• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada toplantı görmek

hknsn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm.

Dün gece ruyamda 4-5 katlı bir otelde toplantıya gidiyoruz. 5.kata çınınca yer sarsıntısı oluyor binanın sütunlarından biri düşüyor. Arkadaşlar toplantıya devam edelim diyor ama ben yapamam deyip alt kata iniyorum bakıyorum ki binanın 1 ve 2. katı yok tam ne yapcağım diye düşünürken 3.katın yol seviyesine gediğini farkedip dışarı çıkıyorum. Orada bi mezarlığa gidiyorum ne amaçla gittiğimi bilmiyorum ama birinin mezarının başına bişeylerle uğraşırken ayağımın sol tarafında sanki canlı gibi duran ama başı boynundan kopartılmış bir köpek başı görüyorum. sonra kafamı kaldırıp bi bakıyorum ki mezarlığın her tarafında bu türlü bir sürü köpek başı. Sonra gidip bi çeşme buluyorum elimi yıkıyorum. çeşmenin kenarında bi kadın oğlum ne geziyorsun buralarda diyor... böyle bir ruya gördüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gelincik1.jpg

Aleykum Selam Cenab-ı Allah (c.c) Rüyanızı Hayırlara Vesile Etsin İnşallah.
Rüyada otel görmek dünya evine de işarettir..
sarsinti Biraz endişe ,korku ve birazda merak duyguları içindeki Ruh halinizi yansitir..
dünya islerinizin iyi gitmesi istiyorsaniz..Isinizin HAKKINI verin!!ve isinize ve insanlara samimiyet ,muhabbetle daha SIKI,SARILMALISINIZ..
olmiyacak Dua ya amin demek yerine olacak Dualari Kalbinizde Yer verin...
Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir Nefis Muhasebesi yapmanizi...Vicdan aynasindan kendinize bir bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan, hapis
3-gecici -Sıkıntı

Insanlarin icine karisin kardesim..uzak, yakin demeyin..nasip, kismet deyin...
Rüyada halkın toplantı yerini görmek, hayır görmeye yorumlanır.

Nerede olursanız olun, elinizdekilerle yapabileceğinizi yapın. İyi bir başlangıç ve is arkadaşınla guven yarı yarıya başarı demektir..
Gergin bir haldeyken, ne yaparsak yapalım hayata anlam katamayız. Hayatın gizemini keşfetmek için gerekli olan şey gevşemiş ve Allah`a teslim olmus bir ruh halidir...
Hiçbirşeyden tad alamıyo oluşumuzun nedeni gerginliktir. Önce içsel huzura sahip olun. Bir kuş kadar hafiflediğinizde, etrafınızda olup bitenlere değer kattığınızı görüp şaşıracaksınız.
Çünkü herşey, siz gergin ve huzursuz olduğunuz için itici bir enerji var sanki..Onlara dokundugunuzda onlar bunu hissedebilir..
Allah`a Teslim olun!!O` cc. guvenin..her seyin HAYIRLISINI dileyin.. Başkalarının yorumlarını bir süre duymayın.
Selamet ile Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aile fertleriyle toplantı

Selamunaleykum Sayın Hocam;

Dün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim Hayrolsun İNŞAALLAH.

Rüyamda aile toplantısı yapıyorduk, bir iş almışız onun iş planını kardeşlerimle beraber yapıyorduk.
Sonra işyerimin yollarını yangın hortumuyla yıkayıp temizlediğimi gördüm.
Sonra bir arkadaşımla marketten alışveriş yaparken gördüm. Ben avuç dolusu çikolata alıp bunlar listede varsa işaretle diyorum, arkadaşımda işaretliyordu.
Sonra aynı arkadaşımı eşiyle beraber gördüm. Üç yaşlarında bir kız çocukları var, eşi hamileymiş bana karnını gösteriyordu, dokun bak bu sefer çocuk çok yukarda erkek olabilir dedi. Bende karnına dokundum bir sertlik hissettim, ikizde olabilir dedim.

