• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada teyze görmek

yaseminecrin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,
Şu aralar hem maddi hem manevi bir takım sıkıntılarım var. (Tabiki buğunüme çok şükür) evli ve 4 yaşında kızım var.
Rüyamda, teyzem öyle güzel bir ışık var gibi bir yerde minderde oturmuş, kucağında bir bebek hem de kundakda sarılı emziriyor çocuğu, gögüsündende süt geliyor... Teyzem 2 çocuğu var ikisinin de yaşları oldukça büyük.
Yorumlarsanız çok mutlu olurum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar kardesim.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
herşeyi mutlaka geçici! Sizin yasinizda iken benim de bir cok maddi manevi bir takım sıkıntılarım ve 4 yaşında kızım vardi...
İnsan, dünyada karşılaştığı olaylar karşısında gösterdiği tavırlarla, sahip olduğu ahlakla ve içinde taşıdığı niyetiyle denenmektedir..

keske bunlari O zaman bilseydim..ne kendimi nede evladimi o kadar yipratmasaydim..kendimin ve evladimin Psikolojisini bozmazdim..
o gunlere dönüp o hatalarimi düzeltmek icin simdi herseyi verirdim de nafile o yuzden benim hata ve eksiklerimden baskalari ibret alsin diye burada hizmet vermekteyim..
Ya ibret alirsiniz ya da Ibret olursunuz.. secim Sizin.. ben gec kaldim ama Siz gec kalmayin kardesim...
ne kadar cahilmisim!!

Allah-in Bize Takdir ettiklerini verdiklerini beğenmiyormuyuz.. ? Beğenmediklerimizi değiştirme gücüne sahip miyiz ? Hayir degiliz ehh o zaman...
Eğer kısmet ve kaderimizi beğenmiyorsak; kadere itiraz etmiş oluruz..
Başını sert bir duvara vur vur çek! Ne olacak !? Başın acıyacak… belki kanayacak acı çekeceksin… Sana bir kârı oldu mu?
Sıkıntıdan başka ne kazanacaksın? Hem kendini, hem çevrendeki Sevdiklerini acıtacaksin...Aklını kötü bir alet olarak ,kendine karsi kullanacaksın.
Kader; iman zincirinin en son halkasıdır. Diğer imanın şartlarından, kalp ve akıl mutmain(tatmin) olmasıdır..
ÖNEMLİ OLAN OLUŞAN OLAYLAR VE HADİSELER DEĞİL !. OLAYLARA KARŞI BİZİM GÖSTERDİĞİMİZ TEPKİMİZ VE YAKLAŞIM
ŞEKLİMİZDİR.

"Şüphesiz Allah, insanlara hiçbir şeyle zulmetmez. Ancak insanlar, kendi nefislerine zulmediyorlar."
Yunus Suresi, 44

Rüyada teyze görmek,hayırlı bir rüya olup tıpkı ana görmek gibidir.
Anne görmek ise, hayır, bereket, uzun ömür ve murada delâlet eder.Bu rüya beklenmedik bir kişiden size miras veya büyük miktarda para ,yardim, destek alacaginiza yorumlanir..
ayrica Rüyada teyze görmek aile özelliklerini ve değerlerini temsil eder. Kendi mirasına bir bağlantıdır.

Rüyada ışık bir çok sıkıntıdan sonra refaha ve huzura kavuşmak anlamındadır..
hayirli gunler...

Üst Alt