kimsenin yardımı olmadan kendi çalışmanız ile bizzat büyük bir mevkiye geleceğinize ve herkesin takdirini kazanacağınıza işaret eder.

Rüyanızda bir uçağı kullanıp idare ettiğinizi görmeniz; bugünlerde halledilmesi lazım gelen birtakım meselelerinizin sizi beklediğine, bazı tabircilere göre uçağa bindiğinizi görmeniz; kendinizi tehlikeye atmanız anlamına, rüyanızda uçaktan indiğinizi görmeniz; bu tehlikeden kurtulmanıza, rüyanızda uçakla havada gösteri yaptığınızı görmeniz; tehlikelere karşı cesur olduğunuza yorumlanır.

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allahın selameti rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.. rüyamda bir uçağın içinde görüyorum kendimi ve evlerin üzerinden yukardan uçağın içerisinden uçarken aşağıdaki evleri seyrediyorum.. şimdiden Allah razı olsun..

YÖNETİM/UYARI: Selamünaleyküm,lütfen mesajların başlık kısmına S.A veya benzeri birşey yazmayın. Başlık kısmına sadece konunun içeriğini anlatan bir cümle yazılmalıdır.(başlık tarafımızdan değiştirilmiştir)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allahın selameti rahmeti ve bereketi ,Hidayetti Sizin üzerinize de olsun..
ömer kardesim nasilsiniz imaniniz nasil ?La havle velâ kuvvete illâ billâh.
Hayirdir insallah
Rüyada uçak görmek ;genellikle seyahat, yolculuğa çıkmak, tatil arzusu, gezmeye gitmek ile yorumlanır.
Uçak rüyaları bazan yenilik, değişiklik, toplum ve Aile kurallarının dışına çıkmak anlamlarınıda verebilir.

Su an icinde bulundugunuz Ruh halli ve davranislarinizin biraz sorumsuzca sadece bakmak ile yetindigine de gosterir..
Başkalarının gözüyle olaya bakip farkli boyuttan bakmaniz gerekliligine de isarettir..
olayın sadece dışarıdan görünüşü ile yetinmeyin.. O evler insanin dunya ve Ahiret Yurdudur.. Sorumluluklarimizi unutmiyalim hayirli gunler...

Alyazmali

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ucaga binmek

Selemamünaleyküm ablacigim,

son mesajindaki güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim. Allah razi olsun.

Ben dün yine bir rüya gördüm, onuda yorumlarsan cok sevinirim.

Rüyamda ucaga bindigimi görüyorum, türkiyeye ucuyorum. elimde birseyler var, hediyeler. Babama götüreyim diyorum, o suan gercekten türkiyede ama sonra diyorum ki yok ben bunu baskasina vereyim. Verecegim kiside ilkaskim. iki hediye var birini hatirlamiyorum digeri cikolata, canim cekiyor yemek istiyorum sonra vazgeciyorum ve ilkaskim olan kisiye götüreyim diye düsünüyorum. Daha sonrada bi ara bisiklete binmis oluyorum, oglumda arkamda oturuyor. Daha sonrada migdemden ameliyat oldugumu görüyorum, yani migdemden ameliyat olmusum, ameliyat olurken görmüyorum kendimi, sadece oldugumu biliyorum. Biraz halsizlik disinda sagligim iyi durumdayim rüyamda.Hatta bir Adam oluyor yanima geliyor. Diyorum ben sizi bir yerden taniyorum. Oda diyorki ben filimlerde kötü Adam rolünde oynuyordum ama iyi biriyim diyerek gülümsüyor, sonra bende hatirladigimi söylüyorum ve arada konusp sohbet ediyoruz. Böyle rüyalar gördüm acaba ne anlama geliyor.

Emgegin icin Allah razi olsun.
Kendine iyi bak ablacigim.
Hayirli Günler, Hayirli Cumalar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Cumlemizden..
Hayirdir insallah..
Rüyada uçak görmek genellikle seyahat, yolculuğa çıkmak, tatil arzusu, gezmeye gitmek;ayrica bu gunlerde maddi ve manevi anlamda
darda oldugunuzu sadece ucup, kacip kaybolmak istediginize yorumlanır.
Uçak rüyaları bazen yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak anlamlarınıda verebilir..

