• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tavaf etmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Kabe'yı usulüne uygun olarak tavaf etmek sıkıntıdan kurtulmaya, tövbe etmeye, Cehennemden kurtulmaya, adağını yerine getirmeye, ehil olan için önemli memuriyete; Kadının, erkeğin veya başka bir şeyin etrafında tavaf ettiğini görmek ona aşırı sevgi besleemeye ve akılsızca yapılan işlerden dolayı dünyalık ve uhrevi zarara uğramaya delalet eder.

Günahkâr bir kimsenin rüyasında Kâ'be'yi tavaf ettiğini görmesi; o kimsenin tevbe ederek cehennem azabından kurtulacağın eğer bekâr ise evleneceğine, eğer tüccar ise işlerini genişleteceğine eğer fakir ise zengin olacağına ve eğer zengin ise mal varlığının dal da artacağına yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında hacca gidip Kâ'be'yi tavaf ettiğini görmesi o kimsenin İslâm'ın tarif ettiği şekilde bir yaşantısının olduğuna, Allah tarafından büyük sevaba kavuşacağına, eğer bir korkusu varsa bundan emin olacağına, eğer borçlu ise borcunu ödeme imkânlarına nail olacağına ve eğer fakir ise rızkında genişleme hasıl olacağına işaret eder.

Hasta olan bir kimsenin rüyasında Kâ'be'yi tavaf ettiğini görmesi; o kimsenin şifa bulup iyileşeceğine, bekâr bir hanımın rüyasında Kâ'be'yi tavaf ettiğini görmesi; iyi bir erkekle evleneceğine, eğer hamile ise iyi bir çocuk doğuracağına işaretle tabir olunur.

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada umreye gitmek kabeyi tavaf etmek

es selamu aleykum verahmeturullahi ve bereketüh
gönül sızı abla, eşimin rüyası.
eşim rüyasında umreye gitmiş. kabenin etrafında koşarak etrafında dönüyormuş.
Allah azze ve celle sizden razı olsun.
özge,25,evli,ev hanımı,bursa

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum Selam verahmeturullahi ve bereketüh
Hayirdir insallah;
Kabe'yı usulüne uygun olarak tavaf etmek sıkıntıdan kurtulmaya tövbe etmeye maddi, manevi ferahlik ve huzura delaletir..

serenaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
kabeyi tavaf etmemek

İyi günler aynı rüyayı bir yıl arayla biraz farklı olarak görüyorum. İlk önce kendim hakkında bir kaç açıklama yapmak istiyorum, bir süre cemaat bağlantımdan sonra şimdi kendime deist diyecek kadar felsefe ve inanç sistemleri hakkında bilgi sahibiyim. Şimdi geçen yıl kendimi kabede görüyorum ve tavaf etmek istemiyorum, beni ikna etmeye çalışanlar var çevremde ikna olmuyorum. İlk rüya bu etkisinden uzun süre kurtulamadım dün akşamda yine kabedeyim astral bir yolculuk yapmışım ki daha öncede rüyalarımda bu yolculukları yaptım, evreni gezdim ama bu sefer atmosferden çıkmıyorum, kuş bakışı kabenin üstündeyim tavaf edenlere bakıyorum. Onların görmediği bir nur görüyorum bir ışık inanç sistemleri konusunda kendisine danıştığım ve daha önce ki rüyamı anlattığım arkadaşımın sesini duyuyorum yine tavaf etmemekte kararlımısın. Bu kadar, en kısa sürede cavap verirseniz sevinirim tekrardan iyi günler..

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
İyi günler serenaz kardeşim. Selamların en güzeli Allahın selamıdır. Selamünaleyküm demek, ben müslümanım, benden sana zarar gelmez ben senin kardeşinim, kardeşine nasıl güvenirsen bana da öyle güven, senin canına, malına namsuna ben zarar veremem. Çünkü ben Allahdan korkarım demektir. Siz bahsettiğiniz inanç sistemleri üzerine oldukça bilgili olduğunuzdan bunu da mutlaka bilmektesiniz. Rüyanıza hayırdır inşallah diyelim ki Rabbim hayra çıkarsın.

Serenaz kardeşim islamdan başka farklı inanç sistemleri ile kafanızı meşgul etmeyin. Allahın yoluna gelin onun ipine sarılın. Çevrenizde Sizi İslama davet eden varsa uyun, dinleyin. Bu apaçık davete icabet edin şeklinde rüyanız yorumlanır. Hayra kalın

zekidamar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, rüyamda kabeyi 1 ay tavaf ettiğimi görüyordum sanki başkasi tavaf etmişti ama bende olabilirim tam hatırlamıyorum. Bu sefer ben 1 ay kabeyi tavaf edeceğimi görüyordum yani tavaf etmeye basliyordum. Uyandim sabah namazına karsi Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum Selam verahmeturullahi ve bereketüh
Hayirdir insallah;
rüyada kabeyi tavaf etmek ;
Kabe'yı usulüne uygun olarak tavaf etmek sıkıntıdan kurtulmaya tövbe etmeye maddi, manevi ferahlik ve huzura delaletir.. selametle..

Üst Alt