• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tecavüz görmek

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMIN ALEYKÜM nasılsınız dilerim rabbim iyilik versin sayın yorumcum abimle eşinin arası biraz kötü eşinin ağzı biraz bozuk abime çok kötü davranıyor ve abim dün gece eşini görmiş şu şekilde abimi yengem bağlamış tecavüz ediyormuş anlatmıyor ama belli çok korkmuş zorla bana sahip oluyordu diyor abim namazını kılar kendi halinde biri ben bu rüyaya hiçbir yorum yapamadım.hakkınızı helal edin allaha emanet olun inş.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim.. Hayirdir insallah..
bazen bazi ruyalari yorumlarken zorlaniyorum cunku kainatta herseyin iki yönü vardir..

Rüyada tecavüz ettigini görmek ;İnsanın kendi yetki ve sınırlarını aşması azgınlığa, yaptığı zulümden dolayı göreceği cezaya delalet eder.

Rüyada kendi eşi tarafindan tecavüz edildigini görmek;
Tecavuz eden, tecavuz edilenin HAKKINA girdigi ama bu verilmiyen bir HAKKIN alinmasi, isyani seklindede yorumlanir..

tecavüze uğramak;
Evlilik ve Cinsel hayatınızın yolunda gitmediği, sıkıntılı günler yaşayacağınıza ayrica sorumluluğunuz da size yüklenen görevleri yerine getirmeniz gerektigi anlamına gelir...

ortada bir suc varsa inanin iki tarafin da eksikliklerinden gelir..
Hayirli gunler..
(ins. bu yorumu agbinize okursaniz o ne demek istedigimi anlar..)

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
tecavüz

selamun aleyküm gönül sızım hocam

1-rüyada iki yabancı adamın bir kadına tecavüz etmeye kalkışması tecavüz etmesi ne olabilir

2-rüyada tanıdık birinin tecavüz etmesi bir bayana ne olabilir

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
rüyalar insanın ruh hali, iç dünyasının uykudaki yansımasıdır...
Rüyada tecavüz edilmek, tecavüze uğramak genç kizlar tarafından sık görülen bir rüyadır ve bundan bahsedilmek istenmez...
tecavüze uğramak;
hayatınızın yolunda gitmediği sıkıntılı günler yaşayacağınıza kORKU ve evham arasinda kaygı depresyon da olduguna da isarettir..

rüyada tanıdık birinin tecavüz etmesi ;Tecavuz eden, tecavuz edilenin HAKKINA girdigine de isarettir..
Hayirli gunler...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Kesinlikle doğru hocam gerçekten kaygılarım var sıkıntım var br konuda acaba o konuyu yapmamın işareti olabilirmi? Bir karar vericem acaba o mu diye düşündüm ama hayırlısı olsun. ALLAH razı olsun hocam...selam ve dua ile...

rüya23

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Nişanlımın Akrabalarım Tarafından Tecavüz Edildiğini Görmek

Selamun Aleyküm.
Rüyamda şuanda ikiside Askerde olan 2 kuzenim tarafından Nişanlıma tecavüz edildiğini ve onların duruşmasına katıldığımı gördüm. Lütfen yorumlarmısınız.

Üst Alt