• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tanımadığın bir erkek görmek.

gülenyüz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, rüyamda tanımadığım birini gördüm ama şöyle yani daha önce gördüğüm biri ismini bildiğim biri sadece yüzyüze gelip karşılıklı tanışmadık. Bu kişiyle rüyamda arkadaş ortamımızda ortak arkadaşımız var oda vardı birlikte görüşüyorduk tanışıyorduk ve aynı anda sevgili oluyorduk,sarılıyorduk vb. bu neye işaret eder? bu kişinin son zamanlarda çok resmini gördüm belki olabilir ama yüzyüze tanışmadığımız halde ona karşı bir şeyler hissettiğimin mi göstergesi?

Çiçek,16,öğrenci,bayan,ankara
Teşekkür ederim şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim.. Hayirdir insallah..
rüyada tanımadığın insanlar görmek;
yeni arkadaslar edinmeye ve her halukarde Temkin ve Tedbir icinde olmaniz gerektigine bir uyariya isarettir.

rüyada hayalet şehir gormek;icinizdeki korkukurgu. hayal Kaygı Yaşanan yoğun duyguların etkisinden kurtulup;hayat ve gercekler ile yüzleşmeniz gerekliligine isarettir..

sepide

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tanıdığım bir erkeği uzun saçlı görmek

Selamun Aleyküm. Elbette her rüyanın bir yorumu vardır. Ben, bir kaç ay evvel görüştüğüm, fakat sebep göstermeden artık benimle görüşmek istemediğini belirten ayrılan erkek arkadaşımı, omzuna kadar uzun, siyah ve dalgalı saçlı halde gördüm. Ne parası idi hatırlamıyorum ama, periyodik olarak veriyor olduğum bir parayı veriyordum rüyamda. Parayı teslim almak için gelmişti. O esnada yanımda, daha önce bir kere gördüğüm evli kız arkadaşı da vardı ve onunla sohbet ediyordum. Allah hayırlara çıkarsın inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yolculuk.jpg

Aleykum selam Hayirdir insallah..Allah hayırlara çıkarsın inşallah.
Rüyada erkek görmek hayra yorulur.
rüyada ayrılan erkek arkadaşını görmek;bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi,cevapsiz sorular neden ve nicinlerin semboludur...
Saçının uzun olduğunu görmek; üzüntü ve sıkıntı yaşadigina alamettir...…
bu gunlerde Tedbir ve temkinli olun.. bir insani iyice tanimadan hic kimseye baglanmayin...guvenmediklerinize SIRRINIZI acmayin...Para vermek ;gam, keder, dedikodu..
Gitmis,sizi terk etmis ,ruh ve duygusal sorunlari olan insanlarin kuyruğuna basmayin..

Kaybettim sandıklarım kurtulduklarımdır belki. Unutma kimi gittiği yeri mutlu eder kimi terk ettiği yeri...sırıtık.:,

Ne kadar dağınık bugünlerde düşüncelerim...
Ta'bir etmeli tamir edilemez düşüşlerimi...
İç'imde hüzünlü bir keman tınısı
Tarifsizlik var güncelerimde...
Yüreğim yolculuk nereye ?
Geçmişten,yeterince Yara almadın mı?
İnsan giderken yüreğiyle beraber gitmelidir. Yoksa gittiği yerde barınamaz
Selamet ile hayra Kalin..

sepide

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. çok haklısınız. teşekkür ederim.

sera

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tanımadığın bir adam görmek

Rüyamda tanımadığım bir adam bana ismini söyledi ismi ARAFİ miş ve ben bunu duyduktan sonra uyandım ne anlama gelir.

