• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada toz görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada görülen toz, eğer bir şey üzerine konmuş ise mala işarettir.

Bir kimse yerle gök arasında toz bulunduğunu görse, içinden çıkamayacağı bir iş içinde bulunmasına işarettir.

Rüyada ellerinden veya elbisesinden toz silktiğini gören kimse, fakir olur.

Bazı tabirciler, o kimsenin ömrü uzun olur, dediler.

Üzerinde toz bulunduğunu gören kimse, yolculuğa çıkar.

Bazı tabirciler ise o kimse yaptığı savaştan mal elde etmek suretiyle zengin olur, dediler.

Rüzgar, şimşek ve gök gürültüsüyle beraber toz kopması, kıtlığa ve o yerde meydana gelecek sıkıntıya işarettir.

Bir kimse rüyada bir şeye binip, sürdüğünü ve yerden toz kalktığını görse, o kimsenin emri yüce ve kendisi sevinçli, kibirli ve batıl şeyleri yapmaya başlar.

Fitneyi tahrik eder.

cOspy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada toz gormek

Selamın aleykum ahali . Biliyorum pek muzdarip değilsiniz sıkıntılarımdan fakat bu sefer anneannemin ruyasını yorumlatmak için sizlere başvuracağım.

Ruyada Toz Ve Pamuk Gormek (Hayırdır İnşallah)

Anneannem ruyasında toz görmüş, yatak yorgan pamuklarını çıkarırken birden tozlar evi ve apartmanı sarmış dolayısıyla komşular bizlere çatışmış.

Yaş 78 Cinsiyet Kadın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ey ahali.. Rüyasi Hayr olsun..
Rüyada toz görmek;
kişinin edineceği mala, kişinin işin içerisinden zor çıkacak olduğu bir işe girişeceğine, sahip olunan batıl inanışlara, bir yere yapılacak olan yolculuğa delalet etmektedir.
Rüyada pamuk görmek; genellikle iyiye ve bir sona yorumlanır..

Hayat ve imanimiz pamuk ipliğine bağlıdır ve her an kopabilir
Ne insafsız yüreklere misafirlik etti bu gönül!!ama Her defasında pamuk ipliğine bağlı hayatım biraz daha incelmekte, biraz daha elimden kayıp gitmekte...Kissadan Hisse...
Selametle..

cOspy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Son kez, tam ruyayı anlatıyorum. Eğer korkulacak bir ruyaysa daha hiçbir ruyamı yorumlatmamak uzere bahsini açmayacağım.

Ruyada anneanneme gelen torba torba pamuklarla yorgan yastık içi dolduruluyor ve toz bulutu gibi bir toz tum apartmanı sarıyor. Kapıcı başta olmak uzere tanımadığımız komşular bize laf soyluyor ve bağırıyor ki ruyada biz varmıyız orası meçhul. Selametle kalın.

Neyse linke tıkladıktan sonra bana layık bir deneme okudum. Biliyorum pek sıkıldınız ruyalarımdan ama " dedirttiler " gibisinden bir kelimeyi, cumle içinde kullanmak ne kadar doğru bilemem. Ben, allah rızası için yorum istedim. Varsa içinde uyelerine karşı sadakat 1 milyon tanede ruya sorulsa cevaplarsın , sıkıntı yaratmazsın. Her nekadar uzucu bir konu uzerinde dursakta, siz benim veya onun bu siteden ayrılmamıza uzulmeyeceksiniz. Değil mi ama ? Bi x gelir bi z gider. Allah rızası için, sen benim ruyamı yorumladın eyvallah. Sonradan asabileşeceğini bilseydim baştan yorumlatmazdım. Herneyse, yaşıtlarınızla girmeyeceğiniz diyologları yaşca kucuklerinizle rahatca girersiniz, devamda edin zaten sıkıntı yok. Ustunde hassas olduğum durumlarda deli teşhisi yiyende benim. Ruya hassasiyetimi değiştirmem gerektiğini soyluyorsunuz, fakat ruyasızda ders alamayız dunyadan. Selametle kalın. Bana burdan ekmek çıkmaz halk kelimesiyle, bana burdan yorum çıkmaz diyorum ve birdaha donmemek uzre gidiyorum. Haydi selametle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Neyse linke tıkladıktan sonra bana layık bir deneme okudum. Biliyorum pek sıkıldınız ruyalarımdan ama " dedirttiler " gibisinden bir kelimeyi, cumle içinde kullanmak ne kadar doğru bilemem. Ben, allah rızası için yorum istedim. Varsa içinde uyelerine karşı sadakat 1 milyon tanede ruya sorulsa cevaplarsın , sıkıntı yaratmazsın. Her nekadar uzucu bir konu uzerinde dursakta, siz benim veya onun bu siteden ayrılmamıza uzulmeyeceksiniz. Değil mi ama ? Bi x gelir bi z gider. Allah rızası için, sen benim ruyamı yorumladın eyvallah. Sonradan asabileşeceğini bilseydim baştan yorumlatmazdım. Herneyse, yaşıtlarınızla girmeyeceğiniz diyologları yaşca kucuklerinizle rahatca girersiniz, devamda edin zaten sıkıntı yok. Ustunde hassas olduğum durumlarda deli teşhisi yiyende benim. Ruya hassasiyetimi değiştirmem gerektiğini soyluyorsunuz, fakat ruyasızda ders alamayız dunyadan. Selametle kalın. Bana burdan ekmek çıkmaz halk kelimesiyle, bana burdan yorum çıkmaz diyorum ve birdaha donmemek uzre gidiyorum. Haydi selametle.

Ahh be güzel kardeşim ben ne Sizden nede Rüyalarinizdan sıkılmadım...sırıtık.:,
asabileşmedim de...Ben sadece Sizlerin aklen, ilmen Gelişmenizi istediğim icin Size Balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek;
Beyninizi düşünerek geliştirmenizi ,Her konuda özellikle ilgi alanlarınızda derin ve sınırsız bir şekilde düşünmeye teşvik ediyorum..
düşünmeyi bıraktığımız an Beyin yavaşlar!!İç aleminize dönmenizi kendinizi kendiniz ile vicdan muhasebesi yapmanizi istiyorum..
Herkes ,kendi rüyasıni en güzel ve doğru şekilde yorumliyabilir..Her rüya Sadece kendi şahsına aitir..

"Demediğim şeyleri dedim.. demiyeceydim ama dedirttiler..delirttiler..Hakkınızı Helal Edin "
Fetullah gülerin söylemesi komik geldigi icin ekledim
..dfgtn

cOspy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yanlış oldu kusura bakma o zaman abla :)))

Üst Alt