'Babama götüreyim diyorum, o suan gercekten türkiyede ama sonra diyorum ki yok ben bunu baskasina vereyim. Verecegim kiside ilk askim."
iki karar arasinda kararsizlikta kaldiginiza...bu surecde maddi, manevi, ruhsal rahatsizlik hissetmenize yorumlanir...
Haram yol ile helale ulaşılmaz...ulaşsaniz bile orada hic bir zaman mutlu,Huzurlu ve KALICI olamazsiniz!!

Rabbim! Yuvanıza Saadet ,mutluluk, huzur versin..
Kalplerinizi, gönüllerinizi birbirine kaynaştırsin ins..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

Alyazmali

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumun icin cok tesekkürler ablacigim, Allah razi olsun. Hayirli günler, Allaha emanet ol. Hersey gönlünce olsun.

suskunvadili

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda ucak gördüm

Merhabalar rüyamda kocaman bir uçak gördüm. Bu uçak yaylamıza ait cam ormanının içinde inişi olmayacak bir alana iniş yaparak,belirli bir süre o yerde daire çizerek dolaşmış, bense birilerini arayarak ona yardım etmeleri istedim. Aradan fazla bir zaman geçmeden iki helikopter gelmiş, askerler gelen helikopterlerden inerek bana doğru yönelmişken uyandım. yorumlarınızı bekliyorum Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Hayirdir insallah..
Rüyalar kişiye özeldir ama özellikle de sıkıntılı bir duruma işaret eden rüyaların yorumu hemen herkes için aynı olabiliyor.
Bu rüyalar mevcut ya da yaklaşan bir gerginliği, stresi haber verebiliyor..
Günlük hayatta stresin birazı normaldir. Ama bazen stres ,korku,Endişe,kararsizlik o kadar olur ki rüyalarımızı etkiler.
Rüyalarımızın bize ne anlattığını layıkıyla kavrarsak uyanık olduğumuz saatlerde hayatımızı etkisi altına alan sıkıntılardan kurtulmanın
ve huzura kavuşmanın yollarını bulabilirdik aslinda..

Rüyada uçak görmek ;genellikle seyahat, yolculuğa çıkmak, tatil arzusu, gezmeye gitmek; ayrica bu gunlerde maddi ve manevi anlamda
darda oldugunuzu sadece ucup, kacip kaybolmak istediginize..bazen de yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak anlamlarına da yorumlanır.

"bir alana iniş yaparak,belirli bir süre o yerde daire çizerek dolaşmış "
Sorunlarimizin etrafında ;deli, divane dönmek yerine sorunlarımızın gerçek sebepleri ve nedenlerini bulup oraya iniş yapip hayatta bir yerden başlamaniz gerektigine yorumlanir..

Rüyada helikopter ,asker görmek;
hırsı ve başarıları şaşırtıcı gelişmeler ve haberleri temsil eder. yaşamınizda gergin dönemler geçirmekte olduğunu simgelemektedir

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Uçak Görmek rüyada uçak düşmesi rüyada uçak düştüğünü görmek

Selamun Aleyküm belki biraz saçma ve anlamsız olacaktır fakat sormasam içimde kalacaktı. Rüyamda uzun bir kutuyla uzun ve ağır bir kutuyla birlikte uçaktaydım, uçak diklemesine uçmaya başlayınça ben düşüşe uğradım, kutuyla birlikte kapıyı kırdım bir yere geçip bunu yapmayadabilirdim ama yaptım. niye yaptıgımı blmiyorum. uçak düzeldi daha sonra tekrar diklenmeye başladı, yine düştüm bu sefer uçakta düştü, :D nasıl düştü şöyle söyliyim, ben kapıları yıktım sondaki arka bölgeye gelince arka bölgeyle uçak tamemn ayrıldı, yanımda bir hosteste vardı :D o şekil uçaktan ayrılıp yere düştük.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Gönlünüze ağırlık veren duygu ve düşüncelerinizi üzerinizden ATIN!!!Yoksa Sizi Maddi, Manevi düşürebilirler!!
Her şey düşüncede başlar !! Düşüncelerin insan psikolojisi üzerinde çok büyük etkileri vardır ve bu düşünceler hareketlerimizi olumlu ya da olumsuz yönlendirir.
pozitif düşünün,her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi ,Sizi ve Uçağıninizi düşürecek her şeyden uzak durun.

