• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada siyah gelinlik giymek

sahra75

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek Rüyada siyah gelinlik giymek
Selamun aleyküm Rüyamda üzerimde siyah gelinlik vardı.
Göğüs kısmında beyaz tülden çiçeğe benzer bir süs ve elimde de beyaz duvak bulunuyordu. Eşim ve kayın validem yanımdaydılar. Eşime düğüne gidiyoruz diyordum. Ardından kayınvalidem misafir gelecek diye bir dünya hazırlık yapmış banada tavuklu pilav hazırlatıyor akşama gelecekler pişiricez diyor. Ben bu kadar insana nasıl yetecek bu pilav diyordum. Hayırlıdır inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek;
Rüyada siyah renkli gelinlik bilinmeyen, bilinçsiz, tehlike, gizem, karanlık,gam, keder, nefret veya evlilikle ilgili sıkıntılara işaret etmektedir.

"Göğüs kısmında beyaz tülden çiçeğe benzer bir süs ve elimde de beyaz duvak bulunuyordu "
Göğüs daralması yada daralmaması sizin elinizde...Herşeyi kafaya takarsanız sorun yaşar mutlu olamazsınız!. Hayatın herşeye rağmen
devam ettiğini düşünün ve sevdiklerinize sımsıkı sarılın...

önemli olan oluşan olay ve hadiseler değil olaylara karşı bizim gösterdiğimiz Tepki ..dünyaya ve problemlere bakış açımız-dir!!!
Hayatı yorgun ve isteksiz yaşıyoruz artık...Enerji kesintisi var ruhumuzda.Adanmışlık pek az yer alıyor, hayatta.
sanki Güneş bizim için doğmuyor, geceyi delerek gelen yıldızlar bize göz kırpmıyor artık.Çünkü, hayat ile hareket arasındaki ilişkiyi unuttuğumuz için harekete ambargo koymuşuz. Hareketsiz hayat, çabasız, sebatsız başarı .mutluluk Emek harcamadan, zahmet çekmeden,Hiç bir şey ekmeden, Bir şeyleri biçmek istiyoruz...

Halbuki hayat dışımızda değil, önce içimizde yaşanıyor. Hayat, önce tasavvur, sonra düşünce, sonra duygu, sonra duruş ve sonra davranış düzeyinde yaşanıyor.
İnsan en büyük iyiliği kendi kendisine yapar ve insan en büyük kötülüğü de yine kendi kendisine yapar!!ama bunu bilmiyoruz..
En büyük hedefimiz önce kendi hayatıma sonra başkalarının hayatına değer katabilmek olmali..

Rüyanızda tavuklu pilav yediğini, hazırladığini görmek;
önünüzde önemli bir kısmet olduğunu size sunulan bu şansı iyi değerlendirip kazancınızı artırıp daha mutlu bir yaşam sürmenizi işaret eder.
Önünüze çıkacak bu kısmeti değerlendirdiğinizde hem çevrenizde saygınlığınız artacak hem bereketiniz artmasina yorumlanir..

Misafirlerimiz de evimizin bereket direklerinden biridir. Yaygın bir söz vardır, derler ki: "Misafir on rızık ile gelir, birini yer, dokuzunu bırakır gider."
Doğrudur, misafir on rızıkla gelir, bıraktığı dokuz rızık girdiği evi ihya eder. Bereket, gâni olur. Lütuf bol olur.

bir söz daha vardır;Dert dediğinde misafir gibidir, onu da iyi ağırlamak gerekir..dertler SIKINTILAR misafir gibidir gelir giderler ardinda biraz zahmet
biraz yorgunluk ardinda Rahmet bereket birakip giderler..
Siz yeterki onlar geldiğinde bunlarda Allah-in misafiridir diyebilmeyi öğrenin..Kıssadan,Rüyadan Hisse Selametle..

sahra75

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,rüyama vakit ayırıp yorumladığınız için çok teşekkür ederim.Çok güzel ve doğru şeyler yazmışsınız.Yüreğinize sağlık.Akvaryum da bir balık düşünün elinizle çıkardığınız da ne olur nefes almak için çırpınır.çırpındıkça çırpınır.Ve sonunda can çekişmeye başlar.Ben 20 yılın sonunda işte bu balık gibiyim.Ve artık Rabbim bittim yetiş diyorum.Öyle bir hayat düşünün ki aldığınız nefesten attığınız adımdan yatacağınız kalkacağınız vakte kadar(dahası da var)hep emir altındasınız.

Sanırım o yüzden yıllar önce rüyamda H.Z Bilali gördüm.Öyle güzel bir yerdeydi ki bana ben bu yere kolay gelmedim derken yaşadıklarını anlatıyordu ve anlattıkça benim susuzluktan dudaklarım çatlıyordu.Allahım hep yanımda bunu biliyorum.Rabbim diyorum her iki dünyadada iyiylik ve güzellik ver.Ben dünya hayatın da sadece çocuklarım için huzurla büyüyebilcekleri,ahlaklı güzel bir müslüman olarak yetiştirebileceğim bir yaşam istiyorum.
Çünkü ben bir anneyim.Bir müslümanı kolay kolay hiçbir şey yıkamaz ama bir anneyi çocuklarının mutsuzluğu,umutsuzluğu yıkar.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Feride10

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada siyah gelinlik denedim

Rüyamda arkadaşımla gelinlikciye gidiyorduk ve gelinliklere bakıyorduk. Ben beğenmedim ama arkadaşım bi tane beyaz gelinlik gösterdi onu denememi istedi, tamam dedim aldım gelinliği ve giyinme kabinine gittim. Mağaza görevlisi başka biriyle ilgileniyordu ben de biraz yardım etseniz dedim, görevli siz halledersiniz ben birazdan geleceğim gibi brisey dedi. Tam orasını hatirlamiyorum kabine girdim gelinliği giyip aynaya baktigimda gelinliğin rengi siyahtı ama siyah olması bana farklı gelmemişti, sanki gözüm alıştı hemen sonra uyandım. Bu rüyanın yorumunu çok merak ediyorum yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt