merhaba 7 yıl önce elektirik çarpmasından bitkisel hayata giren ve hala evde koma halinde baktığım bir erkek kardeşim ve 73 yaşında annemle yaşamaktayım.kimimiz kimsemiz yok.var olan da zaten bu durumdan ötürü bizden uzaklaştı.diğer sağlıklı erkek kardeşim bu duruma dahil.
yatan kardeşimin adı mustafa.gecenlerde gördüğüm rüyamın tabirini merak ettim.sizle paylaşmak istedim.kardeşim bir oda içinde yatakta yatıyor.ve çevresin de 4 5 kişi toplanmış.tekbir getiriyorlar.anladım ki kardeşimi sünnet yapıyorlar.ben onları görebiliyor.ve seslerini duyabiliyorum.onlar ise beni ne duyuyor.nede görebiliyorlar.:bilmemm:.mustafamı rüyamda gördüm.sünnet yapıyorlardı.tekbir getiriyorlardı.sünnet oldu.mustafa ellerini havaya açtı dua etti.elini yüzüne sürüp amin yaptı.sesini duymadım.odaya girdim.bi baktım sünnet bitmiş.içimden haykırdım.o bitkisel hayatta iğne yapmadan uyuşturmadan nasıl yaptınız dedim.onun acıya hissi var.dedim ama içimden.dedim bunları nasıl canını yaktınız.hem o dedim sünnetliydi. neden sünnet yaptınız tekrar diycem.ama sadece seyettim.ama yüzü acılıydı.ve sabrediyordu.hayırlara vesile olsun inşallah.