• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada süpriz yapılması

tebessümet

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm benim sevdiğim birisi var fakat ayrıldık onu rüyamda gördüm süpriz yapıp geliyor ve evde bi yemek hazırlığı oda salata yapıyor kendisini affettirmeye çalışıyor üstündede beyaz bir kıyafet vardı lütfen yorumlarsanız sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayırlısı olsun ne diyelim...
Hayırdır İnşallah
"rüyamda gördüm süpriz yapıp geliyor "
meydana gelecek ilginç ve şaşırtıcı gelişmelere
Rüyada salata görmek salata yapmak; işlerin karışıklığına delalettir.
"kendisini affettirmeye çalışıyor "
kendini affettirebilmek için hatasını kabullenebilmeye çalıştığına alamettir..

Rüyada beyaz elbise giyinen bir kişi; beyaz rengin arınmışlığa ve safviyete işaret ederek hayra, yorumlanır.

Eğer birini seviyorsanız onu özgür bırakın...Bir insanı özgür bıraktığınızda size geri dönüp dönmemesi, sizin, sevginiz ile de ne kadar alakalı ise kendisi ile de alakalıdir...
biz bilemeyiz her seyin gercegini insanlarin İçinde bulunduklari durumu sadece Rabbim bilir..
Kula düşen Allah'a gönülden bağlanarak ,samimiyet ile hayırlısı icin dua etmektir. ...

HERKES SANA YAPMAN GEREKENİ SÖYLER,SENİN KENDİ CEVAPLARINI BULMANI İSTEMEZLER,ONLARA İNANMANI İSTERLER.
Kendi dışından bilgi toplamayı bırak artik!!!kendi içinden bilgi toplamaya başla.
İnsanlar içlerinden korkarlar,ve ihtiyaçları olan şeyi bulabilecekleri tek yer orasıdır.
hayirli gunler...

acilangul1

tebessümet

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm

selamünaleyküm Allah razı olsun yorumunuz için ben her zaman için hayırlısı diye dua etmekteyim Rabbim e karşı saygısızlık mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum.Bir insanı severken onu düşünürken Rabbim in rızası var mı ki eğer razı değilse kalbimden ve düşüncelerimden o kişiyi çıkartması için yalvarıyorum.O kadar acı ki yaşadığım bu sıkıntıyı boş yere çekmekten korkuyorum yani Rabbim in rızası varsa işin ucunda amenna ama RABBİM benim bu durumumdan hoşnut değilse benim için en acısıda bu hem dünyamı hem ahiretimi berbat etmek. her akşam Rabbimden o kişiyi unutmayı istiyorum bu gördüğüm rüyada samimi olarak Allah a yönelip ondan yardım istediğim zamanda gördüm onun için önemliydi tekrar Allah razı olsun sizden

Üst Alt