Hic bir Gönüle kapısını kırarak içeriye giremezsiniz!!Bir kalp dışardan açılmaz ancak içerden biri açabilir...
hep hata etmişiz dışardan zorlamış, sorgulayıp yargılamaşız, kalplere girmek için halbuki kolu yoktur kalp kapısının içerden açan olmazsa hiç bir zaman girilmezmiş içeri …
dışardan zorlanırsa o kalp kapısı kırılır,bozulur ve belki de hiç açılmazmış …o kapılarda sabır ,sevgi ve anlayiş ile beklenirse mutlaka açılacaktır …

Rüyada görülen uçak, makam ve rütbeye işarettir.Uçağın düştüğünü veya parçalandığını gören kimse, bir musibet ve belaya maruz kalır.

Gönlüm uçmak isterken semavi ülkelere; Ayağım Nefsime takılıyor!! diyerek ayağıma prangalar vuran günahlara üzülüyor ve hakiki insan olamamanın vicdan azabi ile hüzünleniyorum.
Günahlardan uzaklaşıp seninle olmak;kendim ile olmak gibidir!!bu günah çukurundan çıkıp ,nefsimin gölgesinden kurtulmak!!
teslimiyetin zirvesinde senin aşkınla yanip;ve her şeyin ve kendimin bir kocaaa bir hiç olduğunu farkına varmak Huzurunda Huzur bulmak için Sana koşmak istiyorum!!
Heyhât gel gelelim Nefsime takılıp Olduğum yerde sayıklıyorum!!!

insan Ne Zaman Olgunlaşmaya Başlar biliyormusunuz?İçimizdeki hayvani terbiye etmeye başladığımızda..
Selametle..

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ben şurdan şunu anladım, uçağı ben düşürüyorum aslında düşmüyor uçak sadece sondaki kısmı düşüyordu. uçak düşüyor mu hatırlamıyorum, görmedim şurdan şunu çıkardım, uçağı ben düşürüyorsam kendi kendime başıma bela açıyorum ve şu da olabilir, yine kendim bir bela açacam başıma o diğer belalardan çok daha şekilde bela olacak bana!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ben şurdan şunu anladım, uçağı ben düşürüyorum aslında düşmüyor uçak sadece sondaki kısmı düşüyordu. uçak düşüyor mu hatırlamıyorum, görmedim şurdan şunu çıkardım, uçağı ben düşürüyorsam kendi kendime başıma bela açıyorum ve şu da olabilir, yine kendim bir bela açacam başıma o diğer belalardan çok daha şekilde bela olacak bana!

Allah subhanehu ve teâlâ kitabında: “Sizin başınıza gelen bela ve musibetler sizin kendi ellerinizle yaptıklarınızdan başka bir şey değildir” (42/Şura, 30) buyurur.

Mirach

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hayırlı günler inşallah;

Rüyamda iki dağın ortasından son hızla gelen bir Jet uçağının denize düştüğünü gördüm çok yakınıma düşmüştü,daha sonra bende bot tarzı bir şeye değdim sanırım düşen uçağın en kazına doğru gittik ve yaklaştığımız da suyun dibine çakılan uçağın suyun yüzünde olduğunu ve pilotunda uçak kabinini açarak dışarı çıktığını gördüm bu neyin dalaletidir acaba.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Size de mutlu, huzurlu ,Kazasız belasız hayırlı günler dilerim inşallah..
"Rüyamda iki dağın ortasından son hızla gelen bir Jet uçağının denize düştüğünü gördüm "
İki karar, İki Dünya ,madde ile Mânâ ,iki sorumluluk arasında sıkışmış bir Ruh halinizin psikolojinizi olumsuz etkilediğini belirtiyor ...