Büsra57

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda tanimadigim bir erkek görmek

Selamun aleyküm.
Rüyada hiç tanımadığım birini gördüm ve yorumunu merak ediyorum.
Rüyamda hic görmedigim ve hic rastlamadigim benim yaslarimda bir erkek gördüm. Onunla iyi arkadas gibiydik konusup gülüyorduk. Cinemadan geri gelirken onun arabasiyla bizim eve dogru gidiyorduk. Eve varmadan önce ben ona söyle söyledim " evinin yakinlarinda dur ben buradan yürüyelek eve giderim. Sende sonradan gelirsin bizim beraber geldigimizi kimse görmesin." Ben eve yürürken sokakta tamir yapiliyordu. Sonra ben eve vardim kardesim disardaydi ve iki yabanci kadinlarla konusuyordu. Bizim eve gelmek istiyorlardi. Ben ve kardesim eve girerken o geldi ve bende ona sordum nerde kaldin diye o da dediki ara yoldan geldim. Sonrasinda beraber bizim eve giriyormusuz.
Rüyami yorumlarsaniz cok sevinirim. Merakla bekliyorum.Hayirli cumalar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyanız hayrolsun ..
rüyada tanımadığın bir erkek görmek;
yeni arkadaslar edinmeye ve her halukarde Temkin ve Tedbir icinde olmaniz gerektigine bir uyariya isarettir.

rüyadaki hiç tanınmamış kişi bütün tanıdıklarınızın farklı ve bilinmiyen bir yüzü olabileceğini de unutmayin...
Tedbir ve Temkin ya huu Selametle..

Nurun Ala Nur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm dün gece rüyamda 23-24 yaşlarında, genç tanımadığım bir erkek gördüm.Gerçek hayatta tanımadığım hiç görmediğim biri. Elinde bir poşet vardı.Poşetin içinde Kur'anı kerim,boyna takılmalık cevşen ve iki tanede cam şişe içinde dua yazılı kolye vardı. Sonra rüyada bir bayanın bana ismimle hitap edip 'gel ve bunları bu gence tak ,ancak bunları bu gence sen takabilirsin dedi'. Sonra bende gittim ilk cevşeni boynuna taktım o genç erkeğin sonra bana kuranı kerimi göstererek bunu sineme yani göğsüme tak dedi bende 'bunu taşıyamazsın göğsünün üzerinde ' dedim o da olsun sen tak dedi ve uyandım.Çok merak ettim.Yorumlarsanız çok sevinirm.Allah razı olsun şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Belki bu günlerde bu konularda cevşen,cam şişe içinde dua yazılı kolye ,buna benzer farkli sitelerde fikir,Psikoz, düşünce ve duyunun yoğunluğu var..
Hayat Maddi,manevi,kimyasal, duygusal bir ölçü ve denge üzerine kurulmuş böyle devam ederseniz korkarim ki aklinizin kimyasal dengesini bozup ;Panik atak ve deprasyona girebilirsiniz..Kendinize gelin kendinize Yoksa Hayat Sizi terleterek,dersinizi veririr..

Bazen İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüyalar olur..
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz...

rüyada tanımadığın bir erkek görmek;

rüyadaki hiç tanınmamış kişi bütün tanıdıklarınızın farklı ve bilinmiyen bir yüzü olabileceğini de unutmayin...
Tedbir ve Temkin ya huu Selametle..

benekli

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanışmadığın bir erkek görmek

Selamün aleyküm
Ben gerçek hayatta bir kaç kez gördüğüm ama tanışmadığım bir erkeği iki kez rüyamda gördüm. İlk rüyamda bu erkek benim evimin penceresinin önündeydi. Ben onu görünce çok heyecanlandım. Pencereme kahverengi boncukları irice bir tesbih ve mesaj yazıp bir telefon bıraktı. O erkek mesajı ve tesbihi bana bırakmıştı. Hemen pencerenin önünden ayrıldı. Ben telefona baktım ve mesajda Fil ve Felak yazıyordu. İkinci rüyamda ise arkadaşımla birlikte bir çiftliğe gittik. Aynı tanımadığım erkek yanında kahverengi bir atla bekliyordu. Sonra hiç konuşmadan bir arabaya bindik. Arabanın önünde o erkek ve arkadaşım oturuyorlardı. Bense arka koltukta onları dinliyordum. Din hakkında konuşuyordu. Ama ses tonu hiç beklediğim gibi değil diye düşündüm rüyamda. Sonra bir eve geldik. O tanımadığım erkek kolları ve paçaları sıvanmış vaziyette içeri girdi. Abdest almıştı ve kollarından abdest suları damlıyordu. Damlayan bu sular çok berraktı. Şimdiden Allah razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada tanışmadığın bir erkek görmek;yeni, iyi ve Hayırlı bir arkadaşlığı,nasip, kismet,berekette delalettir..
Rabbim karşınıza vicdan sahibi, içinde Allah korkusu olan inançlı insanlar çıkarmasına da yorumlanir..

