• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tersine akan dere görmek

balıkkadını

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tersine akan dere görmek.
Merhaba, ben bir kaç gün önce rüyamda normalde yol olan bir yerin dere olduğunu ve tersine aktığını gördüm. Sevdiğim kişiye ulaşmak için iki kere derede yüzmeye çalıştım. Su çok bulanıktı ve dere tersine akıyordu, başaramadım. Daha sonra güneşin batmak üzere olduğunu farkettim ve karşıya geçmem gerektigini kardeşime söyledim. Kardeşimde yanında bir arkadasıyla bana yardım edeceğini soyledi. Onlar yüzdüler ben dererye girdiğimde suyun durgun, berrak ve az derin olduğunu gördüm. Önceden kuzeye doğru yüzerken bu sefer doğuda olan bir deniz fenerine yüzdüm. Fener çoğunlukla beyaz ve biraz da kahverengi idi, içine girdiğimde çok buyuk ve ferahtı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada tersine akan dere görmek;
Hayattınızda ters giden bir şeyler,bir karar bir eylem, bir seçim ....

Herkes gider Mersin’e, biz gideriz tersine.
Bir işin doğrusu, düzgünü ,adabı, usulu,uslubu varken tersini ve yanlışını ,inat yapmaya ne gerek var ?
İşin tersini yapmak kimseye yarar sağlamaz, boşuna zaman ve emek kaybıdır.
Akıntıya (karşı) kürek çekilmez...

'Düşün; Her sey üstüne üstüne geliyorsa eğer, Belki de sen ters gidiyorsundur..'

Rüyada fener görülmesi;
aydınlık günlerin yakın olduğuna yorumlanır

Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!! çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye...

İnsanların başına ne geldiği değil, o durumda ne yaptıkları önemli...
Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder.
Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor.
Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir. Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz.
erdemli insan olmak, kâmil insan olmak önce iç disiplinlerini, iç denetimini, iç frenlerini düzenlemekle olacaktır..selametle.

acilangul1

Üst Alt