• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sürekli aynı şeyi görmek

Litvanya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merabalar selamün aleyküm

Ben en son 4 yıl kadar önce gördüğüm birini (o erkek ben kızım) sürekli rüyamda görüyorum. Şu an 18 yaşındayım o zamanlar orta okuldaydım ve o kişiden hoşlanıyordum ama önemli bir şey değildi geçti gitti. Artık öyle hisler beslemiyorum zaten o zaman muhabbetimiz yoktu şimdi de onun nerede olduğundan bile haberim yok. Yani bilinçaltı olduğuna inanasım gelmiyor çünkü kişiyi ancak rüyamda gördüğümde hatırlıyorum ve şimdiye kadar da bu konunun çok üstünde durmamıştım.

Yıllardır ayda 2-3 kez rüyamda görüyorum bu kişiyi, gördüğümde de genelde hep ondan hoşlanıyormuşum gibi rüyalar görüyorum.
Onda hakkım kalmış olamaz diye düşünüyorum çünkü zaten hiç arkadaşlığımız yoktu.

Bir ara sevgilim olmuştu bir iki aylık bir şeydi o zamanlar rüyalar kesilmişti. Şimdi tekrar başladı. Gerçi bu aralar güzel rüyalar görüyorum çok şükür.

Bir de ben rüyalarım neredeyse hep su görürüm. Deniz okyanus göl havuz falan. Çok sık görürüm bunları. Bir de son zamanlarda hep balık görmeye başladım.

Sizce bunlar ne demek olabilir? Birbirleriyle bağlantıları olabilir mi?
Çünkü artık sıradan bir rüya olmadığına inanıyorum sürekli aynı kişiyi görmenin.
Yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun. Şimdiden teşekkürler.

(Doğru yorum alabilmek için ayrıntı yazdım biraz uzun oldu özür dilerim. Bir de yeni üyeyim yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın lütfen)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar ve aleyküm Selam
Hayirdir insallah..
Sürekli aynı rüyayı görmek sürekli aynı rüyayı kişien kişiye bir mesaj verildiği anlamına gelmektedir...
sürekli aynı kişiye görmek;O kişi ile bir ortak noktaniz yada kaderinizde O kişi ile kesiştiği noktalar ,zaman,mekan ,meslekler olacagina Size basiret,Hikmet gözü ile görmenize delalettir..
Rüyada Deniz, derya, engin, göl, okyanus, umman terimleride benzer anlamlar taşır.
Deniz rüyaları bilinç altının güçlü sinyallerini temsil eder
Deniz ,Su rüyaları iyiye yorumlanır. Masmavi engin deniz, insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur...

Doğduğumuzda tamamen iç dünyamızla iletişim halinde saf, temiz,Su gibi aziz,hassas,duygusal.iletisime açık bir zihinle dünyaya geliyoruz.
Fakat büyüdükçe etrafımızdaki yetişkinlerden korkmayı ve sınırlarımız olduğunu öğreniyoruz. Ve bizler de birer yetişkin olduğumuz zaman farkında olmadan
pek çok negatif düşünce geliştirmiş oluyoruz...
Bu rüya Bilinçaltı degildir!! Bilinçaltında bulunan şeyler aslında daha önce bilinçli olarak kabul ederek ve seçerek bilinçaltımıza yerleşmeleri için izin verdiklerimizdir

HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR...
Hayirli gunler..

Litvanya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar ve aleyküm Selam
Hayirdir insallah..
Sürekli aynı rüyayı görmek sürekli aynı rüyayı kişien kişiye bir mesaj verildiği anlamına gelmektedir...
sürekli aynı kişiye görmek;O kişi ile bir ortak noktaniz yada kaderinizde O kişi ile kesiştiği noktalar ,zaman,mekan ,meslekler olacagina Size basiret,Hikmet gözü ile görmenize delalettir..
Rüyada Deniz, derya, engin, göl, okyanus, umman terimleride benzer anlamlar taşır.
Deniz rüyaları bilinç altının güçlü sinyallerini temsil eder
Deniz ,Su rüyaları iyiye yorumlanır. Masmavi engin deniz, insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur...

Doğduğumuzda tamamen iç dünyamızla iletişim halinde saf, temiz,Su gibi aziz,hassas,duygusal.iletisime açık bir zihinle dünyaya geliyoruz.
Fakat büyüdükçe etrafımızdaki yetişkinlerden korkmayı ve sınırlarımız olduğunu öğreniyoruz. Ve bizler de birer yetişkin olduğumuz zaman farkında olmadan
pek çok negatif düşünce geliştirmiş oluyoruz...
Bu rüya Bilinçaltı degildir!! Bilinçaltında bulunan şeyler aslında daha önce bilinçli olarak kabul ederek ve seçerek bilinçaltımıza yerleşmeleri için izin verdiklerimizdir

HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR...
Hayirli gunler..

