• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sinavda basarisizlik

S

Sevilay

Kayıtsız
Misafir
Hayirli geceler,

Allahin rahmeti uzerinizde olsun
Inshallah..

Bugun benim bir sinavim vardi sinava girdim we cok tereduteyim, canim sıkın. Dun gece ruyamda gordumki sinavima 3 almisim morelim cok bozuktu..
Sizce bunu nasil yorumlayabilirim?..Cok calistim ama sorular abcd idi halen kararsizim korkuyorum canim skn :(

Rabbim yar ve yardimciniz olsun Selametle Sevilay atan, bekar, ogrenci yas 20 ulke hollanda

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Geceler kardesim..
Hayirdir insallah.. Hakkinizda HAYIRLISINI dileyin..

Rüyada sinavda basarisizlik;
Rüyanızda sınav olduğunuzu görmek, bir şekilde denendiğinizi ya da test edildiğinizi simgeler.
Bu tür rüyalar sizin endişe ya da tedirginlik duygularınızın öne çıkmasıdır.
Diğer insanların sizden beklediği şeyleri yapamadığınız, ya da diğer insanlar kadar iyi olmadığınız için üzülüyorsunuz.
Aynı zamanda kabul edilmeme, hazırlıksız olma ya da yeterince iyi olamama korkusu yaşıyor olabilirsiniz. Heyecanlı, güvensiz hissediyor ve kendiniz hakkında en kötü şeyleri düşünüyorsunuz.

Bu rüyalar aynı zamanda bir mücadeleye hazırlıksız olduğunuz anlamına da gelebilir.
Bu tür rüyalar nadiren testin içeriği hakkında olur, genelde ise testin içeriği belirsizdir ve rüyada ağırlıklı durum test süreci ve sizin test süresince nasıl hissettiğinizdir. Genellikle tedirgin ve korkmuş hissedersiniz.
Bu duygular sizin günlük yaşantınız içinde benzer durumlarda hissettikleriniz ile paralellik gösterebilir...yani bilincalti korktugunuz endiselendiginiz icin gormus olabilirsiniz..
ins.. Hayirlisi ile gecersiniz...

Üst Alt