• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sürekli yemek

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm gönül sızım bugün rüyamda saatlerce yemek yıyorduk masada bıkmadan usanmadan bir sofra gidiyordu diğeri geliyordu 3 posta yedik ve hiç konuşmuyorduk xxzzl..sevdiğim kişiyi gördüm onla yiyordum ve yine sebepsiz bir gülümseme ifadesi vardı onun yüzünde

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli Gunler Kardesim..
Hayirdir insallah..
bu gunlerde kafaniz karisik oldugunu biliyorum ins. bunlarda gececek..Ya Hu...

Tebessüm ettiğini görse iyilik ve sevince sunnetti seniye ye işaret eder..
Aldırmadan gidemiyorsa aldırmadan kalmayı bilmeli insan.
Çünkü henüz icat edilmedi; anlamayana anlamayı öğretecek bir lisan !!
Rabbim hic bir seyi sebepsiz ve hikmetsiz yaratmamis..
ve kapimiza gelenler her biri ozel bir hizmet icin Rabbim tarafindan gonderilmistir..bunu unutmayin..
Velhasil. Olanlarin hepsinin bir Sebebi ve Hikmetti var..

Rüyada yalnız yemek yemek, tek başına yemek yediğini görmek yalnızlık, depresyon, dışlanmışlık, reddedilmişlik işaretidir.

"yemek yıyorduk masada bıkmadan usanmadan bir sofra gidiyordu diğeri geliyordu "
gerçek yaşamda maneviyat ve tatmin eksikliği yaşadığınızı ifade eder
ama Sen Sevdigin ile yiyordunuz;demek ki arada ki kaynasma, muhabet his ve duygu ayni sekilde ayni surec ve olgunlasma devrinde..
Hayirli Gunler..

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
sanırım bana dönmeyecek çünkü çeşitli kızlarla iletişim içerisinde umudum kalmadı artık

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bak kardesim hani bir konu acmistin olmiyacagini biliyorum..
O konuda sunlari aynen yazmisim.. insanlari ve ozellikle genclerin duygu ve dusunce ve davranislarini cook iyi biliyorum..
merak etmeyin gunumuzde erkekler 21, 22 yasinda halen cocuk
gibi davranmaktalar.. zaman her seyi gosterecek...
Siz Sakin onu kiskandirmak icin erkekler ilee olmayin..
iki hata, yanlis ASLA!! bir dogru yapmaz...
Siz kendinizi okulla verin basarili, kendine saygisi olan iffetli KIZI yarin her kes ister..ve ona da sevginizin sadakattini gosterirsiniz...
Zaman oyle alcaldi ki malesef artik KIZLAR erkekleri kovaliyor hic yanliz ,rahat birakmiyorlar.. ama o tip KIZLARDA Sokak KIZI olarak adlandirildigini unutmayin...
diger KIZLAR ile gezdikce Sizin gibi SEVENIN olmadigini ins. anliyacaktir..
her taraf artik KIZ, erkek, cinselik dolu.. oldugu icin hic bir seyin kiymetti kalmadi..
Sadece SEVGI ve gercek Dostlugun pahasi bicilmez oldu...

"18 ,19 yasindaki bir erkegin sadece sevgi muhabet destek umut hayal dunyasi vardir..
ne zaman ki iliski biraz ileriye ciddi bir yone gittigini fark etseler korkarlar..kaldiramazlar...Bu olayi kisisel almayin..
Sabir ile olgunlasmaya bakin...
gorelim zaman ne gosterecek..belki baska KIZLAR ile onu gorebilirsiniz..
cunku oteki kizlar onun idraki ile ona tasma takip ,sahiplenmek istemiyorlar..O da onlara sadece KIZ arkadas gozu ile bakmaktadir..bu yasta erkekler Yanliz kalmayi sevmezler..
Siz Siz olun yine de Size yakisan olgunluk ile ona davranin..."

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hy.. selamunaleyküm sanrım benim kafam karışık ya da saplantı ettim . ne kadar olsa aklıma gelmemesi için uğraşlar versem de beynimin bir köşesini işgal etti bunu nasıl yeneceğimi bilmiyorum ama o beni istediğinde de ben eminim istemiycem neden beni istemedi hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum ya doğru ben de peşinden koşan kızlardan oldum bekide bilmiyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ilk once kafanizdan karışık ya da saplantı ettiginiz bu iliskiyi lutfen kaldirmaya calisin..
Cunku orada saplanarak kalmak ile ne kendinize nede ona bir faydaniz olmaz..
basarilli bir ogrenci ileride basarili bir insan oldugunuzda O da degil pesinizde kosan cok olacaktir..
Siz kendinizi sevmedikce ve deger vermedikce hic kimseden saygi ve hurmet de beklemeyin..
Ona kendinizi ispatlamak icin basarili ve hic kimse ile cikmayip kendinize verdiginiz degeri ispatlayin..
Dunya sadece Ondan ibaret olarak gorurseniz sizi zayif iradeli baska hic bir ugrasisi, ailesi ilgisi olmiyan zayif bir insan gibi gorur..
Birakin simdilik o yalanci sevgi ve dostluklar ile kalsin ki gercek Sevgiyi anliyabilsin...

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
haklısnız çok doğru bekkliyip sonucu görecem elbette birgün oda konuşmaya çalışacak beni bu akdar dinleyip sabır gösterdiğinz için teşekkrü ediyorum bana katlanmak biraz zordur sııyorum belkide ama bana çevremde böyle nasihat ,rehberlik eden kimse yok yada var ama bu şekilde tatmin edici değil hiç birisi demekki karşımda olsanız belkide unutucam bilmiyorum ama dedğiniz gibii hiç bir erkekle sevgili filan olmıcam zaten gönlümde o varken asla varda hala varlığı var başkalarıylada bilsem görsem de şuan gayet mutlu birgün analr değeirimi inşallah ona ne olduğunu bilemiyorum ama buda imtahan işte ..

Üst Alt