Cok tesekkur ederim Allah sizden razi olsun guzel yorumlariniz icin
Dogrusu tekrar herhangi bir yerde karsilasabilecegim biri degil ama bakalim :)
Tekrar tesekkur ediyorum hayirli gunler

Bu arada mesajimin icerigini silebiliyor muyum acaba?
Ne kadar cok kisi okursa o kadar anlami kaybolacakmis gibi geliyor da

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Cok tesekkur ederim Allah sizden razi olsun guzel yorumlariniz icin
Dogrusu tekrar herhangi bir yerde karsilasabilecegim biri degil ama bakalim :)
Tekrar tesekkur ediyorum hayirli gunler

Bu arada mesajimin icerigini silebiliyor muyum acaba?
Ne kadar cok kisi okursa o kadar anlami kaybolacakmis gibi geliyor da

Selamünaleyküm, mesaj silinmesi gibi bir uygulama yoktur! Kurallar bölümünü okursanız göreceksiniz ki üye olurken okumuş olmanız gerekiyor!

Litvanya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, selamun aleykum.
Bu baslik altinda bahsettigim surekli ruyama giren insani o ruyadan sonra yaklasik 1 hafta araliklarla 2 kez daha gordum. Sonuncusu dun geceydi cok hatirlamiyorum ama anlatmaya calisicam yorumlarsaniz sevinirim.

Adi Alperen, ruyamda Esra diye bir arkadasimla sevgiliymis guya, ama kizi cok takmiyordu ruyamda. Bir sey icin (dogum gunu benzeri bir ozel gun) hediye almasi gerekiyormus ama aldigi hediyeyi Esra begenmemis agliyordu ruyamda. Ama Sanki ayrilmas gibi uzulmustu kiz ve Alperen de hic ilgilenmiyordu onunla. Elinde gitar vardi buyukcene. (Calmiyordu sanirim) sonra gitari birakip, onundeki kagida gitar resmi cizmeye basliyordu. Sonra Alperenin biz ortaokuldaykenki yakin arkadasi -Saim diye birisi- da ruyamdaydi

Su an ne saimle ne alperenle gorusuyorum en son 4 yil once gordum onlari. Esrayla da gercek hayatta tanismiyorlar.
Bir de alpereni gordugum ruyalarimda genellikle ben ona ilgiliyim ama o bana cok pas vermiyor.

Artik bu bilincalti mi bilmiyorum ama cok sikildim onu her hafta ruyamda gormekten. Inanin hic bir hissiyatim yok ona karsi ruyamda gorunce hatirliyorum.

Tesekkurler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar..aleykum selam.. Hayirdir insallah..
sürekli aynı kişiye görmek;O kişi ile bir ortak noktaniz yada kaderinizde O kişi ile kesiştiği noktalar zaman,mekan meslekler olacagina Size basiret,Hikmet gözü ile görmenize delalettir..
ben bunu Size daha once yazmistim ve Siz şöyle bir cevap yazdiniz..
"Dogrusu tekrar herhangi bir yerde karsilasabilecegim biri degil ama bakalim "
Bu karari, secenegi sizin yapma HAKKINIZ var mi??
bunun gibi, Şek, Şüphe,Çelişkiye KAPI araladıkça...Bizim kapıyı aradığımız gibi kapı da bizi aralar...ve KAPI araladıklarimiz..bilinc altimiza yerlesir...
anliyacaginiz Siz onu daha coook rüyaniz da görürsünüz ..
bu cevap degil Allah bilir Nasip, kismet meselesi deyip Allah a havale etmedikce..Allahin Takdirine birakmadikca daha nice..Alperenler ile Uğraşırsınız ..
cddvb..
büyük konuşmayın...
qqww..k

Litvanya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar..aleykum selam.. Hayirdir insallah..
sürekli aynı kişiye görmek;O kişi ile bir ortak noktaniz yada kaderinizde O kişi ile kesiştiği noktalar zaman,mekan meslekler olacagina Size basiret,Hikmet gözü ile görmenize delalettir..
ben bunu Size daha once yazmistim ve Siz şöyle bir cevap yazdiniz..
"Dogrusu tekrar herhangi bir yerde karsilasabilecegim biri degil ama bakalim "
Bu karari, secenegi sizin yapma HAKKINIZ var mi??
bunun gibi, Şek, Şüphe,Çelişkiye KAPI araladıkça...Bizim kapıyı aradığımız gibi kapı da bizi aralar...ve KAPI araladıklarimiz..bilinc altimiza yerlesir...
anliyacaginiz Siz onu daha coook rüyaniz da görürsünüz ..
bu cevap degil Allah bilir Nasip, kismet meselesi deyip Allah a havale etmedikce..Allahin Takdirine birakmadikca daha nice..Alperenler ile Uğraşırsınız ..
cddvb..
büyük konuşmayın...
qqww..k

