• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Taha suresini okumak.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Taha suresini okuduğunu görmek, hayra işarettir.

Rüyada Taha suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek, çok sevaba, düşman üzerine galip gelmeye, hesabın kolaylaşacağına işarettir.

goknur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Taha süresi görmek

Selamünaleyküm admin.

Ben 2 gün önce rüyamda siyah bir köpek gördüm. Bana yaklaşınca korkup üzerine kapıyı kapadım. Köpek kapının arkasından havlarken, ben de Euzü Besmele'yi tecvitli olarak okudugumu cok iyi hatırlıyorum. Kur'an-ı Kerım okumayı bilmiyorum, ama ben rüyamda sürekli Kur'an-ı Kerim'den bazı ayetlerı okuduğumu görüyorum ve sürekli köpekler oluyor çevremde. Ama hep dua okuyorum. Birkaç ay önce de Taha Süresi'nden birkaç ayet okudum rüyamda. Sabah kalkıp bakınca, o ayetlerin Taha Süresi'ne ait olduğunu gördüm. O gün bir arkadaşımla sohbet ederken de bana tesadüfen Taha Süresi'nden bahsetti. Ben rüyamı anlatmadan. Hayır olur inşallah. Şimdiden teşekkür edrim.
ALLAH razı olsun duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
euzu_besmele.jpg

Aleyküm selam goknur kardesim..
Rüyana hayırdır inşallah diyelim.
Rüyada siyah köpek görmek, kara köpek görmek, bir arkadaşının gölge yönünü ifade eder.
Size yakın bu kişinin karanlık yüzünün ortaya çıkacağını ve onun gerçek niyetini göreceğinizi simgeler.
'üzerine kapıyı kapadım "
Değer Verdiğin İnsan Senin Değerini Bilmiyorsa Bırak Kendi Değeriyle Kalsın...

Eûzü billâhi mineş-şeytânirracîm
Kovulmuş şeytandan ve onun şerrinden Allahu Teâlâ Hazretlerine iltica ederim. Korktuğum şeyden O’na sığınırım.
Benim sığınağım O’dur. Bana gelecek zarar, kötülük ve aldatmaları gideren O’dur.

Rüya da Euzü Besmele'yi okumak;Aldatıcı şeytandan, kötü düşüncelerden, nefsin arzularından, cin ve insanlar tarafından gelecek bütün fitnelerden,
kalpte doğacak riya, nifak, kibir, şirk ve kötü huylardan Allah-in izni ile korunacagina delalettir..

Kardesim Size Tavsiyem Tâ Hâ Sûresi mealini okursaniz ruya da gormenizin Sebebi hikmettini anlar ve kendi hissenizi alirsiniz insallah..

Tâ Hâ Sûresi yüz otuzbeş âyettir, ve Mekke´de nazil olmuştur.
Bu Sûre-i Celiîe, Kur´an´ın, Hz. Muhammed (s.a.v.)e, onu sıkıntıya dü*şürmek için değil, Allah´tan korkup ona itaat edenlere bir öğüt olsun diye indi*rildiğini beyan ederek başlıyor...

25- Musa şöyle niyaz etti: "Rabbim, gönlüme genişlik ver." [27]
26- İşimi kolaylaştır. [28]
27- Dilimin düğümünü çöz. (Kekemeliğimi gider.) [29]
28- Ki insanlar sözümü anlasınlar. [30]
Tâ Hâ Sûresi

Üst Alt