• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada siyah at görülmesi

Kewser

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm,

rüyamda Amerikada bulunuyorum. kalabalık bir insan topluluğu çok büyük bir binanın önünde toplaşmış. Aniden çok heybetli büyük, siyah, parlak ve sırtında eyeri, yuları vs. ile çok güzel bir at binanın içine koşuyor. tam o anda 3 buçuk yaşındaki oğlum atın peşinden binaya koşarak giriyor. bende kalabalığı yarıp giriyorum ama içeride yüzlerce oda var, sesleniyorum adını, diğer üst katlara çıkıyorum, ama bulamıyorum. ağlıyorum sürekli. sonra ertesi gün oluyor bir Türk çocuğumu bulmuş bana getirmiş oluyor. geçen 1 gece nasıl geçmiş diye düşünüyorum nasıl dayandım diyip kendimi sorguluyorum.

Allah razı olsun
yorumlar iseniz çok memnun olurum
selametle kalınız

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Hosgeldiniz
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim..
Rüyada at murattır.mujdeli bir haberdir!! At gören kimsenin istekleri gerçekleşir.
Büyük bir mal olarak da yorumlanır.
makam ve rütbe yolculuk ve düşmana galip gelmeye delalet eder. Kuyruğu yelesi ve ayakları kızıl olan at dindarlıktır.

Rüyada yanında at olduğunu görmek rızkın geniş olmasına ve düşmana galip gelmeye delalet eder.
Ata binmeye layık olmayan kimsenin rüyada ata bindiğini görmesi izzet ve makam sahibi olmasına işaret eder.

Rüyada görülen at insanın dileğini kalbindeki muradi temsil eder...
beyaz atlar :evlilik sevda,yeni hayirli bir isin cok yakinda baslangici olacagini
siyah at ise:sizin bazi hadiselerde biraz daha bekliyeceginize isteklerinizin gecikecegine ..

"bin kere de Zulme ugrasaniz da bir kere de olsa zulm edip zalimlerden olmayin..Insanlik sizde kalsin..
Hayatta her şey olabilirsin;
Fakat mühim olan hayatın
İçinde "İNSAN" olabilmek ve insan kalabilmektir..

İnsan büyük bir sır rüyalar da öyle Herkesin bir kimsesi bir de kimsesizligi ..
herkesin bir gorunur birde oyle gorundugu halde farkli olan gorulmiyen tarafi oldugunu unutmayiniz...

sevdikleriniz sevdiginiz icin cokca Dua edin kardesim..
Dualarda YARIM kalabilir!Allah`a yonlendirilmemis Canu Gonulden arzu edilip fakat ibadet ile Teslimiyet Makamina gonderilmemis Dualarimiz vardir..
Yer ile Gok Kalbimiz ile dillimiz arasinda asilli kalmis Dualarimiz..Onlari bir an once Alemlerin Rabbine ulastirmak ne kadar guzel olurdu..

Rüyada,yüzlerce odalar görmek ;giriştiğiniz işte zor da olsa Allah-in izni ile mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza huzurlu ve bolluklu yuvaya delaletir..
Allahu Alem.. Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...

Her dua bir projedir kabul edilmesi için üzerinde çalışılması gerekir...
Cocugunuza zaman,ayirin yoksa yillar sonra o ayirmadiginiz Zaman araniza girer sizi birbirinizden KOPARIRIR...
Hayirli gunler...

Kewser

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamın tabiri için vakit ayırıp ilgilendiğiniz Allah razı olsun, Çalıştığım için yavruma cidden çok vakit ayıramıyorum, beni uyardığınız için canı gönülden teşekkür ederim, selam ve muhabbetle

Üst Alt