• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada telefon çaldığını görmek

leylaonur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar, rüyam hayırlı olsun inşallah rüyamda bir mağazadan cep telefonu çalıyordum tam kapıdan çıkarken alarm çalıyordu ve güvenlikler bana doğru koşmaya başladı uyandım.
hayırlısı ile tabir ederseniz sevinirim .
Allah cc. razı olsun Hayırlı ve bereketli Ramazanlar .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam hayırlı ramazanlar rüyaniz hayırlı olsun inşallah ama Rüyanız maalesef pek hayırlı bir rüya değildir.
Sıkıntı dert tasa endişe işaret etmektedir.

Rüyada telefon çaldığını görmek ;Gördüğünüz rüya yaptığınız bir şey yada söylediğiniz bir söz nedeniyle işlerinizin altüst olacağına isarettir..
Kendinizin hırsız olduğunu, cep telefonu çaldiginizi görmek;anı kurtarmak için geleceğinizi tehlike attığınız anlamını taşır..

Kendinizi her konuda geliştirmeye bakin!!anca o zaman bir birey kamil insan ve huzuru kendi icinizde ve cevrenizde bulabilir ve sevdiklerinize hissedirebilirsiniz!!
Hepimiz yaşadığımız süreç boyunca Cenab-ı Hakkın bize verdiği roller ve kazandığımız sıfatlarla var olmaya çalışırız.
Rollerini hakkı ile yerine getiren bireyler hem kendi dünyalarında hem de Sevdiklerinin dünyasında var olan kısmı ile karşısındakine huzur ve mutluluk verir...
KENDİNİZE GELİN! KENDİNİZE...

Üst Alt