Selamün aleyküm hocam ben düzenli şekilde sürekli 3 harfleri ayan beyan rüyamda görüyorum açıkçası çok etkisinde kalıyorum uyandığımda da elimde kına görüyorum gün icin de kayboluyor gerçek kona gibi sanki .

biri bana kotulugume yazdirmis hocam muska yazdırdım gene görüyorum Ayetel kursu okiyorum yatiyorum inancliyim elhamdülillah ama hep goriyorum yardimci olur musunuz Allah rizasi icin çok dua ederim ?
Aleyküm selam. 3 harfli görmek etrafınızdaki sinsi birisine işarettir. Bazen gerçek cinde girer rüyaya ama bunu anlamak imkansızdır.
Neyse şimdi elinizdeki kına konusuna gelelim,
bunun 3 harflilerle bir alakası yoktur. Bu bazı kişilerde özellikle son yıllarda özellikle herkeste olan bir durumdur. Bunun herhangi tıbbi ve ya dini bir açıklaması maalesef bulunmasa bile teoriler ortaya atılmıştır.
1.Teori bir, kişi uyuduğunda dünyayla tamamen bağını koparıp farklı alemlere gider bu yüzden uyanınca elinin kınalı olduğunu görür (yaygın bir iddiadır).
2.Teori iki, bu bir çeşit mantar rahatsızlığıdır (Tinea Nigra) iyi temizlenmemiş ellerde ortaya çıkar, ve ya karaciğerdeki kısmi bir harabiyet sonucu ortaya çıkan bir sararmadır. (buda eskiden yaygın bir iddiaydı).
Cin görüyorsanız, lütfen korkutucu şeyler izlemeyin, aklınıza böyle şeyler getirmeyin ve geç uyumayın. Bu arada büyülü, içerisinde ne yazdığı bilinmeyen muskalar takmak haramdır. Bunun yerine yanınızda bir dua (örneğin Ayetel Kürsi) taşırsanız daha iyi olur.
Ayrıca, büyü yapıldığına eminseniz, hep, İhlas, Felak ve Nas okumanız faydalıdır. Ayrıca bir kimseyi dinlediğinizde, ve ya bir şey okuduğunuzda "Euzu billahi mineşşeytanirracim-bismillahirrahmanirrahim" diye başlayın öyle dinleyin / okuyun.
İhlas okuyunca tüm kalbinizde okumalısınız. Ve bu 3 sureyi (İhlas,Felak,Nas) okuduğunuzda büyüye karşı okuduğunuzu, karanlık güçlere karşı okuduğunuzu unutmayın. Her namazdan sonra ve dualarda Allah'a sığının.
Hep namazdan sonra "Cevşenül Kebir" ve dualar okuyun, tesbihat yapın.
Yatağınıza girdiğiniz zaman, ellerinizi üfleyin daha sonra Felak ve Nas okuyun ve sonra İhlası okuyun sonra ellerinizi yüzünüze ve vücudunuza sürün, bunu 3 kez tekrar edin. Hastalandığınız zaman bile yapın bunu (gücünüz yetmesse hastalandığınız zaman başkası yapa bilir). (buarada ellerinizi vücudunuzun ulaşan yerlerine sürün ulaşmıyorsa ihtiyaç yok).
Kuran okumayıda ihmal etmeyin. Bunlar büyüye karşıdır, büyüyü bozar. Selametle..