• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sigara içmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sigara içmek, rüyada sigara içtiğini görmek, rüyada sigara içen birini görmek, rüyada sigara almak,

Rüyada sigara içmek, sünneti terketmeye veya sıkıntılı günler geçirmeye işarettir.

Rüyada kendisini sigara içerken görmek, bir erkek için, karşılaşılacak bir çok zorluktan sonra başarıya ulaşılacağını belirtir.

Orta yaşlı ise, bozmak zorunda kalacağı iyi bir arkadaşlığa işaret eder;

Bekar bir kız rüyada sigara içmek varlıklı bir kişiyle evleneceğine işaret eder.

Evli bir kadın için üzüntülü ve sıkıntı verici günlerin yaklaştığına yorumlanır.

Sigara almak yeni planlar içerisinde olduğunuzu işaret eder.Yeni planlar yapacaksınız. Gelecekte birçok işiniz yolunda gidecek ve birçok hayaliniz gerçekleşecek.

Sigara dumanı sıkıntıdır.

Rüyada birisine bir sigara ikram ettiginizi veya birinden bir sigara alarak yaktiginizi görmek, yeni bir iş kurmak arzusunda oldugunuza veya evinizi başka bir yere nakletmek istediginize isarettir.

Rüyada sigara içtiğini görmek; eğlenceye olan düşkünlüğünüze, dostlar tarafından bir davete çağırılacağınıza, sigarayı attığını görmek; kötü bir haber alacağınıza işarettir.

acly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sigara

Merhaba rüyamda bir odanın kapısını kapatıp sigara içtiğimi gördüm. Sigarayı sürekli bir çekmecenin içine boşaltıyorum. Arada babam geliyor gibi oluyor kapatıyorum ama sürekli içiyorum yere oturmuşum mutsuzum içerken açık olan çekmeceye bakıyorum kül var baya ne demek bu ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayırdır İnşaallah
Rüyada sigara görmek gerçek yaşamınızda kendinize bir kısa mola verme ihtiyacı duyduğunuzu alamettir..

Kötü alışkanlıkları bırakmanın en kolay yolu yerlerine iyi alışkanlıklar edinmekle mümkündur..

Sigara aldığınızi görmek;gerçek yaşamınızda bağımlılık ya alışkanlığı işaret eder.
zararlı alışkanlıkların duygusal ve bedensel yönden insan hayatını olumsuz etkiledigini unutmayiniz..
ayrica gercek hayatınızda sorunları görmemezlikten gelme huyunuz olduğunu, onları erteleyerek bir yere,
bir sonuca ulaşamayacağınızı, onları bir an önce çözmeniz gerektiğini ifade eder.
Rüyada sigara içmek sünneti terketmeye veya sıkıntılı günler geçirmeye işarettir.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada kül görmenin dokuz tabiri vardır:

1-Beğenilmeyen işçi-insan

2-Haram mal

3-Boş söz

4-Düşmanlık

5-Günah

6-Hile

7-Hasret

8-Pişmanlık

9-Faydası olmayan iş.

Hayirli aksamlar..

abcde

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sigara içmek islami rüyada sigara içtiğini görmek

Selamun aleyküm hocam; Bir arkadaşım rüyasında kendisinin camide sigara içtini görmüş.Kendisi sigara içmiyor.17 yaşında erkek. Saygılar hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayırdır İnşaallah
Rüyalarda biraz Hayal Alemi birazda Gerçekler vardir!!
Rüyada sigara içmek, sünneti terketmeye veya sıkıntılı günler geçirmeye işarettir.
Rüyada sigara görmek; gerçek yaşamınızda kendinize bir kısa mola verme ihtiyacı duyduğunuzu alamettir..
Kötü alışkanlıkları bırakmanın en kolay yolu yerlerine iyi alışkanlıklar edinmekle mümkündur..

"rüyasında kendisinin camide sigara içtini görmüş "

Rüyalar ve hayat!!Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi...Cami beden arzıdır. sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme Gönül!!
Rüyada ;Sigara, nargile, kullanmak; kendi bedenine zarar veren eylem ve kötü iş işlemek sıfatıdır...

benim bedenim değil mi, istediğimi yaparım" diyene islam " hayır senin bedenin değildir, sana zimmetli bir emanettir" der. (m. islamoğlu)
öyle olsa idi dinimizde intihar haram olmazdi!!intihar etmek isteyene onun bedeni onun hayatı mı demeli yoksa intihar etmemesi için elinden geleni yapmalı mı ..?
ya da vücuduna zarar verenleri, sağlığına zarar verenleri, bunu yaparken e canım onun bedeni onun sağlığı diyerek işin içinden çıksak ne kadar doğru olurdu?
kendinizi manevi/ruhani yönden geliştirmeye çalışın..Ruhanî ve manevî yanımız, bizi sadece ilahi alanda değil! kendini daha güvenli ,huzurlu ve rahat hissetmenizi sağlar..
Selametle..

sinm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba.. Ben 17 yaşında üniversite ögrencisiyim. Dün gece rüyamda gezmeye gitmek için hazırlanıyordum o sırada annem yanıma geliyor bana birseye iyi gelecegi için sigara öneriyor bende alıp içiyorum bitincede atiyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..

