• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tesettürlü bayan görmek

karnator

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tesettürlü bayan görmek ne anlama gelir?
Hayırlı çalışmalar; Sizlerden bir rüya yorumu rica edecektim hocam. Ben şehir merkezinde kaldırımda yürüyordum. Başörtülü yeşil renkli tesettür giymiş 4 bayan görüyordum bu bayanlardan bir tanesi gözlerini benden alamıyordu bende gözlerini ondan alamıyordum. Yanında da bir arkadaşım vardı ona bu kız kim diye soruyordum. Tanımadığını söylüyordu. Biraz ilerledikten sonra benim eski sınıf arkadaşımın eşi olabilir diye düşünüyordum,ama tam emin değildim. Bu tanıyamadığım kız beni çok etkilemişti. Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de Hayırlı günler her şeyin hayırlısı Rüyanız hayr olsun.
Rüyada kaldırımda yürüdüğünü görmek ;
Maddi manevi gelişirken sıkı bir imtihandan geçeceginize, Sabır ve istikamette gidersen imtihanda başarılı olacak ve içindeki sıkıntidan kurtulacaginiza delalettir.
Bazende gerçek hayatında hedeflerine doğru emin adımlarla giderken bazı gereksiz davranış yada bir takım merakların yüzünden gereksiz yere kendini sıkıntıya soktuğunu ve bu yüzden belki de amacına ulaşmakta bir gecikme yaşadığını yaşayacağını ifade etmektedir.
Rüyada kaldırım görülmesi çalışmaklada tabir olunur.
amann kaldırım mühendisi olmayin da....

Rüyada tesettürlü bayan görmek;
rüyayı gören kişinin değer yargılarına bağlı, topluma uyumlu, aykırılıktan ve aşırılıktan hoşlanmayan, makul davranışları olan, saygılı, terbiyeli ve olgun bir kişi ,akılını kullanan çevrende bulunan tecrübeli insanlara danışıp onlardan fikir alan biri olduğu anlamına gelir.
bazende kafanın karışık olduğunu temsil etmektedir.
Bazende etrafınızdaki güzel insanlarla,Namazında niyazında ahlaklı,arkadaşlar edinin..
Bazen de Tesettürlü bir bayandan sevineceğiniz bir haber alınabilir..

Ayağını sıcak tut, başını serin; gönlünü ferah tut düşünme derin..Bir kapıyı kapatan ALLAH, Bir diğerini açar muhakkak,
sen gönlünü ferah tut, sabrın ödülünü verecektir HAK...!!!.
selametle..

karnator

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam rüya yorumunuzun yerinde olduğunu söyleyebilirim. Çünkü şimdi içinde bulunduğum durum insanı sabırsızlığa sürükleyebilecek bir olay. Ama ben bunun farkında olarak sabırlı davranıp dua ile kendimi bu bunalımdan kurtarmaya çalışıyorum. Belki de bu rüya benim için bir işarettir. Sabırlı ol diye. Çünkü bu durumda ya isyan var ya da sabır. Sabır çok acı olsa da doğrusu bu olduğu için bundan şaşmamak gerekir. Burada siz de aracı olduğunuz için Allah'a sayısız defa şükürler olsun. İnanın ben yaklaşık bir 20 gün dua etmeyi ihmal ettim namazları eskisi gibi huşu içinde kılamadım. Bu yüzden doğru düzgün rüya bile göremedim ve gördüğüm rüyaları kalktığım zaman hatırlamaz oldum. İnanın bilinçaltı rüyaları dışındaki bütün rüyalar bir işaret taşır. Gerçi hocam bu sizin uzmanlık alanınız ama yorumlarınızı okuyarak bizlerde bir şeyler öğrendik artık. Gerçekten sabırlı olmam gereken konu kız konusuydu çünkü son on gündür bir kıza ilgi duymaya başladım ama inanın fiziksel olarak çok da güzel değil ama konuşması, oturuşu, her haliyle yüreği güzel bir insana benziyor ben de biraz sabırsızlandım şöyle dua ettim Allah'ım eğer bu kız hakkımda hayırlı değilse bu aşkı kalbimden söküp atın bunu bir dost bir arkadaş sevgisine dönüştürün dedim içimde bir sabırsızlık bir sabırsızlık ama ben sürekli dua ediyorum ve ümit ediyorum bu olmasa da bunun gibi takva sahibi, mütteki, saliha bir eş bana nasip kısmet olacak diye çok ümitliyim. Ve bu aralar tekrardan Yüce Rabbimin huzuruna çıktım ve dualarıma kaldığım yerden devam ettim inanın dua ederek bir rahatlama oluyor içimde. Allah'a emanet olun hocam...

Üst Alt