Haklisiniz buyuk konusmamak lazim.
Bakalim ne olacak, hayirlara gitsin insallah

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sürekli aynı şeyleri görmek

selamünaleyküm

uzun zamandır (4-5 sene kadar) sürekli rüyalarımda okul,sınıf,sıra görüyorum.( ben 10 sene önce iki yıl meslek yüksek okulu okudum.) gerçek hayatta mezun olmama rağmen aslında okulumun bitmediğini ve bunun içinde sürekli sınavlara girdiğimi görüyorum.bazen de tekrar okula başladığımı ve okulumu dört seneye tamamlamaya çalıştığımı görüyorum. en son dün gördüğüm rüyada da yine sınava giriyorum fakat iyi hazırlanmadığım için sıraya kopya yazmaya çalışıyorum. bu sürekli gördüğüm rüyaların sizce ne anlamı olabilir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Siz okul, İmtihan bitti sanıyorsun ama omuzlarındaki "yazarlar" durmaksızın yazıyor...bazen imtihan icinde imtihan ile imtihan edildigimizi bilmiyoruz...
Bu öyle bir imtihan ki "Kitap"a bakmak serbest. Gökyüzünden denizlerden ve dağlardan kopya çekmek de.
Bu öyle bir imtihan ki yeryüzünün her köşesinde başında gözetmenler olmadan girebilirsin. Her dilde yazabilirsin cevaplarını.
İsmini yazmayı bile unutsan cevapların geçerli. Bu öyle bir imtihan ki dört yanlış bir doğruyu götürmüyor bir doğru on yanlışı siliyor.
İptal edilmesi mümkün olmayan bir sınav,bir okul bu!!!
Üç saat on beş dakika sürmüyor sınav son nefesine kadar soruları cevaplayabilirsin. Sınavdan çıkmak yok hemen hep sınav içindesin.
Katı kuralları yok. Sınav esnasında konuşabilirsin yemek yiyebilirsin bilenlere sorabilirsin cevapları. En önemlisi beş seçenek içinde saklanmıyor "Doğru".
İki seçenek var yalnız önünde. Siyah ve beyaz. Bütün yapacağın teslim olmak aydınlığa...

Ruyanizin Yorumu;Hayattiniz boyunca farkli, farkli olaylar ve kendinize özgün koşullar ve imkanlar ölçüsünde ,bir sınamanın içerisinde olacaginiz ve kendinizi her gun geliştirip,olgunlaşacaginiza yorumlanir...

Ey Insan!Şu dünya denen sınıfta girdiğin imtihanın ne kalemi ne de kağıdı vardır..
Mesul olduğun sınavın kalemi de kağıdı da senin gibi insandır..
Ya Hak olanı yazarsın kalemle ya şer yazılmışı yırtarsın elinle ya da şerre batarsın nefsinde..Unutma.Her biri senin elinde..

hayatın bize yaptığı bir şey yok! ne yaptıysak ve yapiyorsak kendi kendimize yapiyoruz..
Bakin hemen bir ayet düştü gönlüme
"Başınıza gelenler kendi ellerinizle kazandıklarınızdandır"

Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez herkes tahammül derecesine göre imtihan olur.

Dünyaya gözünü açar açmaz insan sanki imtihanlar dunyasinda tamda ortasına göz açıyor....
Dünya başlı başına bir imtihan yurdu değil mi?

Bilinmek ve tanınmak isteyen güzelin can yakan çağrısıdır benim gönlümde imtihan.
Bu sırrı idrak eden gönüllere sevgi ve teslimiyet merhemini RAHMAN RAHİM OLAN RABBİM hiç geciktirmeden yetiştiriverir.
İmtihanlarla evirir çevirir gönülleri taki ona olan muhtaçlığını bilsin kul olan...
Ne hoş bir ahenk ve diziliş var RABBİMİN HER İŞİNDE yeterki duyup görebilelim bizler onu.
Teslimiyet pınarından içmeyi nasip etsin cümlemize inş. bu zorlu yollardan kolaylıkla geçelim. ..
selametle...

K

Kayıtsız uye

Kayıtsız
Misafir
Surekli ayni ruyalari goruyorum

Askerden yeni geldim askerden onceki isyerime girmeye calisiyorum, onlar da bana subat ayinda alim olacak dediler bekliyorum. Bu sure icinde cogu kez fabrikada calisirken kendimi goruyorum askerden onceki is arkadaslarimla vs.

Üst Alt