Yorumlaya bilirseniz çok sevinirim
Hayırlı Cumalar...
Allah’a emanet olun…

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
405123_10150591513445178_250023215177_9351558_306731615_n.jpg

Aleykum selam Hayirli Cumalar.. Hayirdir insallah..
Rüyada Aile Görmek ;Aile fertlerini bir arada görmek varlığa ve huzurlu bir hayata delalet eder.
Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse güçlü duruma gelir. Yani hemen her konuda kendini destekleyenler vardır.
Aile karanlık bir yerde oturuyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zaman gerekir;
Aile aydınlık ve ferah bir yerdeyse, güçlü bir destek, başarılı bir girişim için yeterli olacaktır demektir.

Rüyada Aile toplantısında olduğunu görmek; Ailene danış ve fikirlerini al!!verdikleri nasihatlari kendi kalbin ve aklinca değerlendir ki:,
Fırsatı kaçırmayip!!Selamete çıkmayı iyilik ve başarıya işarettir..

(Ben hayattimda ailem de olsa negatif, korkak,olayi dar pencereden Materyalist balkondan seyreden , risk alma cesaretti olmiyan insanlari hic dinlemedim ve dinlemem!!!)
Kalbimin, aklimin ve ruhumun sesini, vicdanimi duymak icin Rabbim'den bana bir işaret göstermesi icin hep dua edip;Dünya ve Ahirettim icin hakkımda hayırlısını istedim..

"işyerimin yollarını yangın hortumuyla yıkayıp temizlediğimi gördüm."
Her yanımız yangın. Yangına körükle değil su ile toprak ile, akıl ile gitmek gerekir...
Maddi de olsa manevi de olsa bütün yangınların kendine göre söndürülme metotları vardır, ama her ikisinde de ortak olan en büyük silah duadır..

"Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol...
her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. "
Mevlana..

insanlar her zaman ;vakitsizlikten ve yaşayamadıkları, yetişemedikleri bir hayattan,zamanin yetmemesinden şikayet ederler
oysa "zaman" aslında su gibi değil mi? "zaman su gibi akıyor".
aslında zamanın içinde su gibi akıp giden bizleriz..zaman değil!!

"Bir an için sen su olduğunu düşün..." diyor Mevlana. Su gibi özel, su gibi güzel, su gibi yararlı, su gibi gerekli ve su gibi bitmez tükenmez olduğunu da unutma.
Ayrıca su gibi sakin olabileceğin gibi, su gibi de"kıyametler" koparıcı olabileceğini unutma.
Vadiler varken önünde ve ovalar varken, yayılabileceğin küçük ırmaklara ayırabiliyorsan kendini ve bardaklara bölebiliyorsan, yaşam verirsin çevrene.

Yoksa hep duyulmayan, dinlenmeyen, korkulan ve kaçılan olursun;seller, afetler gibi...
Tercih elindeydi hep ve hep "senin" ellerinde idi...Ya yaşam veren su olmak yada etrafini yıkan sel olursun..

Mevlana der ki;
"Şu içinde bulunduğun An'daki ömrü bir fırsat bil Ve onunla meşgul ol.
Ne geçmişe üzül, ne gelecekten kork! "
Mevlana
hayirli Gunler...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah (c.c) Razı Olsun Hocam

şeyma.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada toplantı görmek

selamünaleyküm,rüyamda evimizde toplantı olduğunu gördüm.İkram olarak ta gelen kardeşlerimize,çekirdek ve tatlı ikram ettiğimizi gördüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada parti,toplantı görmek; toplantı; cemaat; birleşme vs.
Bir toplantıya, davete katıldığını görmek, evinizde toplantı olduğunu görmek o toplantınin ,nedeni ,durumu ne ikram ettiğiniz ile değerlendirilir...

"İkram olarak ta gelen kardeşlerimize,çekirdek ve tatlı ikram ettiğimizi gördüm" kötü sözlere veya dedikoduya maruz kalmaya ,ortam yaratmaniza yorulur..
desenize bir toplanti ile iki farkli sonuç beklemenize bir taşla ile iki kuş vurmaya yorumlanir...

bildiğiniz gibi bir çekirdeğin iki neticesi vardır.
Ya gayret edip toprağın üstüne çıkar çiçek açar, meyve verir,
ya da toprağın altında börtü böceğe teslim olup çürüyüp gider.

insan için de iki netice var:
Ya fıtratının gereği olan tek bir Allah (c.c.)’a iman ve ibâdet ederek dünya toprağından cennete çiçek açacak,
ya da nefis haşaratına teslim olup insaniyetini çürütecektir...
Kissadan Hisse..Selametle...

acilangul1

Üst Alt