• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sure okumak

Allah Dostu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum,

Surekli gordugum ruyam ile ilgili yorumunuzu Allah rizasi icin talep etmekteyim.
Ruya yorumunuza etkisi olabilir mi dusuncesi ile cok kisa olarak aciklama yapmakta fayda gordugum hususu aciklamak isterim.
Ben sadece rizik icin calistigi isi ve Allah cc a ibadeti olan ve bu gibi konulari mumkun mertebe istishare yapmayan birisiyim.
Geceleri bazen Teheccud namazim oncesi bazen de sonrasi surekli bir ruya goruyorum.
Ruyamda bazen herhangi bir sureyi okurken uyaniyorum ve uyanik iken bu sureyi okumaya devam ediyorum, bazen de ayni sey guzmu actigimda ve yatarken namaz kilmaya calisirmisim gibi oluyor. Namaz sureleri okurken yada selam vermeye calisir iken oluyor.
Ruya oldugunu anlayinca ise okumaya calistigim dua yada sureyi tamamlayip bazen besmele cekip bazen de "gozumun gormedigi ve gecenin icinde sakli her turlu serden tan yerinin Rabbi olan Allah'a siginirim" diyerek uyumaya devam ediyorum.
Bu ruya hakkindaki yorumunuzu ve hakkinizi helal etmeniz sarti ile istirham ediyorum.

Allah'in magfiret ve rahmeti uzerinize olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
mevalinur_1272456151.jpg

Aleykum Selam hayirdir insallah...
rüyada Süre Okumak görmek lakin hangi süreyi okudugunuzu belirtmemissiniz..
Rüyada bu süreyi veya ondan bir parcayi okudugunu görmek; ilim ve güzel amele, Allah'in rizasini kazanmaya, üzüntü ve kederden kurtulmaya isarettir.

"herhangi bir sureyi okurken uyaniyorum ve uyanik iken bu sureyi okumaya devam ediyorum"

Allah cc.içte ve dışta her an hepimizi tamama erdirmekle meşguldür.Tek tek herbirimiz tamamlanmamış bir sanat eseriyiz....
Yaşadığımız her hadiseatlattığımız her badire eksiklerimizi gidermemiz için tasarlanmıştır.
Rab noksanlarımızla ayrı ayrı uğraşır çünkü beşeriyet denen eser kusursuzluğu hedefler..

ruyanizin yorumu;ödenmemiş borçlar,hesaplar, kul HAKKI ,tamamlanmamış bir hayatti tamamlamaniz ve ödenmemiş borçlar,
hesaplar, kul HAKKI, icin Rabbim Size bir Firsat ve hatirlatmasi, uyari ikaz ruyasidir..Rabbim her seyin en iyisi bilir..

"Ruyamda bazen herhangi bir sureyi okurken uyaniyorum ve uyanik iken bu sureyi okumaya devam ediyorum" bu bir tesaduf olamaz vardir bir SIRRI hikmetti..

Insanlar dünyada uyku ve rüyadadır...Beden kabrinde uyku ve rüyadayiz cok gec olmadan
uyandir bizi Allahim!!

hayatın içinde her zerre onun arşında bir nurdur. Ve yaradılıştaki kendi asliyetine göre hakikatını anlatır. Bu bahçede bir tek mürşit vardır oda hz Allahtır..
her nefis kendi beden arzından sorumludur onun ile de haşrolup hakka dönecek ve yaptiklarindan sorulacaktir..
Yarım kalan işlerinizi samimi ve iyi niyettiniz ile tamamlayın ..gerisi Allah-in rahmet ve takdirine BIRAKIN!!

Bir yaşıma baktım bir de yaşadıklarıma. Ben bunları baştan bilseydim şimdi daha farklı ve daha mutlu huzurlu imanli olurdum..
zamanın kadrini ve Hayat sermayesinin kıymetini bilemedim...
ama buna da şükür!!Yarrab...son nefesimi vermediğime bunları yapamıyacak durumda olmadığıma,amel defterimin halen kapanmadığına.
Yaşım elli olmuş olsa da da hayat denen nimet,sermayem ve Tövbe kapısı hâlen açık..

aff-u mağfiret Ramazan ayı geliyor..Bu kutlu ayın rahmet bereket ve mağfiret fırsatları ile bizleri kavuşturan Allah'a şükürler olsun.
belki de kusurlarımızin günahlarımızin affı için Bu bize son bir fırsattır..kadrini ve kıymetini bilelim..

Affet Bizi Allahım!!hayatın da ölümün de hayırlısını ver...amin..
Bil ki;Sonu var bu yolculuğunTekrarı yok bu kulluğun. yaptığın herşeyden sorulacaksın...
hayirli gunler..

Üst Alt