• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Tayyip Erdoğanı görmek

O

okan96

Kayıtsız
Misafir
İyi gunler, rüyada Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek ne anlama gelir! Ben dun aksam ruyamda Recep Tayyip Erdogan'i genc halinde gordum ve makam arabasi ile yanimiza geldi. Bu arada yanimda da yasli bir amca vardi.. Recep Tayyip Erdogan yanimiza geldiginde ben elini optum va yanimdaki adamin yardima ihtiyaci vardi Recep Tayyip Erdoğan bana cuzdanini uzatti ve bir 25 bir tane 50 bir tane de 10 kurus verdi. Benim de zor durumda olmama ragmen bana verdigi parayi ben o yasali amcaya verdim. Bu ruyanin tabiri nedir bilen arkadaslarimiz varsa yorumlayabilir mi...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Size de Hayirli ve iyi gunler efendim..
Hos geldiniz misafir kardesim..
Lutfen formumuzdaki Ruya nedir ve nasil tabir edilir gibi konulari okumanizi tavsiye ederim.. olayi daha guzel kavrayabilme acisindan onemli..
Size Hasret kardesim diye hitap etmek geldi icimden..

Rüyada zamanin cumhurbaşkanini (Rüyada Tayyip Erdoğan)'ı genc gormek cook ilginc..
iltifat etmesi veya hiddetli davranması, güler yüzlü veya asık suratlı olması, sakin veya tedirgin davranması, kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yapılır...
Siz ne kadar guzel bir insansiniz ki hurmet ile ellerini opmussunuz..ve size verilen bozuk paraya kendinizin ihtiyaci oldugu halde bir baskasina yardim etmissiniz.. sanirim siz genc bir insansiniz!
insallah yaptiginiz bir hizmet ve guzelik karsisinda simdi olmasa bile hayatinizin ilerideki safhasinda devlet kamu hizmet
olarak guzel bir makama, meslege ulasacaksiniz..
Allahu alem...
Rabbim bana dayanma gücü ver; bulanık aklım... Kim oynuyor tefsiriyle yaşamın..

H

Hikmetdir

Kayıtsız
Misafir
Ruyada Recep Tayyip Erdoğanı Görmek Neye İşarettir

Selam, rüyada recep tayyip erdoğanı görmek(Sayın cumhurbaşkanımızı)ne anlama gelir.? Beni aydınlatır, rüyamı yorumlarsanız minnettar olurum. Rüyada cumhurbaşkanımızı net olarak göremedim ama kendisi olduğunu biliyordum. Çok kısa bir şeyler söyledi bana, ne söylediğini hatırlamıyorum. Hatta çevrede ne vardı, nasıl bir ortamdı onu dahi hatırlayamadım. Tek hatırladığım ruyada recep tayyip erdoğanın benimle konuştuğu. Rüyada ben hiç konuşmadım sadece onun sesini duydum. Ne demektir acaba?

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Selam kardeşim.Rüyada recep tayyip erdoğanı görmek devlet erkanından birini görmekle aynı şekilde yorumlanır. Büyük nimet, rızık, bereket habercisi olarak yorumlanır. Genel anlamda rüyada devlet büyüğü görmek yükseliş demektir. Rüyada recep tayyip erdoğanı görmek, evine misafir etmek de rızkın artacağına işaretle tabir olunur.

Üst Alt