"suyun yüzünde olduğunu ve pilotunda uçak kabinini açarak dışarı çıktığını gördüm"

Bu Ruh halinden,belirsizlik ve bekleyişler, Çelişkilerden bir an , önce çıkıp kendinize gelmelisiniz yoksa durum vahim...
Size, Gönlünüze ayna olabilecek birini bulabilirseniz gönül kazanınızı temizleyebileceğinizi ve bu vahim durumdan çıkabileceğinizi ümit ediyorum...

Hayatınızda denge sorunu varsa, etrafınıza dikkatlice bakın. Muhtemelen birini, yada bir şeyleri yanlış bir yere koymuşsunuzdur!...
Kendi hayatınızın dengesini sağlamak, kendi Jet uçağının kaptanı olmak gibidir..
"Bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten.yoksa denize düşebilirsin...
selametle..

brt95

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ben ruyamda evimizin catisina kucuk bir ucagin kondugunu goruyorum ona binmek istiyorum ama vazgeciyorum, binmiyorum. Ucak kalkiyor hemen arkasindan da dusuyor, yolda ucagi goruyorum paramparca olmus, icinde gelin, damat ve bir iki kisi daha varmis hicbirine birsey olmamis olarak gordum.Yorumlarsaniz sevinirim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyanız, gerçek yaşamınızda kendinize aşırı yüksek ve gerçekçi olmayan hedefler koyduğunuzu simgelemektedir. Zamansız ,gerçekleşmesi hemen hemen imkansız hedefler peşinde koşmanız sizin çöküşüne sebep olabilir.

Gönülsüz ,olmamış yenen aş, ya karın ağrıtır, ya baş..
Gönlünüze ağırlık veren duygu ve düşüncelerinizi üzerinizden ATIN!!!Yoksa Sizi Maddi, Manevi düşürebilirler!!
Her şey düşüncede başlar !! Düşüncelerin insan psikolojisi üzerinde çok büyük etkileri vardır ve bu düşünceler hareketlerimizi olumlu ya da olumsuz yönlendirir.
pozitif düşünün,her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi ,Sizi ve Uçağıninizi ,enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.selametle

Angelaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar ben cok tuhaf bir ruya gordum. Ruyamda ucagin disinda kanat bolumunde birkac kisiyle ucakla beraber gidiyoruz. Ucagin kanadinin yaninda bir suru leylek yumurtasi bir kutunun icine konmus bizimle beraber ucagin disinda goturuluyorlar. Icine baktigimda bir kismi dogmus, bir kismi kirilmisti.. Herneyse bundan sonra ucak kanadini yatirmaya basliyor herkes sikica tutunup dusmemeye calisirken ben dengemi kaybedip dusuyorum ama ucagin bir yerini yakalayip tutunmak istiyorum, ruyamda agliyorum dua ediyorum Allaha yardim etsin diye.. Sonra ucagin bas bolumundeki demire tutunmaya calisiyorum bir kac defa. Ucak dondugu icin cok zor yakaliyorum ama oyle dua ediyorum ki sanki Allahin sayesinde tutunmusum.. Sonra o ucagin bas kismina sikica tutunup o sekilde ucakla gidiyorum.. Hic birseye bakmiyorum sadece sikica sarilip tutunuyorum..

asker

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Kolay gelsin rüyamda 3 gündür arka arkaya uçak görüyorum. Bunlardan birincisinde gökyüzüne doğru dik şekilde uçan bir uçakta yolculuk yapıyordum. ikincisinde başka bir ülkeye uçakla seyehat ettim. üçüncüsü ise devasa bir uçağın şehire iniş yaptığını gördüm. Hayatımda hiç uçağa binmedim, meraklısı da değilim bununla ilgili bir filmde izlemedim bilinçaltıma yerleşen bu uçak macerası bana ne anlatmak istiyor yorumlarsanız sevinirim.

Aytanem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada ucak gormek

Merhaba,
Ruyamda ucak gordum. Ucak bana yaklasiyordu. Bende bana yaklasmaya baklayinca kacmaya basladim. Tam kafa hizama gelince kendimi yolun sag tarafina gectim. Yorumlabilir misiniz? Tesekkurler.

Üst Alt