• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Tsunami Dev Dalgalar Görmek

ozcaner

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Aralık 2016
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada tsunami-fırtına görmek

Merhabalar sitenize yeni üye oldum, ilk rüya gönderişim. Ben küçük kızımla deniz kenarında dolaşırken birden bir fırtına, tusunami gibi olayla karşılaşıyoruz ve onu kaybediyorum. Avazım çıktığı kadar bağırarak onu bulmaya çalışıyorum. Sonra tsunami veya fırtına bitiyor ve uzaktan bir kız çocuğu görüyorum ve o benim kızım. Daha sonra denize girmek istiyoruz. Çok hızlı akan bir nehir görüyoruz. Girip girmemeyi düşünürken uyanıyorum.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm hocam, hayırlı günler.
Ben rüyamda en yakın 2 arkadaşımla otele tatile gitmişmiz ve deniz kenarında denizi izleyelim diye gözetleme kulesine çıkmışız. Sonra ben denizde dalgalar gördüm ve hemen arkadaşlarıma gösterdim. Tsunami olduğunu düşündük. İlk başa gözetleme kulesinde birşey olmayacağını düşündüm bu arada insanlar da otele kaçıyordu ve sonra ben bir anda karar değiştirdim hemen koşarak otele girdim, merdivenlerle 5. kata çıktım daha da çıkmak istedim, oradakilere sonuncu kat mı diye sordum onlar da evet dediler. Sonra orada bekledik ve ben camdan tsunamiyi izlerken ilk başta dalga alçak geldi. Sonra ise bir anda gözetleme kulesinde yükselip arkadaşlarımı alıp götürdü, çığlıklarını bile duydum çok kötüydü. Bana birşey olmadı, uyandım sonra zaten. Anlamını çok merak ediyorum hocam cevap verirseniz çok sevinirim bu yıl çok önemli 2 sınava gireceğiz acaba onunla ilgisi olabilir mi? Hayırlı günler.
 

Ynlz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
22 Ocak 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada tsunami görmek

Merhaba ben iki defadır hemen hemen aynı rüyayı görüyorum .Tsunami dağları aşıp hızlı bir şekilde yanıma kadar geliyor ama bana dokunmuyor.Bana zarar vermeden defalarca aynı şey oluyor.Tabiri nedir çok merak ettim.Yanıtlarsanız sevinirim.Teşekkürler.
 

Elifnursude

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Ruyada tsunami gormek

Selamun aleyküm. Ruyamda tusunamı gördüm, cok korktum dalgalar cok buyuk ınsanlar suyun içinde kaybolup gidiyor. Benim bulundugum yere denız suyu taşıp geliyor ve ben kızımı kucaklayıp cıkıyorum ordan, bizi de dalgalar alıp götürmesin diye kacıyorum ve kacarken ınsanların suyun ıcınde dalgalarla bogustugunu, yardım istediklerini goruyorum vıcdanım cok rahatsız oluyor, nasıl yardım edeyım allahım kızım kucagımda kızımı ve kendımı kurtarmak ıcın gitmem gerek hıc birşey yapamadan onlara o buyuk dalgalardan tusunamiden kendımı ve kızımı kurtarıyorum. Bıze birşey olmuyor Allahın izni ile, cok korktum hayırlara cıksın.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Tsunami Görmek

Ara sıra, bazen sıklıkla tsunami rüyaları görüyorum. Dev dalgalar bütün olduğum yeri yutuyordu, biz de kaçıyorduk haliyle dalgalardan. Son anda kurtuluyorduk ama öyle dehşetli bir manzara ki bu etrafımda olan herşey yok oluyordu. Dalgaların boyu abartı gelecek gökyüzü kadardı, bunun alamet-i nedir çünkü sıklıkla görmeye başladım. Allah razı olsun şimdiden.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada tsunami görmek

Selamın aleyküm abla dün gece rüyamda bi evde arkadaş grubumuzlayız erkek ve kız yakın arkadaşlarım. Günlük hayatta da o grup gece saatlerinde bi erkek arkadaşımla camdan bakarken denizin kabardığını ve çok yükseldiğini gördük. Sonra alt kata doğru bizi yönlendirdi suyun gücüyle apartman yerinden oldu ben ve bi kaç kişi apartmanın içinde başka bir yerlere sürüklendik ama bana yardim eden arkadaşım ailem tamamen ölmüştü herkesi bi tsunamide kaybetmiştim yorumlar mısın abla çok korkunçtu.
 
