• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada taze balık görmek

EMİNEELİF

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm.. Rüyamda kardeşimle beraber iki iş için bir yere gittik işimiz çok geç bittik geceye doğru dönerken yolda bişeyler yiyelim dedik çok acıkmıştık.Yol üzerindeki bir balıkçıya girdik oturduk İstediğimz hiçbir balık yoktu normaldi ama saat gece olmuştu bizde kalkalım o zaman dedik, garson dedi ki ; Birazdan şu tezgahtaki balığı kesicez dedi ondan yersiniz hemde çok Lezzetlidir dedi, bizde başımızı çevirip arkadaki tezgaha baktık kocaman birşey vardı tezgahın üstünde ama üzerinde branda gibi örtü vardı ve birden üzerindeki örtüyü çekip aldılar kocaman bir kılıçbalığı burnunda uzun bir kılış ve dev bir balık daha canlıydı, çok güçlü görünüyordu kimse yaklaşamıyordu birşey olur diye.Masmavi canlı çok güzel görünüyordu.Hayırlı günler dilerim, şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve berekatuhu kardeşim. Hayırdır inşallah hayırlara vesile olsun.
Kısmetlisin diyelim Rüyada balık görmek ; mal ve ganimet kismette delâlet eder.
Rüyada kılıç balığı görmek; gercek Dostlarinizin tavsiyelerine uymanız gerektiğine, herkesin sözünü edeceği büyük zenginliğe ve hayirli bir nasip, kismet olarak tabir edilir.

Hepimiz hayal kurarız. Hatta bazılarımız hayalperesttir.
İnanırmısın bende zaman zaman kendimi hayal aleminden alamıyorum.
Hayalimde bir çok olayı kurguluyorum. Tabi birçoğu da asla gerçekleşemeyecek olaylar. İnanırmısın bazıları için daha sonradan iyiki gerçekleşmemiş diye seviniyorum.

Her şey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki rahat edesin.”
Herkesin bir planı projesi hayaleri vardir... Ancak en güzel plan ve proje Allah'a ait olandır...
Bizim planımız ve projemiz de O'nun plan ve projesi ile uyumlu olmalı ki her an mutmain ve Huzurlu olabilelim..
Hayırla kalın.

Üst Alt