Rüyada sigara görmek; gerçek yaşamınızda kendinize bir kısa mola verme ihtiyacı duyduğunuzu alamettir..ama bu kısa molayi bile kendinize zararli olan bir şey ile dinlenmeye bakmayin..

Dünya bir sınav meydanı…Herkesin öğrenmesi gerekenler dersler birbirinden ayrı… sınav soruları farklı…Kimse kimsenin yerine sınava giremiyor..
Kopya vermek serbest olsa da, kopya almayı seven pek yok…
Birine göre yanlış olan ve düzeltilmesi gereken şey, diğerinin sınav sorusu, öğrenmekle yükümlü olduğu dersi olabiliyor….

İnsanların çoğu yaşayarak öğrenir…Anneniz dersini alıp öğrendi..
Sevdiklerinizin hata yapmasını engellemeye çalışıp durduğumuzda onların öğrenme fırsatlarını ellerinden alırız.
Bazen yapabileceğimiz en büyük iyilik, sevdiklerimizin çektiği acıya sessizce katlanabilmektir. İyi niyetli olmak, iyi şeyler yapmaya yetmez.
Bazen hiç bir şey yapmayarak da çok şeyler yapmış oluruz.Allah hiç kimseyi taşıyamayacağı yükle sınamaz.
Anneniz İzin versinde Siz de dersinizi öğrenin..selametle..

Miroğlu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Sigara içip gülmek

Selamun Aleykum sözü uzatmadan konuya girmek istiyorum, benim kızım ve küçük oğlum rüyamda sigara içip gülüyorlardı. kızım sigarasının dumanını yüzüme üfürüyordu ve gülüyordu oğlum ise kızımdan daha çok gülüyordu. acaba bunun hikmeti nedir çok endişeliyim. cevaplandırırsanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun.

M

mansk

Kayıtsız
Misafir
rüyada sigara içmek

Selamun Aleyküm ben 15 yaşında kızım, bu gece rüyamda sigara içtiğimi gördüm ama ben sigara içmiyorum yanımda da 2 arkadaşım vardı onlarda sigara içiyordu. Sonra annemin geldiğini görüp sigarayı söndürdüm, attım bu rüyayı nasıl yorumlarsınız saygılarımla ..

merwee

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sigara içmek

Ben rüyamda odamın balkonunda akşam herkesten gizli sigara içiyordum, normal hayatta ağzıma bile sürmedim, kokusundan tiksinirim ama rüyamda büyük bir zevkle sigara içiyordum. Bu ne anlama geliyor öğrenebilir miyim acaba şimdiden teşekkürler. brrvo

aşkıderun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sigara içmek

Selamunaleyküm, rüyamda özürlü bir çocuk bana sigara ikram ediyordu ve orada sigara içmek yasaktı. Kimseye yakalanmadan içeyim diye endişeliydim, sonra karşıdan tanıdığım birinin geldiğini gördüm ve sigarayı attım acaba anlamı nedir? Şimdiden teşekkürler.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada eşinin sigara içtiğini görmek

Rüyada esimin bir ortamda sigara ictigini gordum. Normalde sigarayı bıraktı, ben yeniden başladi diye uzuluyorum. Sonra kayinpeder filan oluyor. Esim hastaymis yatakta konusuyor birileriyle. Esimle ilgili diyor ki öldü. Kendi kendime diyorum adam olmedi ne diyor bu adam.

mucahitt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mescidde sigara içmek

Rüyada sigara içtiğini görmek.

Selamunaleykum allah kolaylık versin. Bir oda da 4 arkadaşmla beraber rüku da oturuyoruz ama uyuyorduk. Daha sonra sırtıma bir el dokunda uyandım tanımadığım bir abi elinde sigara köşeye oturdu bende kalktım yanına oturdum. Elimde sönmek üzere olan bir sigara vardı. Bana o abi burada sigara mı içiyorsunuz dedi ama kendi elinde de sigara vardı. Bende hangi ara yaktığımı bile bilmiyorum dedim ve hemen yanımda ki pencereden aşağıya attım sigarayı. Dışarının karanlığından anlaşılan sanki gece gibiydi karanlıktı. Mescidin duvarları da beyaz renkliydi. Bir anlam veremedim bu rüyaya allah hayra çevirir inşallah. 4 arkadaşım uzun süre görüşmediğim arkadaşlarımdı. Yorumlamanızı rica eder sizleri en güzele emanet ediyorum. Teşekkürler.

Üst Alt