• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada tırnak kopması

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Gönül Ablacım, nasılsın?

Gece tuhaf bir rüya gördüm. Hayır olsun inşallah. Babam tırnaklarımı koparıyordu. Ama öyle böyle değil etimle birlikte üstten kesildi sanki tırnaklarım. Sadece parmak uçlarım kaldı. (canım yanmıyordu) Sonra ben kesilen yerleri geri yapıştırdım. Aralardan kan sızıyordu fakat olmuş gibiydi. Babam evin içinde peşimden geliyordu. Bende odama girip kapımı kilitledim. Rüyam bu kadar. Kafama takıldı biraz. Çünkü çok net bir şekilde gördüm.

Allah'a emanet ol. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hos geldiniz..
Hayirdir insallah..
Tırnak kişinin kuvvet ve kudretidir
Rüyada tırnağının yok olduğunu görse iflas eder. Kuvvet ve kudreti azalır.
Kardesim Babaniz ile bu gunlerde bazi ufak tartisma veya uyari alirsaniz bilin ki Size olan Sevgisindendir..

"Âlemlerin Rabbi olan Allah dilemeyince siz dileyemezsiniz."
Tekvir suresi ayet 29:

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Rüyada kırık tırnak görmek

Rüyada kırık tırnak görmek,rüyada tırnağın kırıldıgını görmek,rüyada tırnagın düştüğünü görmek,rüya görmek,rüyada kırık görmek

Selamu aleyküm adminim hayırlı forumlar ve ayrıca miraç kandilimiz mubarek olsun cümleten.

Adminim dün gece rüyamda hangi parmağımın tırnağıydı hatırlamıyorum
bir tırnağımın kırık (çatlak) olduğunu ve kırık olan kısmı ben koparamadım ama belirli aralıklarla döküldüğünü gördüm.
Aceba bu neye elamettirsaskn..

Aslında gece gördüğüm rüyayı sabah uyandığımda hatırlamazdım ama bu rüya kafama takıldı ve hatırladığım yerleri yazdımxxzzl..

Selam ve dua ilekgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum Adminim Size de hayırlı forumlar ve miraç kandiliniz mubarek Rüyaniz Hayr olsun..
Bazen çevremizdekiler yada Sevdiklerimiz biraz kırık,biraz kafadan çatlak, cddvb..yada hareketleri anlaşılmaz olsa da bize göre bizim gibi iyi insani Hak etmeseler diye düşünsek bile sanırım;Herkes konuştuğu zaman kendince haklı olur..ilginç::.

Et tırnaktan ayrılmaz,kopamaz,koparılmaz.! tırnak etinden koparılırsa bu durumda da daha büyük problemlere davetiye çıkarttığımızın FARKINDAMIYIZ... islikcalan

Tırnak kişinin kuvvet ve kudretidir
Rüyada tırnağının yok olduğunu görse, iflas eder. Kuvvet ve kudreti azalır.
rüya da tırnağın kırılması görmek ;malini ve kuvvetini ,sevdiklerini kaybedebilr Allahu Alem..

"bir tırnağımın kırık (çatlak) olduğunu ve kırık olan kısmı ben koparamadım ama belirli aralıklarla döküldüğünü gördüm"
her şeyin bir vakti ,zamani vardır!zamani gelince zaten her kes her şey kendi kendine dökülecek olmasina yorumlanir..

Saç sefadan tırnak cefadan,stressden uzar ve kırılır...aassd..
Selametle...

TIRNAK NEDEN KIRILIR?
Tırnak bazı omurgalılarda ve insanlarda parmak ucunu koruyan ve örten keratinize bir yapı, bir proteindir. Mineralize bir doku değildir.
Tırnak da kurur ve nem kaybeder ve kırılır.;dolaşım bozukluğu demir ve Su eksikliğinde ilk belirti tırnağın kırılganlaşması, yüzeyinin çukurlaşması veya pürüzlenmesidir.

En çok dolaşım bozukluğu, demir eksikliği veya mantar sebebiyle tırnaklar kırılır. Hemen paniklemeyin!
Tırnağın kırılmasını nasıl önleriz?
lütfen bir demir testi yaptırın. Anemi kırılmaların ilk sebeplerindendir. Demirin fazlası zararlıdır, vücutta birikir, lütfen test yaptırmadan eş dostun tavsiyesiyle
demir hapları almaya kalkmayınsasi..

Üst Alt