• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şiddetli yağmur görmek

sadliko

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm.
ben rüyamda memleketteki evimizdeyim, kapalı camdan dişarıya bakıyorum yağmur yağıyor. Sonrasında annem dediki bakın nasıl bir yağmur geliyor. Bende baktımki çok şiddetli ve hafif puslu bir yağmur geliyor. Çok şiddetli olan yağmur yağmaya başladı ve az mıktarda karda yağmurun içinde vardı. Bize ve çevreye zarar verdiğini görmedim. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah cc razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam.. Dilan hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah...
Son gunlerde sıkıntılısiniz Hayir dir..ama unutmayin bu da gecer Ya HU...
Rüyada yağmur görmek helal kazanca bolluk ve berekete keder ve sıkıntılardan kurtulmaya borcunu ödemeye işaret eder.
Rüyada yağmur altında kalıp ıslandığım görmek günahlardan tövbe etmeye üzerinizdeki sıkıntılardan kederlerden kurtulmaya umudunuzu kaybettiginiz bir muradin olmasi ile yorumlanir..
rabbim herseyin en iyisini bilendir..Allahu alem.
Yağmurda ıslanmak; bahtınızın açılacağına ve hiç ummadığınız bir mutluluk elde edeceğiniz seklinde yorumlanir..
"kız kardeşimin balkonda olduğunu ve ağladığını gördüm "
kiz kardesiniz biraz SIKINTILI imtihan gibi celiskili bir donem sonunda insallah cok sevinecektir..Allahu Alem..

"Onların) ümit kesmelerinden sonra yağmuru indiren ve rahmetini
yayan O'dur. Ve O Velî'dir (dost) Hamîd'dir (hamdedilen). "
ŞÛRÂ Suresi 28.Ayeti kerime.
Selametle Hayra kalin.

sadliko

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm
Allah cc razı olsun
benim rüyamda balkon, kızkardeş ve ıslanmak yoktu acaba başka yorumlamı karıştırıldı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam cumlemizden evet rüyanizi baska bir yorum ile karıştırmisim.. yol yorgunlugu..
Rüyada zarar vermeden yagan bir yagmur görmek; bolluk ve berekete,helal kazanca ,keder ve sıkıntılardan kurtulmaya borcunu ödemeye işaret eder.
Hayatti ve etrafinizda olusan olaylari bakanlardan mi yoksa yaşayanlar mısiniz...

gerçek yaşamınızda çevrenizde siiz olumsuz etkileyecek bir durum olduğunu işaret etmekte, dikkatli olmanız gerektiğini ifade etmektedir.
Bu durum geleceğinizi etkileyecek bir karar hakkında olabilir...
Uyanık olun ve gözünüzü dört açın ki yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın! cddvb..
selametle...

sadliko

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum
Allah razı olsun
hayatı ve etrafımdaki olayları tamamen yaşıyorum
geçen sene bu vakitler çok büyük bir haksızlığa uğradım(çok buyuk maddi) bir yıldır bu haksızlıgın etkilerini hafifletmek için rabbime dua zikir ve yalvarışlar yapıyorum. acaba bu rüyam sonuna geldiğimin işareti midir diye düşünmüştüm

Üst Alt