Hayat yolunda;Önceliklerinizi ve hedefinizi belirleyin..Hedefinize uzun da olsa her zaman doğru yoldan gidin!!
doğru yoldan çıkarsanız !! yanlış yola sapar hem kendinize hem de Sevdiklerinize yazik edersiniz !!!

"Sakın şeytanın peşinden gitmeyin. Çünkü o sizin apaçık düşmanınızdır" Bakara, 2/208
Selametle..Hayra kalin..

ruyamruya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanımadığım bir adam görmek

Selamün Aleyküm Ben perşembe gecesi bir rüya gördüm;
Rüyamda Bir adam vardı tanımadığım bir adam 45-50 yaşlarında biraz kilolu 80 kilolarında diyiğim. Bana Tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım;Hayata nasıl bakarsan sana öyle gözükür bunun gibi yani bu manaya çıkan bir söz söyledi.Ben hiçbirşey demedim.Sonra rüyamda bunun rüya olduğunu anladım(.Sonra Benim bu rüyayı gördüğümde o gün üzüntülüydüm,sorunlarım vardı) ve rüyamda rüyam bittikten sonra rüyamda ailevi bir sorun yaşamıştık..Benim odama geçtik yatağa oturduk ben ortadayım sağımda annem solumda abim.Elimizde çantalar içinde eşyalarımız.Hepimiz üzüntülüyüz Ve annem kendisinin rüya gördüğünü söylüyor tam anlatcakken ben bölüyorum ve diyorum ki;aa ben bir rüya gördüm derken birden rüyamdaki adam odama geliyor yüzünde büyük bir gülümseme adamın yüzünde bir ışıltı bir nur var kafasında maden işcilerinin taktığı şapkamı diğim onlardan hani küçük kızlar bir o yana bir bu yana sekleye sekleye yürür öyle yürüyor bana doğru ben çok korkuyorum gelme diyorum gelme gelmee nolur gelme o aynı gülümsüyor geliyor.Annem ve abim onlar sanki birşey görmüyorlar ve beni duymuyorlar başları yerde üzüntülüler ve ben birden gelme diyorum ve başımı yere eğiyorum ve kaldırıyorum baktım gitmiş yok adam ve sonra aklıma adamın madenci olduğu 1gün önce okuduğum kuranlar ve onları somadaki madencilere göndermem geliyor,ve şaşırıyorum ve rüya burda bitiyor..
Uyanınca odama girmekten korktum rüya çok etkileyiciydi ve acaba psigolojik bilinçaltımla ilglimi düşündüm,O gün gerçekten ben üzgündüm yani sorunlarım vardı ve benim kurtulmak istediğim yorulduğum bir ailevi sorunumda geldi adam rüyamda odamdayken yani ..Biraz karışık oldu sanırım,Kusura bakma Gönül sızım ablam...Şimdiden Allah Razı Olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun..
rüyaniz cok Karışık ve böyle net olmayan Karışık rüyalar görmenizin çeşitli nedenleri vardir..O anki;Ruh haliniz, psigolojik bilinçaltıniz ile ilgili...

Rüyada tanımadığım bir adam görmek;
rüyadaki hiç tanınmamış kişi bütün tanıdıklarınızın farklı bir yüzü olabileceği gibi ta kendiniz de olabilir.
onu tanımaya çalışmaktan çok sana ne anlatmaya çalıştığı ile ilgilenilirse kendinizi ve çevrenizdekileri aslında ne şekilde tanıdığınız hakkında bilinç sahibi olabilirsiniz.