B

Burhan felek

Kayıtsız
Misafir
Rüyada tsunami büyük dalgalar görmek

Selamun Aleykum Eşim ve çocuklarım yanımda arabayla bir yere gitmişiz arabayı park ettikten sonra çok büyük dev dalgalar şehrin denize yakın yerleşim yerlerini yutuyor. Bizim önce ayağımıza dahi deymiyor sonra yaşlı bir amca o dalgalara kapılıyor ben kurtarmak için suya giriyorum ama eşim kızıyor su fazla değil kendi kutulabilir diye. Sonra amcayı kucağıma alıp sudan bayağı uzaklaştırıyorum ama eşim hala söyleniyor arabanın yanına gidiyorum, araba perişan bu arada kardeşimin karısı oturduğu evin camından bakıyor ama bizimle konuşmuyor şükür bize bir şey olmuyor, hayırlı cumalar.
 

İşarett

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
6 Ocak 2019
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada Tsunami görmek

Selamun Aleyküm ,

Ben kısa bir süre önce Allah yoluna yönelerek,Rabbimin rızası için çalıştığım bankadan ayrıldım ve bu sektörü bıraktım. Şimdi yeni ve farklı sektörde bir yerle anlaşmak üzereyim fakat benim için hayırlı olup olmadığını bilmiyorum. Birkaç kere istihare namaI kıldım ama rüya göremedim.
Dün gece gördüğüm RÜYA da , deniz kenarının yanında bir arabının içindeyim . Sürücü koltuğunda tanımadığım bir adam oturuyor. Aniden uyanıyorum ve uzaktan dev dalgaların olduğunu görüyorum. Çok uzak olduğu için anlam veremiyorum. Daha sonra kafamı kaldırdığımda dalgaların büyüyerek üstüme geldiğini görüyorum. Önümdeki adamı uyandırarak arabanın kapısını aralıyorum ve derin nefes almasını söylüyorum. Önümde bir köprü var ona gözüm ilişiyor fakat çıkmaya korkuyorum. Nasıl olduğunu anlamadan ve kafam hiç suyun altında kalmadan kuru bir alana çıkıyorum . Hala suyun geleceğini görüyorum ve tanımadığım adam hala yanımda . Orda ki bir ailenin arabasını tamir edip aileyle birlikte oradan uzaklaşıyoruz.

Hayırlara vesile olsun inşallah .
 

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
31 Mayıs 2013
Mesajlar
78
Tepkime puanı
2
Rüyada helak edici dalgaların geldiğini görmek

Selamün Aleyküm değerli Gönülsızım hocam ve İslamiforumlar ailesi ,
Dün gece nefsime ağır bir sorumluluk üstlendim ve bu sorumluluğun tedirginliği, içimdeki birtakım korkular beni geç vakte kadar uyutmadı.Uyuduğumda ise Allah hayırlara getirsin , gördüğüm korkunç bir rüya beni gece yarısı uyandırıp.."çok şükür rüyaymış.." dedirtecek cinsteydi..
Ailemle memleketimde bahçemizdeyiz.Sonra birden gökyüzünü daha önce şahit olmadığım bulutlar kaplıyor.Gökyüzünün bir ucundan (denize uzak olmamıza rağmen) dev dalga gibi bembeyaz bir su kütlesi geliyor..Öyle büyük ki..adeta bulutlarla birleşiyor..Ve ben o an diyorum ki galiba helak olacağız ya da kıyamet vakti geldi.!
Oysa ki ben ahirete hazır değilim..!bhoff agla..:,
Ve kaçmaya başlıyorum..Herkes tedirgin ailem arabaya atlıyor ve beni geride bırakarak kaçıyor..Ben arkalarından koşuyorum babama sesleniyorum can havliyle ama o da kendi derdine düşmüş arabayı durdurmuyor..dfr5..
Dev dalgalar üzerimize yaklaşıyor.Ben kasabama koşuyorum bazı insanlar kaçarken bazıları umursamaz davranıyor.Kasaba sakin.Sonra bir yerde babam beni motosiklete alıyor ve yüksek yerlere doğru sürüyoruz..Sonrasında o dalgalar birden çekildi mi yoksa ben bunu görmeden mi rüyam bitti bilmiyorum ama öyle korktum ki hocam anlatamam..Sanki Nuh tufanından kurtulmuş gibiydim..msum..
Takdir Allah'ın ve yorumum size ait hocam..Ne olur benim için bugün dua eder misiniz.?Şimdiden Allah razı olsun..Selametle kalın ..
 
Üst Alt