• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada taş görmek

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm,
Rüyamda üniversiteden beri tanıdığım en yakın arkadaşımı gördüm. Biz beraber yürürken yerde 'biz üniversitede jeoloji dersi görmüştük' o derste gördüğümüz taşlara benzer parlak gri taşlar vardı. Sonra ben işten çıkarıldığımı arkadaşıma bir türlü söyleyemiyodum. Bu arada işten çıkarıldım. Neyse sonra elimde öyle alelade sıradan mat bir taş var. Yalnız taşın bir yeri yumuşak bastırınca yamulmaya başlıyor. Güya içinde kurt varmış. Biri taşı çekiştiriyor. Çektikçe bir kule şeklini alıyor ve çektikçe uzuyor. Sonra ben çekince içindeki kurtun geleceğinden korktuğum için çekene kızıyorum. Taşı çeken de 'üniversiteden bir arkadaşım vardı 1. sınıfta ortalamasını yüksek tutup Bursa'ya geçiş yapmıştı.' galiba oymuş. Böyle bir rüya gördüm. Hayrolsun inşaallah. Yorumunuzu beklliyorum. Şimdiden teşekkürler.vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyaniz Hayr olsun..
İnsanı taş yada kırık kalpli yapan bu dünyanin peşinden fazla koşmayın !! ne kadar çok koşarsaniz o kadar elinizden avcunuzdan kaçacaktır.
Eğer dikkatinizi diğer şeylere yöneltirseniz..O sizi kovalayacaktir..

Kızım, tıp fakültesine bir türlü giremiyordu..MCAT exam testini bir türlü geçemiyor. Başarılı olmak için denemediği yol kalmamış!O halen zorluyordu..
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur!
Ya da farklı birşey ,farklı bir yöntem denemen gerekiyordu...

baktim ki bu onu cok olumsuz etkiliyor..taş kalpli,sinirli, asabi yapiyor Ruh haline zarar verip Deprasyona gireceğini fark ettim!!
Çalıştığım hastanede ona gönüllü bakıcı olmayi ,insanlara bir şekilde faydali olup MCAT testini kafasindan bir süreliğine atmasini istedim tam 6 ay gönüllü bakıcılik yapti ve
oradan reference Mektubu alarak gönüllü hizmetten dolayi tıp fakültesine kabul edildi...
Her şeyin bir vakti ve sebebi Hikmetti vardır.

Rüyada görülen taş; katı kalpliliğe, cehalete, gaflete işsiz kimseye çok karışık durumlarla karşılaşacağınızı işaret eder
İçine kurt düşmesin..İçinizi kurt yemesin!!sırıtık.:,

PSİKOLOJİK YORUMU;
kendinizi sıkıntılı ve kötü hissettiğiniz anlarda olayların iyi yönünü de görmeye çalışin..
Pozitif düşünce derken olayların olumsuz yönlerini vurgulamaktansa olumlu yönlerini görmeyi ,bulmaya bakin!!
Bu düşünce sistemine pozitif denmesinin nedeni, her koşulda pozitif enerjinin tetiklenmesini sağlaması ve bize dönen sonucun pozitif olması,
böylece insanı her zaman aktif ve sağlıklı kılmasıdır.
Günlük dilde kullandığımız ve çok anlaşılır eski bir deyiş olan "bardağın dolu kısmını görmek" pozitif düşünce tarzını, "boş kısmını görmek" ise negatif düşünce tarzını bize açıklar.
Aynı olaya ya da duruma pek çok farklı açılardan bakabiliriz.
Bu yollardan biri olumlu bakış açısıyla durumu değerlendirmek diğer yol ise olumsuz ya da karamsar bir bakışla olayları değerlendirmektir.

Hayatta başımıza gelen olayların olumsuz taraflarını görmektense olaylara iyi tarafından bakmayı öğrenebilmek yani bardağın dolu kısmını görebilmek bize her zaman yardımcı olur...
Selametle...

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Allah razı olsun. Sağlıcakla kalın. Hoşçakalın:)

Üst Alt