Hayat ve insanlar bir ayna gibidir..onlara nasıl bakarsan, onlarda sana öyle bakar. .

Gördüğün dünya bir aynadır ve gördüğün yansima sensindir..
Dünyayı değiştirmek istiyorsan aynadaki görüntünü değişmelisin önce.
Suçlamak ya da şikâyet etmek yaşamı daha fazla zora sokar.
Seni ilgilendiren her şey senin sorumluluğundadır unutma.
Başkalarında gördüğün şey sensindir aslında.Başkalarını iyi görürsen sen de iyi olursun.
Ne verirsen onu mutlaka alırsın.Sadece Sev mutlaka sevilirsin.
Anlayışlı ol ki anlayış bulasın. Dinle ki sesin duyulsun. Öğret ki öğrenesin.
Aynanın karşısına en güzel halinle geç ki,Gördüğün yüze bakıp mutlu olasın.

Unutma Her ilişkide olduğu gibi hayat-insan ilişkisi de karşılıklıdır. insan hayata ,sevdiklerine ne kadar ,ne verirse, bunun kat kat çoğunu (her ilişkide olduğu gibi) geri alır.

Bizler imtihan dünyasında sırlarla kuşatıldığımızın farkında olmalıyız. Hayatımıza, geleceğimize dair bütün tedbirleri almalıyız.
Bundan sorumluyuz. Doğru olanı, iyi olanı, faydalı olanı Rabbin dileğini yapmak zorundayız.

Karşılaştığımız bazı olayları sıcağı sıcağına çözmek zor olabilir. Bilmediğimiz binlerce hikmet olabilir.
Yüce Allah’ın külli iradesi, başıboş, hedefsiz ve hikmetsiz değildir. “Karada ve denizde oluşan felaketler bizim hak ettiklerimizden başka nedir ki.” (Rum, 41)

ruyamruya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gerçekten çok teşşekkürler,Allah Razı olsun Ablacığım.. Çok yardımcı oldun abla..

mujgan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanımadığın bir erkek görmek

Merhab rüyamda beni tanımadığım bir erkekle evlilik amacıyla tanıştırıyolardı. Bende tanımak istiyorum, farklı hiç bilmediğim biyerdeyim. Rüyamı yorumlarmısınız teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun
"rüyamda beni tanımadığım bir erkekle evlilik amacıyla tanıştırıyolardı "
yaşamınızda bazı şeyleri değiştirmek ,korku ,endişe ,çelişki, belirsizlik duygularınızı simgeler.

Emin ve hazır olmadığınız ;Hiç bir duygusal ilişkiye girmeyin selametle..

Nisamu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanımadığın erkek görmek

Selamun aleyküm selam hocam. Ben bekar genç bir kızım. Rüyamda öncelikle hiç tanımadığım bir erkekle el ele gülüp, eğlenip dolaşıyordum. Sonra gerçek hayatta ki sevdiğim insan görüyordu ama tanımadığım o erkek artık benimle diyordu. Sonra müstakil bahçeli güzel bir eve gidiyorduk orası o tanımadığım erkeğin evi ikimizin aileleri de orda idi o sevdiğim çocuk annemi arayıp konuşuyordu ama annem onu kaale alıp düzgün konuşmadan kapattı, bende birşey demedim olayın şokundayım. Düşünüyorum rüyamda ama mutlu gibiyim de. Sonra kahve yapıyordum kardeşim yardım ediyordu, ben onları ikram ediyordum. Sonra beni istiyorlardı Allah’ın emri diye, babam tamam verdik diyodu. Yakın komşumuz oradaydı o da beni övüyordu, ben şoktaydım dinliyor izliyordum ama yok da diyemedim kabul etmiş gibiydim. Sonra sabah ezanı okununca uyandım ki rüya. Bu rüyamı rica etsem yorumlarmısınız hocam şimdiden teşekkürler..

Üst Alt