• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada silahlı çatışma görmek

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada silahlı çatışma görmek, rüyada düşmanla çatışmak.
Selamunaleykum abla yine ben. Bu sefer farkli bir ruya. Ruyamda yine duşmanlarim var. Ama yine taniyorum. Benim oturdugum evi silahla tariyorlar surekli. Yerde surunerek mermilerin gelmeyececgi bir yere geciyorum. Sonra bankda iki kisi oturyor. Birine rüyasinda peygamber efendimiz sallalahu aleyhi vessellem efendimiz. Soyle biz haber verecegiz diyor. Ruyayi goren kiside efendimiz sav. bildirdiği bombanin bana nerde oldugunu soyluyor. Ben ordan uzaklasirken bomba olan tarafa dogru giden insanlari ordan uzaklastiryorum bir sekilde. Birilerini kurtardim ne guzel diyorum. Sonra bir anda cuma vakti ezan ya okunuyor yada ezan vakti diyorum. Yanimda bir arkadasim var ( biraz once telefon acti, yeni is bulmus ilk is gunu imis bugun) Ama bir sekilde camiye gitmiyoruz. (simdi namazlarina dikkat et diyececeksin ama sabah namazi bazen sorun oluyor onun disinda kiliyorum hep). Nedir abla bu ruya. Dun yatmadan once bir dizi izledim onun etkisimi acaba silahli catisma vardi dizide:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyanız hayr olsun.
Rüyada silahlı çatışma görmek;
Rüyada çatışma gören kişinin, çok namuslu, iyi, cömert ve yardımsever birisi olmasına ve herkes tarafından sevilip sayılmasına rağmen kendisini çekemeyen ve kıskançlık duyan kişiler,tarafindan atılacak çirkin bir iftiraya ve hakarete uğramaya işaret eder

Rüyada Silahlı Çatışmasi görmenin Psikolojik Yorumu
Gerçek yaşamlarında kişisel ilişkilerinde sorunlar yaşayan ve sahip olduğu problemleri çözemeyen, öfke ve kırgınlık içinde olan kişilerin ruh hali ile gördükleri rüyalardandır. Gün içindeki karmaşık ruh halinin duygusunun bilinçaltından rüyalarda ortaya çıkmış hali olarak da kabul edilir.

Silahlı çatışma görmek aynı zamanda kişinin çevresine karşı söylemek isteyip de söyleyemediği veya içindekileri dışa vurmak için fırsat kolladığı durumları da simgeler.
Rüyanızdaki tüm unsurlar hep negatif olayları işaret etmektedir ve buradan rüyanız negatif enerji yüklü,
sıkıntılı bir zaman dilimi geçirmekte olduğunuzu simgelemektedir.
Ancak bu dönemi atlatmak üzeresiniz, ani gelişecek bir durum ile bu kötü dönemin bitmesi hızlanacak kısa sürede rahat ve huzura kavuşacaksınız.
Kendinizi bir savaşa, çok yoğun bir işe ,nefsinize karşı iyi hazırlamalısınız.

Bütün mesele ,maddi manevi hazır olmakta..
Herşey zamanında ve yerinde olur.Her şeyin bir planı,zamanı ve mükemmel bir düzeni var..
Herşeyi doğru yapmaya çabalamak...
Bütün mesele hazır olmakta... Kaderimiz bize hazır olduğumuz şeyleri yaşatsın. Hazır olduğumuz herşeyi güzel yaşamak kaderimiz olsun.

Maddi ,manevi yönden sıkıntılı bir dönem geçiriyor olabilirsiniz ama bu Ruh haliniz Size yardımcı olmuyor bilakis psikolojisini bozmakla kalmıyor, aynı zamanda bedensel,fiziksel sağlığınızı da bozabilir...
Önce Sağlık !! Önce Sağlık !!
sağlığınıza ve Ruh halinize dikkat etmezseniz strese bağlı ciddi bir hastalığa yakalanabilirsiniz ..
bu da bir şekilde,geçer ya Hu biraz tevekkül ...
Allah yar ve yardımcınız olsun..beden arzına zulm etme..Seher vakti namazını kıl...
selametle..

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun ablam Yorumun icin. Guzel yorumuna sevindim. Yaptigin her yorum hakdi belki ama nefsime agir geliyordu. Bu sefer herseyi ile kabullendim. Hosuma gitti. Allah razi olsun. Rabbimin rahmeti bereketi selami esenliği uzerine olsun. Senin ve tum okuyanlarin insallah.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada silahlı bir çatışma görmek

Bir dağ başında terörist tipler cenaze götürüyordu, bir kaç defa gerçekleşti bu olay. Sonra başka bir cenaze getirirken silahlı çatışma çıktı, bir birlerine ateş ettiler ve orda öldüler çok korkunçtu ve ben olayı uzaktan izliyordum.

Esee

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Rüyamda karşı bir dağda cenaze merasimi oluyordu, bu olay 3 kere tekrar etti ve tipleri düşmana benziyordu. Sonra tekrar eden cenaze sırasında bir grup silahla karşı tarafa ateş etti kaçışan topluluk oldu ve bir kaç kişi öldü. Ölen kisi dağdan aşağı dogru yuvarlandı aşırı korktum ve uzaktan izliyordum.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri

Rüyamda karşı bir dağda cenaze merasimi oluyordu, bu olay 3 kere tekrar etti ve tipleri düşmana benziyordu. Sonra tekrar eden cenaze sırasında bir grup silahla karşı tarafa ateş etti kaçışan topluluk oldu ve bir kaç kişi öldü. Ölen kisi dağdan aşağı dogru yuvarlandı aşırı korktum ve uzaktan izliyordum.
Rüyayı gören kişinin iyi, ahlaklı birisi olduğuna işarettir.
Rüyada cenaze merasimi görmek, iyidir, makama yorulur.

Üst Alt